Heidag organiseren

More-Itz is de perfecte locatie om een heidag te organiseren. Vaak wordt de welbekende heidag georganiseerd op een unieke en rustgevende locatie. Al deze aspecten zijn terug te vinden op onze locatie. Zo kunt u vergaderen in een van onze prachtige vergaderruimtes met uitkijk op de wateren. En u kunt na afloop van de vergadering een wandeltocht doen in de Biesbosch. Alles is mogelijk. We maken een programma geheel gebaseerd op uw wensen, zodat u het maximale uit de heidag kunt halen. Onze locatie is goed bereikbaar, namelijk via de A16, A59 en A27. U bent binnen een kort tijdsbestek op een rustgevende locatie met de juiste voorzieningen voor de heidag.

Wilt u gelijk weten of de prachtige boardroom op de door u gewenste dag nog beschikbaar is? Vraag een offerte aan.


Offerte aanvragen

Wat is een heidag? 

Voordat we de voordelen van een heidag / heissessie bij More-Itz zullen belichten, is het eerst noodzaak dat we duidelijk hebben wat een heissessie precies inhoud? Simpel gezegd is een heisessie een bijeenkomst dat vaak op een externe, afgelegen (lees: prikkelarme) omgeving wordt gehouden. Tijdens een heidag komt het gehele managementteam op een andere plek bij elkaar dan normaal. En dit is tegenwoordig niet meer op de hei...

wat is een heisessie
Heidag organiseren

Wat zijn de voordelen van een heisessie? 

De voordelen van een heisessie zal velen verbazen. Want, men blijft toch altijd in de veronderstelling dat een vegadering / meeting prima op eigen locatie kan. Dit is natuurlijk ook zeker het geval, echter zijn wij van mening dat een heisessie op een inspirerende locatie veel positieve effecten zal hebben. Door een volledig nieuwe omgeving zullen vele problemen in een ander kader kunnen worden gezien. Dit leidt regelmatig tot unieke oplossingen voor langdurige trajecten. Vaak liggen de oplossingen namelijk wat meer voor de hand dan dat in de eerste instantie wordt gedacht. Een nieuwe omgeving vraagt om een open houding, en zorgt voor de scherpstelling van het team. Precies wat je nodig hebt, toch? 

Heidag organiseren

Heisessie locatie

Even weg uit de vertrouwde omgeving. Dat kunt u op onze inspirerende locatie. Het water en de Biesbosch geven een positieve invloed op uw bijeenkomst. Door de warme uitstraling en het comfortabele interieur voelt u zich direct thuis. In een ongedwongen sfeer kunt u met het (top)managementteam of met de directie tijdens een brainstormsessie tot nieuwe inzichten komen. Door verandering van omgeving wordt u extra geprikkeld om met nieuwe ideeën te komen. Op deze prachtige en unieke plek kunt in een ontspannen sfeer gezamenlijk de businessdoelstellingen bepalen. Laat u inspireren door onze heisessie locatie in Drimmelen.

locatie heidag

Wat biedt More-Itz

Wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar. Voor een heisessie of brainstormsessie heeft u vaak voldoende aan een kleinere ruimte. Wilt u graag een grotere ruimte? Dan is dit zeker mogelijk. We beschikken namelijk over verschillende ruimtes. Deze kunnen ook uitstekend gebruikt worden als break out ruimtes voor een brainstorm met meerdere groepen. De ruimtes zijn beschikbaar in drie formaten: klein tot 16 man, middel tot 40 man of groot tot 90 man. U kunt zelf kiezen welke ruimte geschikt is voor de heidag. Zij zijn voorzien van de meest moderne faciliteiten. Denk aan bijvoorbeeld beamers, projectoren of geluidsinstallaties. Alles wat nodig is om een succesvolle heidag te realiseren.

heidag organiseren
organiseren heisessie

Food & beverage 

U heeft natuurlijk ook behoefte aan wat extra energie. Daarom maken we graag met u samen een menu van de dag. Wij kiezen graag voor de hoogste kwaliteit producten. Wij kunnen daar natuurlijk ook nog een mooi ‘inspirerend’ verhaal over vertellen, waarom wij voor deze producten hebben gekozen. Wilt u alleen een borrelen? More-Itz maakt het mogelijk. Met heerlijke wijnen en ons huismerk bier organiseren we een borrel om de heidag goed af te sluiten. Onze culinaire versnaperingen zijn van hoge kwaliteit. Denk aan heerlijke vishapjes, vleesgerechten waar men de vingers bij aflikt of een team BBQ op het prachtige terras.

organiseren heisessie

Aanvullende activiteiten

Gaat u een heidag organiseren en wilt u graag een aanvullende activiteit op de heisessie? More-Itz verwezenlijkt dit graag voor u! Door de buitengewone ligging van More-Itz is het een schitterende uitvalsbasis voor zowel activiteiten op het water als op het land.

activiteiten heidag

Activiteiten op het water

Rib boot varen

Met snelle rib boten over de rivier varen. U kunt ook in Rotterdam, Breda of Den Bosch opstappen. En dan bent u binnen 50 minuten in Drimmelen. Arriveer met de rib boten en kom vol inspiratie in de schitterende boardroom, of ga tijdens de heisessie het water op. Om even uit te waaien. Is de heidag tot een vruchtbaar einde gekomen? Vaar dan weer terug met de wind in de haren of vertrek per touringcar, alles is mogelijk. Wellicht wilt u nog wel even op en neer voor een stadswandeling in het vestigingsstadje Heusden (al dan niet met gids). Daarbij is het goed om te weten dat de rib boten alleen varen bij daglicht.


Fly- of wakeboarden

U kunt na de heisessie ook sportief het water op gaan om te gaan fly- of wakeboarden. Laat u dit toch liever over aan uw collega’s? Dan kunt u gemakkelijk vanaf het ponton naar hen kijken. Andere mogelijkheden of combinaties op het water zijn: bommetje, waterskiën, bandvaren, suppen, etc. Er is veel mogelijk! Speciale wensen? Neem contact op en wij regelen het.


Sloep varen

Met sloepen de Biesbosch verkennen is ook een mogelijkheid die u heeft bij More-Itz. De Biesbosch is het 3e natuurgebied van Nederland met bijzondere flora en fauna. Even een frisse neus halen tijdens het vergaderen levert zonder twijfel nieuwe ideeën op.

Organiseer uw heidag bij More-Itz in Drimmelen
Organiseer uw heisessie met leuke activiteiten bij More-Itz in Drimmelen
Heisessie en activiteiten op het water

Activiteiten op het land

Wandeling

Voor, tijdens of na de heisessie kunt u een wandeling maken door het prachtige natuurgebied de Biesbosch. Na de wandeling kunt u direct aanschuiven voor een verrukkelijke lunch of diner.


Tuk tuk challenge

Ga met tuk tuks en gps in de hand door het rivieren– en dijkenlandschap racen. Bepaal zelf uw route en ontdek het landschap! Wie is als eerste terug en heeft alle checkpunten afgevinkt? Ga de uitdaging aan!


Scooter challenge

Dezelfde challenge als de tuk tuk challange, maar dan per scooter.


Escaperoom

Wilt u na de sessie toch nog even de hersens laten kraken en teambuilden? Wij sluiten de bovenverdieping voor u af en u moet ontsnappen. Anders loopt u de borrel of het diner mis, voorlopig dan. Kunnen jullie de cryptische omschrijvingen en puzzels kraken? Weten jullie in teamverband verbanden te leggen? Wie ziet als eerste de sleutel? En wie ontsnapt als eerste uit de escaperoom?


Stadswandeling

Maak een stadswandeling door de leuke vestingstadjes Geertruidenberg of Heusden. Dit in combinatie met een tocht over het water of over land met de tuk tuks, scooters of met de touringcar.


Kookworkshop

Verbreed de kookvaardigheden van alle collega’s met een culinaire kookworkshop in onze buitenkeuken. Deze bevindt zich op de eerste verdieping met een fantastisch uitzicht over de rivier. Gezellig met een lekker glas wijn in de hand napraten met uw collega’s over de nieuwe ideeën. Ga aan de slag met voortreffelijke ingrediënten en kook een fantastisch einde aan de inspirerende dag.

heidag met vergaderruimte

Check beschikbaarheid

Is uw activiteit afgelopen? Na terugkomst van de activiteiten is er de mogelijkheid om lekker te eten of te bbq-en. Dit wordt naar uw wensen samengesteld. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u bijpraten met collega’s en nog nagenieten van de dag. Informeer nu naar onze beschikbaarheid op de door u gewenste dag! Wij zijn te bereiken per mail op info@more-itz.nl of bel naar 0162 682 758

heidag met vergaderruimte

Bereikbaarheid

More-Itz bevindt zich geografisch op een uitstekend punt om met een Europees topteam samen te komen. Vanuit Rotterdam, Dordrecht, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem zijn wij binnen 20 à 40 minuten goed bereikbaar. Ook vanuit het Vlaamse Gewest zijn wij goed bereikbaar. Wij horen graag hoe u uw heidag voor ogen heeft. 

Wilt u een meerdaagse heidag organiseren, dan kunt u gemakkelijk bij de B&B in onze straat overnachten. Of u kunt overnachten in hotel Korenbeurs. Met hen hebben wij een haal- en brengservice. Op deze manier worden aanloopproblemen door files voorkomen en zit iedereen de volgende morgen weer fris aan de vergadertafel.

heidag met diner

Offerte aanvragen