Herfstdiner bij More-Itz!

Wanneer de blaadjes aan de bomen verkleuren, de temperaturen iets afnemen en de natuur op zijn best is, dringt het besef bij ons binnen. De herfst is aangebroken. Bij More-Itz omarmen wij dit prachtige seizoen op alle mogelijke manieren. Door de bijzondere locatie midden in de Biesbosch, gelegen aan het water, ademt More-Itz de herfstsferen. Kom langs bij More-Itz en proef de herfst. Letterlijk en figuurlijk, want bij More-Itz bieden wij zelfs een speciaal herfstdiner aan! Geniet van het overheerlijke diner naast de knisperende open haard, of kies voor een plekje op ons overdekte terras en kijk uit over het prachtige water. Bij More-Itz hebben wij aan elk detail gedacht. More-Itz, It’s More!


Offerte aanvragen

Herfstgerechten bij More-Itz

Kom langs bij More-Itz en waan uzelf in de herfstsferen. Geniet van de bijzonder prettige ambiance terwijl u een keuze maakt uit de overheerlijke gerechten. Onze ervaren chef-koks hebben namelijk speciaal voor u een herfstdiner samengesteld. Kies uit één van onze culinaire herfstgerechten en laat u adviseren over de beste wijnen. Bij More-Itz zorgen wij ervoor dat u optimaal van de herfstsferen kunt genieten. Bekijk hier het herfstdiner van More-Itz!

 

Of u nou met familie, vrienden of collega’s wilt genieten van de herfst, bij More-Itz kan alles. Wilt u het meeste halen uit uw bezoek aan More-Itz? Combineer dan uw bezoek met een van onze leuke herfstuitjes. Heeft u niet genoeg aan één dag? Dan kunt u er ook voor kiezen om te blijven overnachten bij een van onze partners! Zo kunt u optimaal genieten van al het moois bij More-Itz. Meer weten? Vraag dan naar alle opties via info@more-itz.nl.

Herfstdiner bij More-Itz

Zoals aangegeven biedt onze prachtige locatie ruimte voor verschillende activiteiten en kunt u genieten van de lekkerste gerechten. Zeker in de herfst kijkt u in de Biesbosch in Drimmelen uw ogen uit. Er is dan ook niets lekkerder dan na een mooie boswandeling neer te ploffen op onze sofa’s, om vervolgens helemaal tot rust te komen bij de open haard onder het genot van een goede rode wijn.

Reserveer hier uw bezoek aan More-Itz