Teamuitje

Teamuitje | Druk, drukker, drukst. Iedereen heeft het druk. Jij ook, je vrienden ook en je collega’s ook. Niet alleen op werk hebben we het druk, maar ook thuis en op school hebben we het vaak druk. En ja, zelfs op vakantie hebben we het druk. En de plek waar we het grootste deel van onze tijd doorbrengen is vaak de meest stressvolle plek, ons werk.


Teamprestatie

Regelmatig ontspannen naast je werk zorgt voor rust en verbetert je prestaties. Binnen organisaties zijn teamuitjes daarom essentieel voor de nodige ontspanning. Teamuitjes bevorderen namelijk de onderlinge communicatie van medewerkers. Dit resulteert in hogere betrokkenheid van de medewerkers. Als werknemers het gevoel hebben met elkaar verbonden te zijn zal dit het groepsgevoel ten goede komen. Tijd om te ontspannen dus. Tijd voor iets leuks! Tijd voor een teamuitje! Maar waar? En welk uitje is geschikt voor alle collega’s, bevorderd de teamspirit en helpt te ontspannen? Wij weten het!

More-Itz is de ideale locatie voor een teamuitje! Bij More-Itz hebben wij ruime ervaring als het gaat om organiseren van teamuitjes. Wij zorgen voor de juiste ambiance, de leukste arrangementen en beschikken daarnaast over een prachtige omgeving midden in de Biesbosch. Alles wat je nodig hebt voor een leuk en effectief teamuitje vind je bij More-Itz.

Teamuitje

Teamuitjes bij More-Itz zijn leuk, bevorderen de communicatie en hebben een positieve invloed op de samenwerking. Medewerkers leren elkaar door de activiteiten beter kennen waardoor de onderlinge drempel om elkaar om hulp te vragen verlaagd wordt. Daarnaast krijgen medewerkers een ‘wij’-gevoel waardoor ze extra worden gemotiveerd. Als medewerkers elkaar beter leren kennen, zullen zij duidelijk weten welke capaciteiten iedereen heeft waardoor er effectiever gewerkt kan worden. Ook is het vanuit het bedrijf een manier haar medewerkers dankbaarheid te uiten.

More-Itz biedt naast haar prachtige uitzicht, heerlijk eten en talloze evenement opties, prachtige groepsarrangementen. Ideaal dus voor het leukste teamuitje! Ga je voor arrangementen op het water zoals fly- of wakeboarden, rondvaart per sloep of rondvaart per rib boot? Of wil je het droog houden en ga je voor arrangementen op het droge zoals de tuk tuk- of scooter challenge, boswandelingen, stadswandeling of escaperoom challenge? Bij More-Itz is alles mogelijk. Bedrijven die bij More-Itz bedrijfsuitjes organiseren hebben als doel de medewerkers een plezierige dag te bezorgen. Daarnaast zien veel bedrijven ook de toegevoegde waarde van een teamuitje bij More-Itz. En wij zijn dan ook trots om elk jaar weer trouwe klanten te mogen ontvangen.

Ready?

Teamuitje | Kan je niet wachten op het leukste teamuitje en wilt je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of vraag telefonisch een vrijblijvende offerte aan voor de leukste arrangementen! Tot snel!