Een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren in de buurt van Breda?

Wilt u een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren dat tot in de puntjes verzorgd is? Een unieke locatie zoals collega’s nog nooit gezien hebben? Een uitstekende bereikbaarheid vanuit Brabant, Randstad en België? Bij More-Itz bent u aan het juiste adres. More-Itz kan uw personeelsfeest op maat samenstellen. Wij zijn gespecialiseerd in luxe bedrijfsfeesten. Bij ons geniet u van een mooie en luxe ambiance. Wij zijn gelegen op een landtong in het natuurpark de Biesbosch. Doordat wij zijn omringd door wateren, kunnen wij allerlei toffe activiteiten voor een bedrijfsfeest bieden. Wat dacht u van heerlijk snel varen met een rib-boot? Of toch liever rustig met een rondvaart boot? Wij zijn dé toplocatie voor een luxe personeelsuitje. More-Itz, itz more!

Bel: 0162682758Reserveren

Activiteiten voor het perfecte bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest regelen is niet de minste klus. Integendeel. U moet aan erg veel zaken denken en het organiseren kan enorm veel tijd kosten. More-Itz neemt graag deze taak voor u uit handen. Wij helpen u het gaafste personeelsfeest ooit te organiseren. Kom genieten van een geweldige dag op of langs het water. Wij bieden topkwaliteit gerechten zoals heerlijke malse tournedos, flinke zalmmoten, fruits de mer schalen, oesters en allerlei andere dagverse producten. Onze activiteiten kunt u op het land of op het water uitvoeren. Ga bijvoorbeeld met 90 km per uur varen met een rib boot over de wateren, of stap op een sloep en geniet van het uitzicht in de Biesbosch. Blijft u liever op land tijdens het bedrijfsuitje? Kies voor activiteiten zoals een Tuk Tuk challenge of Scooter challenge. Hierbij legt u een route af en moet u bepaalde opdrachten voldoen. Wie als eerste bij het laatste paaltje is, heeft gewonnen. Of wat dacht u van een boswandeling, stadwandeling of escaperoom challenge? In de winter is More-Itz ook open voor een bedrijfsuitje. Zo kunt u genieten van een winterse sloepentocht of schapen drijven met collega's in plaats van met een hond. Ga daarna heerlijk opwarmen in onze chalets die geïnspireerd zijn op Zwitserse chalets. De chalets ademen een luxe alpine sfeer. Onze buitenterrassen zijn overigens ook verwarmd en beschut, zodat u kunt blijven genieten van het zeer spectaculaire uitzicht.

Dansvloer bedrijfsfeest

Uw bedrijfsfeest bij More-Itz: bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Wilt u uw werknemers een dag laten ontspannen in luxe en het leukste bedrijfsuitje ooit organiseren? The sky is the limit vinden wij bij More-Itz. Daarnaast is onze locatie gemakkelijk te bereiken vanuit steden zoals Rotterdam, Dordrecht, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Oisterwijk, Vught, Antwerpen en zelfs vanuit Amsterdam en Brussel. Ook ontvangen wij regelmatig gasten uit Oosterhout en Werkendam op onze fraaie locatie. Vanuit genoemde Nederlandse plaatsen bereikt u ons binnen 20 a 40 minuten. Daardoor is onze locatie voor veel werknemers goed bereikbaar. Parkeren is bij ons ook geen enkel probleem. U kunt gebruik maken van de twee grote parkeerterreinen. Vanuit hier is het maximaal vijf minuten lopen naar More-Itz. Uw collega’s kunnen tevens bij ons overnachten. Wij beschikken over een 2-tal hotelaccomodaties op 5 minuten.