More-Itz | Horeca- en interieurconcepten opzetten

Droomt u al jaren van uw eigen restaurant, hotel of café? More-Itz helpt horecaondernemers op weg bij het ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van een horecazaak. Of het nu gaat om een nieuw of bestaand horecaconcept, het opzetten van een winstgevend horecaconcept is een vak apart. En dat weten wij als geen ander. Met onze jarenlange horeca ervaring en opzetten van winstgevende ondernemingen, begeleiden wij u bij het ontwikkelen en realiseren van uw horeca idee.

More-Itz maakt het onmogelijke mogelijk, want bij ons is de ‘sky echt de limit’!

Neem contact met ons op 

Bij More-Itz; van ontwerp tot realisatie   

More-Itz is niet zomaar een restaurant, More-Itz is een experience. Door onze jarenlange ervaring in de hospitality-omgeving, weten wij precies welke valkuilen u als ondernemer zult tegenkomen. More-Itz staat bekend om zijn opvallende en unieke gastenervaring, evenals het unieke interieur. Er is immers geen een andere zaak in Nederland welke compleet is gekopieerd, van architectuur tot concept. Met dit succes willen wij andere ondernemers inspireren. Wij ondersteunen u met onze passie en toewijding om van uw horeca concept een succesvol verhaal te maken. Dit is belangrijk, omdat de afgelopen jaren is gebleken dat de meest succesvolle horecazaken, een sterk horecaconcept hebben. Van de inrichting tot aan welke doelgroep … Van food techniek tot marketing aanpak … alles wordt meegenomen. Opent u binnenkort een nieuwe horecazaak of vestiging of bent u toe aan een nieuw interieur dan wel concept? Dan bent u bij More-Itz aan het juiste adres! Wij helpen u bij het vormgeven van nieuwe horeca- en interieurconcepten.

Hoe vertaal je je ideeën tot een horecaconcept?

Zoals eerder benoemd, bij een sterk concept is alles perfect op elkaar afgestemd. Van het juiste interieur tot aan de opmaak van de borden. Van menukaart tot social media. Vergunningen en financiën. Het commerciële aspect, zoals de branding en hoe u het concept in de markt zet, is ontzettend belangrijk. Vaak loopt men hierop stuk. More-Itz kan u hierin volledig begeleiden. Bij het creëren van een onderscheidend horecaconcept of het verbeteren en uitbreiden van uw huidige concept, is het belangrijk om een duidelijke koers te bepalen. Tijdens de oriënterende fase zullen we onder andere aan de slag gaan met het bepalen van de visie & kernwaarden, marktonderzoek (doelgroep analyse), het verhaal en de klantbeleving. Het is belangrijk om de doelgroep waar u zich op richt, duidelijk in kaart te brengen. Eén van de grootste valkuilen van een horecaondernemer is dat je iedereen wilt bedienen. Echter zien wij in de praktijk dat dit niet werkt. Samen met u zullen wij aan de slag gaan om een sterk concept neer te zetten.

Uw wensen bespreken?

De omzet, winst en cashflow op gang krijgen?

Het concept maakt of breekt het financiële succes op de lange termijn. Wilt u een goede start maken? Dan is het schrijven van een ondernemingsplan noodzakelijk. Dit plan is vaak doorslaggevend bij een financieringsaanvraag. Bancaire instellingen hechten veel waarde aan een cijfermatige beoordeling. Maar ook zonder financiële ondersteuning vergoot je de kans op succes met een goed doordacht ondernemersplan. More-Itz help u bij het inzichtelijk maken van uw financiële succes. Zo weten wij dat belangrijke vragen gesteld gaan worden, zoals: hoe krijg ik omzet of winst? En hoe krijg ik de cashflow op gang? Wij zullen u ondersteunen bij de beoordeling van uw financiële rendabiliteit op langere termijn.

Weten hoe je het e.e.a. moet aanpakken? Naast het economische deel zijn er nog 3 belangrijke pijlers welke je niet kunt vergeten. Wij hebben deze voor het gemak voor je op een rij gezet:

Foodtechnisch 

Naast het design van de menukaart, is het belangrijk om te kijken naar wat er allemaal op de kaart staat. Maar ook hoe wilt u de gerechten uitserveren? Kunnen deze gerechten de volumes aan? Wanneer welke gerechten? Wij zullen uw helpen met het ontwikkelen van een (nieuw) menu. En houden daarbij rekening met de calculaties achter de gerechten, bereidingstijden, arbeidsintensiteit zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Relalisatie van uw horecazaak

Nu is het tijd om de ideeën werkelijkheid te laten maken. Uw horecaconcept zal volledig worden gerealiseerd. Van het inwerken van uw personeel, tot het uitwerken van menu’s en het bestellen van oa nieuwe bedrijfskleding, aan alles wordt gedacht. Dit, zodat uw (her)opening direct een waar succes zal worden. Wij streven ernaar om al onze concepten te laten doordringen met een uniek verhaal, die er niet alleen buitengewoon uitziet, maar óók nog eens financieel haalbaar is. Van ontwerp tot realisatie. Van idee tot euro’s.

Design: het toaal plaatje

De noodzaak van een sterk ontwerp is onderscheidend zijn. Na de oriëntatiefase, hebben we een duidelijk beeld gekregen van de markt en doelgroep waar u zich op wilt richten. Doormiddel van een brainstormsessie, gaan wij samen met u aan de slag om te komen tot een uniek en onderscheidend design. Als startpunt van ons ontwerpproces, stellen we u onder andere de vraag: wat maakt uw onderneming bijzonder of uniek? Door dit terug te laten komen in het design, creëren wij een uniek ontwerp met een sterk verhaal. U zult ook het nieuwe design terugvinden in uw gehele huisstijl.

 

 Benieuwd hoe More-Itz van uw horeca concept een succes maakt?

More-Itz maakt het onmogelijke mogelijk, want bij ons is de ‘sky echt de limit’! Neem snel contact op met More-Itz. En krijg onder andere antwoord op de vragen: ‘Hoe krijg ik een connectie met mijn doelgroep?’ En: ‘Hoe krijg ik omzet / winst en cashflow op gang?’

 Neem contact op 

Of kom langs op onze prachtige locatie in de Biesbosch.