Groepsactiviteiten

Wij bieden verschillende groepsactiviteiten aan in samenwerking met diverse partners. U kunt deze vermakelijke activiteiten combineren met een heerlijk diner of een borrel. Wij hebben een scheiding gemaakt tussen de uitjes op het water en op het droge. Denk bijvoorbeeld aan een sportief wakeboard uitje of een wandeling in het prachtige natuurgebied van de Biesbosch. Al deze activiteiten vinden plaats bij More-Itz en de nabije omgeving.

Ook kunt u deze uitjes heel erg goed combineren met een vergadering of een familiedag. De vergaderruimte op de eerste verdieping heeft een adembenemend uitzicht over het water. Daarnaast beschikt de ruimte over een bar, buitenkeuken en terras. We beschikken over de juiste middelen voor een uitstekend en compleet arrangement.


Vraag een offerte aan!

Activiteiten op het water

Rib boten varen

Wie wil er nu niet met snelle rib boten over de rivier scheuren? Ervaar de ultieme adrenaline rush! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner Dolphin Ribs. Stap op in Rotterdam, Breda of Den Bosch en binnen 50 minuten bent u bij More-Itz. Na een heerlijk diner kunt u terugvaren over de prachtige wateren. Uiteraard kunt er ook voor kiezen om heen of terug met een touringcar te gaan. Goed om te weten is dat de rib boten alleen overdag varen. Houd hier dus rekening mee. Enthousiast? Check hier het 360 graden filmpje, zodat u echt even op de rib boot bevindt! 

Fly- of wakeboarden

Op zoek naar een activiteit op het water die ook enige sportiviteit verreist? Dan kunt u op de wateren bij More-Itz uitstekend fly- of wakeboarden! Hebben een aantal mensen van de groep hier niet zoveel zin in? Dan kunnen zij de sportievelingen uitstekend vanaf het ponton aanschouwen. Ook zijn er nog andere mogelijkheden zoals: (water)bommetjes, waterskiën, bandvaren, suppen etc. Voor speciale wensen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. We bieden dit arrangement aan in samenwerking met onze partner In plané

Sloepen vaartocht

Wilt u het rustiger aan doen, dan kunt u ook op een sloep de Biesbosch verkennen. De Biesbosch is een prachtig natuurgebied met een zeer bijzondere flora en fauna. Een ontspannen activiteit om bijvoorbeeld te combineren met een vergadering. Na de drukke businessmeeting kunt u een frisse neus halen in het natuurgebied. Vervolgens kunt u de dag afsluiten met een heerlijk diner bij More-Itz.

Activiteiten op het droge

Wandeling

Trek uw wandelschoenen maar aan en ontdek het natuurgebied; de Biesbosch! De Biesbosch is het derde natuurgebied van Nederland. Struin over onverharde paden en ontdek de ruige natuur. Neem ook uw verrekijker mee, want het gebied heeft verschillende kleurrijke vogelsoorten. Spot de blauwhorst of hoor het gezang van de nachtegaal. Na uw wandeling heeft u vast honger. Schuif na de wandeling aan bij More-Itz voor een verrukkelijke lunch of een heerlijk diner.

Gps challenge

Op een leuke en avontuurlijke manier het rivieren- end dijkenlandschap verkennen? Ga de challenge aan met een gps in de hand, racend in een tuktuk of scooter. Wie wilt dat nu niet? Zet de juiste aanwijzingen in de gps, want u wilt natuurlijk de race winnen. Het team dat als eerste alle checkpoints afvinkt, wint! Sluit deze bloedstollende race af met een diner bij More-itz.

Escaperoom

Kent u de befaamde escaperoom? Een kamer waar u als groep, door middel van opdrachten proberen te ontsnappen. Bij More-Itz kunt u deze zenuwslopende activiteit spelen! Kraak uw hersens en probeer alle cryptische hints en puzzels te kraken. En ontsnap zo snel mogelijk uit de escaperoom. U heeft dan wel een weergaloos uitzicht, maar u wilt toch graag die verdiende borrel nuttigen na het kraken van de code? Dit is een leuke activiteit die de groepsdynamiek zal verhogen, doordat jullie als team verbanden moeten leggen. Je leert elkaars krachten op de juiste manier in te zetten. En deze activiteit zal natuurlijk worden afgesloten met een heerlijk diner en/of borrel. Net wat u wenst!

Stadwandeling

Wilt u een mooie wandeling maken door de authentieke vestingstadjes Geertruidenberg of Heusden? Deze wandeling is uitstekend te combineren met een rondvaarttocht, sloepentocht of met het rib boot varen. Het is ook leuk te combineren met een GPS-challenge. 

Kookworkshop

Altijd al uw kookvaardigheden willen verbeteren en de sterren van de hemel willen koken? Wij hebben een prachtige buitenkeuken waar u een culinaire kookworkshop kunt volgen. Tijdens het koken heeft u een fenomenaal uitzicht over de rivier. Onder genot van een glas chardonnay kletst u gezellig met vrienden, familie of collega’s. Natuurlijk kunt u een keuze maken uit 20 verschillende wijnen van wereldklasse. Kom tot nieuwe ideeën voor originele recepten, door de tips en tricks van onze chef-kok. Leer met verse ingrediënten koken en heeft u altijd al als een professionele kok willen snijden? Na deze workshop kunt u dat!

Overnachtingsmogelijkheden

Alle activiteiten worden aangeboden met lunch, diner en borrelmogelijkheden. Wij horen graag al uw wensen, zodat we een fijne dag kunnen bezorgen voor de gehele groep. Ook zijn er mogelijkheden om te overnachten bij onze buren van B&B in ’t Riet of iets verder bij Hotel Korenbeurs. Met Hotel Korenbeurs hebben wij een haal en breng service. Ideaal dus!  


Vraag nu een offerte aan!