Condoleance        

Steeds meer mensen spreken bij hun laatste wens de voorkeur uit om na hun overlijden de condoleances niet in een rouwcentrum te laten plaatsvinden. Zij geven de voorkeur aan een positievere omgeving voor hun nabestaanden. Bij More-Itz geven we graag invulling aan deze wens.


Meer informatie

Uitzicht op het water

Het uitzicht op het water vanuit de locatie bij More-Itz, is een rustgevende manier om iemand te herdenken. Een panoramaview op de enorme jachthaven en de rustige rivier de Amer. Een mooie plek aan het strand om terug te denken aan de fijne momenten die in het leven zijn geweest. Wellicht had de overledene een sterke relatie met het water. Vanuit een hobby of professioneel. Of is de wens om de nabestaanden bijeen te laten komen in een ruimte met veel licht. Ook liefhebbers van de natuur en de Biesbosch kunnen de voorkeur voor More-Itz uitspreken voor hun laatste afscheid.

Condoleance Drimmelen
condoleance zalen

Condoleance ruimte

De ruimte die wij bij More-Itz gebruiken voor condoleances is hiervoor bij uitstek geschikt. In alle privacy kunt u met nabestaanden stil staan bij het leven van de overledene. Indien gewenst kunnen we de ruimte voorzien van gewenste muziek. Ook zijn onze audiovisuele middelen uitstekend geschikt voor toespraken en speeches. Eventueel kunnen ook muzikanten gebruik maken van deze faciliteiten. Condoleances kunnen emotioneel al heel zwaar zijn. Dan is het fijn om een warme ruimte te hebben, waar u samen met uw dierbaren kunt zijn. Een ruimte die zich ook leent voor een diversiteit aan speciale wensen op het gebied van catering. Had de overledene bijzondere wensen? Wij geven er graag invulling aan. We hebben zowel binnen als buiten, denk aan ons mooie terras, mogelijkheden om een bijzondere en memorabele condoleance te organiseren.

condoleance zalen

Bereikbaarheid

More-Itz is heel goed bereikbaar en heeft veel goede parkeermogelijkheden. More-Itz ligt in de nabije omgeving van Made, Breda, Rotterdam, Oosterhout, ’s Hertogenbosch en Dordrecht. Het ligt centraal waardoor het zich perfect leent voor een gezelschap uit verschillende plaatsen. Gemakkelijk bereikbaar en toch midden in de prachtige natuur van de Biesbosch.

condoleance biesbosch
condoleance aan het water

Condoleance zelf organiseren

Soms is het van tevoren bekend dat het einde nadert. Dit geeft de gelegenheid om de eigen uitvaart te organiseren. Niets geeft ons meer voldoening dan dat al uw wensen rondom de condoleance worden gerealiseerd. Wensen ten aanzien van het programma, of wensen ten aanzien van de catering. Wij helpen u heel graag. Heeft u bijzondere wensen of speciale vragen? Neem contact met ons op en wij gaan onze uiterste best doen om overal invulling aan te geven.

condoleance aan het water

Offerte aanvragen