Jubilea locatie

Het behalen van een 5-jarig, 10-jarig, 25-jarig of zelfs 40-jarig jubileum in dienst is in deze snelle tijden steeds meer een prestatie van formaat. Een prestatie waar zowel medewerkers als het management trots op mogen zijn. Ook een pensionering na jarenlang dienstverband is een mooi moment om stil te staan bij de prestaties die in al die jaren zijn geleverd. Om de betreffende jubilaris of pensionada in het zonnetje zetten. En waar kan dat beter dan op de zonovergoten locatie van More-Itz?!


Vraag nu de offerte aan voor uw werkjubileum

Bedrijfjubileum organiseren

Heeft u een jubileum van een of meerdere medewerkers of een afscheid te vieren in verband met pensionering? Dan heeft More-Itz de perfecte jubilea locatie voor u om uw feest meer te laten pieken dan waar ook. Op onze eventlocatie hebben wij afgeschermde ruimtes om uw jubileumevenement volledig in de stijl van uw organisatie te organiseren. Met onze kwalitatief hoogstaande locatie voegen wij kwaliteit toe aan uw branding. More-Itz is een stijlvolle locatie waar u uw jaarlijkse jubileumevenementen met een gerust hart kunt laten plaatsvinden. De bijzondere plek aan het water met uitzicht over de rivier de Amer en de grootste binnenjachthaven van Europa, geeft een fantastische ambiance aan uw jubileumevent.

jubilea met activiteiten
jubilea met feest

Muzikale ondersteuning bij het jubileum

De verschillende ruimtes van More-Itz zijn allen voorzien van uitgebreide geluid- en lichttechnieken. Op deze manier worden speeches, voordrachten en toespraken goed versterkt, zodat ze helder hoorbaar zijn voor alle aanwezigen. Een lounge-dj, een jazzband of singer/songwriter kan tevens een hele mooie toevoeging zijn aan een jubileumevenement. We hebben een brede selectie van artiesten ter beschikking die wij kunnen boeken voor een geslaagd evenement.

jubilea met feest

Wateractiviteiten

Is uw jubilaris een waterrat, of houdt hij/zij van varen? Dan kunnen we aansluitend mooie verrassende combinaties met bedenken met activiteiten op het water. Even zeilen op de Amer. Met een grote sloep varen in de Biesbosch of met een rib boot over het water scheuren. Niets zo luxe als met een aantal medewerkers en genodigden varen op een boot met culinaire hoogstandjes aan boord. Een ervaring om niet te vergeten. En na afloop bij More-Itz de belevenissen bespreken bij de buitenhaard onder het genot van een schnaps of in de zon met een overheerlijke cocktail.

jubilea het gezelligheid
jubilea met diner

Catering

Op onze locatie hebben wij een zeer professionele keuken om de catering volledig te realiseren voor de genodigden. Onze locatie is segmenteerbaar waardoor we voor zowel kleine als hele grote groepen tot zelfs 900 personen kunnen faciliteren. Flexibiliteit gegarandeerd. Zo kunnen wij eenvoudige recepties voorzien van drank en kleine hapjes, maar ook grote groepen cateren. De mogelijkheden hiervoor zijn onder andere walking dinner, BBQ of à la carte. Ook hebben we de optie om bijv. een ginbar of een cocktailbar te plaatsen.

jubilea met diner

Bent u jubilaris?

Mag u uw jubileum een feestelijk tintje geven? Werkt u zoveel dat u een feest heeft verdiend? More-Itz is dé perfecte jubilea locatie. Met alle faciliteiten om de visie van uw collega’s op uw arbeidzame leven op gepaste wijze te kunnen weergeven. Indien gewenst natuurlijk. Ook hebben we beamers met projectieschermen ter beschikking om eventueel foto’s of video’s van vroeger te kunnen tonen tijdens het event. Graag komen wij in contact om uw jubileum tot een onvergetelijke dag en of avond te maken.

jubilea met drinken
jubilea met wijn

Meer informatie over onze jubileumevents

Vraag een gesprek aan en wij laten u graag onze locatie zien, zodat het jubileumevent een echt feest wordt waar nog jaren over nagesproken zal worden.

 

jubilea met wijn

Offerte aanvragen