Hollandse kaasfondue bij More-Itz

Wanneer de dagen weer korter worden, is er niets leuker dan de gezelligheid opzoeken met vrienden en familie. Een goede manier om het gezellig te hebben, is een lekkere Hollandse kaasfondue met je vrienden. Bij More-Itz kan je tijdens de koude dagen de warmte en gezelligheid vinden. Wij serveren namelijk verschillende kaasfondues waaronder de Hollandse kaasfondue.


Offerte aanvragen

hollandse kaasfondue

Kaasfondue met Hollandse kaas

Voor deze kaasfondue maken we alleen gebruik van de beste en meest verse ingrediënten. Ook gaan er in deze kaasfondue alleen Hollandse kazen in. Denk hierbij aan boerenkaas en Goudse kaas. Deze kazen maken deze fondue ideaal voor de kaasliefhebber. Verder gaat er nog een flinke scheut witte wijn in om deze fondue op smaak te brengen. Verder is het mogelijk om naast deze fondue groenten, aardappeltjes te krijgen. De wijnliefhebber komt ook helemaal aan zijn trekken, omdat naast deze fondue ook verschillende wijnen geserveerd worden die perfect aansluiten bij de fondue.

Heeft u speciale wensen en of allergieën? Geef deze dan aan ons door, we doen er alles aan om het u naar de zin te maken.

hollandse kaasfondue

Uitbreiding van het Zwitserse kaasfondue arrangement

Wilt u na het diner nog nagenieten van onze warmte en gezellige sfeer? Dat kan! Zo is het mogelijk om bij een van onze partners een overnachting te boeken. Dit komt goed uit als u na het diner geen zin meer hebt om nog naar huis te rijden. Ook is het mogelijk om vooraf of na het diner te genieten van de prachtige natuur rondom ons prachtige restaurant.

Kaasfondue met wijnarrangement inclusief overnachting

Wanneer u kiest voor een kaasfondue in combinatie met een wijnarrangement inclusief overnachting, betaalt u per persoon €99,50. Deze prijs is berekend op basis van een tweepersoonskamer. Na uw overnachting geniet u ook nog eens van een overheerlijk ontbijt.

Kaasfondue met wijnarrangement inclusief sloepentocht

Wanneer u kiest voor een kaasfondue in combinatie met een wijnarrangement inclusief een sloepentocht betaalt u per persoon €89,50. Deze sloepentocht is te boeken vanaf 4 personen.

Kaasfondue met wijnarrangement inclusief sloepentocht en overnachting

Wanneer u kiest voor het totaalpakket geniet u van al het moois wat More-Itz te bieden heeft. U betaalt voor een kaasfondue inclusief het wijnarrangement, een sloepentocht en een overnachting €139,50 per persoon. Deze prijs is berekend op basis van een tweepersoonskamer inclusief een overheerlijk ontbijt. Houd er wel rekening mee dat de sloepentocht alleen vanaf 4 personen gereserveerd kan worden.

Boek en reserveer deze arrangementen nu via info@more-itz.nl

mooie hollandse kaasfondue