Status COVID-19: Meer informatie, klik hier.

Coronaproof lunchen bij More-Itz

Sinds corona staat ons leven nogal op zijn kop, maar u wilt natuurlijk wel genieten van een overheerlijke coronaproof lunch. Bij More-Itz kan dat! Wij hebben alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat u op onze prachtige locatie kan genieten van een heerlijke lunch, coronaproof.

coronaproof lunchen

Huidige coronamaatregelen voor een lunch

Wilt u tijdens de corona periode lunchen? Inclusief de 1,5 maatregel? Bij More-Itz is het mogelijk! Maar eerst even een overzicht van de huidige maatregelen die betrekking hebben op het lunchen vanuit het RIVM:

  • Een vaste zitplek is verplicht. Dit mag ook een zitplek aan de bar zijn.
  • Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Voor horeca buiten geldt dat met kuchschermen 1,5 meter afstand houden niet verplicht is.
  • De horecagelegenheid is verplicht om bezoekers te vragen zich te registreren en vooraf een gezondheidscheck te doen.
  • Horecagelegenheden hebben beperkte openingstijden. Zij mogen open van 06:00 tot 00:00 uur.
coronaproof lunchen

Kom coronaproof lunchen bij ons mooie restaurant

More-Itz is gelegen aan het water bij de grootste binnen jachthaven van Europa en beschikt over een prachtig terras. Bij More-Itz houden we ons goed aan de maatregelen die door het RIVM zijn opgesteld om uw veiligheid te garanderen. Dit betekend dat er altijd minimaal 1,5 meter afstand bewaard moet worden tussen u en andere gasten. Ook vragen wij u om uw gegevens achter te laten, zodat we u bij een besmetting snel kunnen informeren.

Kom heerlijk lunchen bij More-Itz

Wilt u lekker komen lunchen bij More-Itz? Dat kan! Plaats daarom vandaag nog uw reservering en dan zien we u snel voor uw coronaproof lunch.

lunchen coronaproof