Coronaproof kerstborrel organiseren

De feestdagen staan om de hoek, vier kerst bij ons tijdens een coronaproof kerstborrel. Sluit 2020 af samen met collega’s, werknemers of relaties.  Afgelopen jaar is bijzonder voor iedereen geweest, deste belangrijker om van uw kerstborrel een onvergetelijke middag/ avond te maken.  De kerst- of nieuwjaarsborrel is het perfecte moment om samen terug te kijken op het afgelopen jaar.  Speech, toost of hef het glas midden in de prachtige Biesbosch samen met uw collega’s en geniet van een feestelijk gelegenheid. Bij More-Itz is het mogelijk, vraag nu uw offerte aan en organiseer nu uw kerstborrel.

Contact

                                                          

Een kerstborrel volgens de richtlijnen

Uw Kerstborrel vieren? Bij More-Itz is ht mogelijk. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM nauwlettend, en garanderen dat u bij More-Itz volledig coronaproof uw kerstborrel met uw collega’s kunt vieren. Belangrijk om te weten is dat nu (september 2020) geldt, dat alle gasten een vaste zitplaats moeten hebben. Het is voor nu niet mogelijk om te staan bij statafels. Hoe dit in december geregeld zal zijn, is voor alsnog onbekend. De richtlijnen van het RIVM rondom het virus zijn actief, wij kunnen het verloop van de regelgeving niet voorspellen. Blijf op de hoogte van de actuele ontwikkelingen via de website van het RIVM. 

Kerstborrel organiseren in de coronatijd

Een kerstborrel voor uw bedrijf organiseren is anno 2020 niet meer zo vanzelfsprekend. Maar juist in deze tijd is het belangrijk om uw waardering en dank, voor afgelopen jaar te laten blijken. More-Itz begrijpt dat, en biedt mogelijkheden om uw kerstborrel coronaproof te vieren. Ondanks de omstandigheden zullen wij zorgen voor een feestelijke aangelegenheid waar u en uw collega’s, werknemers of relaties aan niets zal ontbreken. Onder het genot van de meest excellente wijnen en overheerlijke gerechten uit onze topkeuken, komt u tot de meest verassende gesprekken met uw collega’s. Door ons prachtige interieur en het panorama uitzicht over het water, waant u zich direct in de kerstsferen. Uw kerstborrel of eindejaar borrel is bij More-Itz gegarandeerd een succes. 

More-Itz: De kerstborrel locatie

More-Itz is de locatie voor uw kerstborrel. 2020 is een turbulent jaar daarom mogen we best even genieten tussendoor. Kom en maak kennis met de wonderschone natuur in de december maanden. Maak een prachtige wandeling voor of na uw bezoek en laat u onderdompelen in al het moois dat de Biesbosch te bieden heeft. Geen wandeling door de Biesbosch is hetzelfde. Wilt u liever niet door de kou wandelen, ervaar dan de Biesbosch vanuit het raam. Door ons unieke pand heeft u 360-graden uitzicht over het water en de bossen. De wonderschone natuur zal u meenemen in de winter wonderland setting. Onze hele locatie zal volstaan met grote en kleine kerstbomen, en onze knisperende openhaarden zullen u een warm gevoel geven. Wilt u reserveren voor kerstborrel of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, en wij organiseren de perfecte dag voor uw collega’s .

 

Vraag nu een offerte aan

Contact opnemen