Coronaproof uit eten bij More-Itz

Ook tijdens corona is het mogelijk om lekker te eten bij More-Itz. Wij hebben ons uiterste best gedaan om ons restaurant zo in te richten dat er aan alle corona maatregelingen gedacht is. Ondanks corona kan u nog steeds genieten van onze heerlijke gerechten en heerlijke dranken. De menukaart kunt u hier vinden. Wil t u heerlijke coronaproof uit eten? Reserveer dan direct uw tafel.

Reserveer uw tafel

coronaproof eten

Huidige coronamaatregelen voor een diner

Wilt u tijdens de corona periode dineren? Inclusief de 1,5 maatregel? Bij More-Itz is het mogelijk! Maar eerst even een overzicht van de huidige maatregelen die betrekking hebben op het diner vanuit het RIVM:

  • Een vaste zitplek is verplicht. Dit mag ook een zitplek aan de bar zijn.
  • Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Voor horeca buiten geldt dat met kuchschermen 1,5 meter afstand houden niet verplicht is.
  • De horecagelegenheid is verplicht om bezoekers te vragen zich te registreren en vooraf een gezondheidscheck te doen.
  • Horecagelegenheden hebben beperkte openingstijden. Zij mogen open van 06:00 tot 00:00 uur.
coronaproof eten

Kom coronaproof dineren in ons prachtige restaurant

More-Itz is gelegen aan de grootste binnen jachthaven van Europa met aan de overkant de Biesbosch. Door deze unieke locatie kunt u heerlijk genieten van de heerlijkste gerechten in combinatie met heerlijke wijnen. Ook hebben we alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat er aan de corona maatregelingen wordt voldaan. Zo dient u ten alle tijden minimaal 1,5 meter afstand te houden tot andere klanten. Tevens vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten zodat we u kunnen bereiken wanneer een gast van ons besmet raakt.

Coronaproof uit eten in ons restaurant

Wilt u heerlijk coronaproof komen eten in ons mooie restaurant? Dat kan! Reserveer dan direct uw tafel en dan zien we elkaar snel.

eten coronaproof