Kerstborrel

Het einde van het jaar is het perfecte moment om samen met collega’s terug te kijken op het afgelopen jaar, iedereen te bedanken voor alle inzet en energie en vol inspiratie en creatieve inzichten het nieuwe jaar in te luiden. More-Itz is dé perfectie locatie voor uw kerstborrel, kerstuitje, oudejaarsreceptie of nieuwjaarsborrel. Het unieke pand aan het water, midden in de prachtige Biesbosch biedt u de kans om samen met collega’s, werknemers of relaties op een feestelijke wijze de kerst en het eind van het jaar te vieren. Celebrate X-Mas @ More-Itz!


Offerte aanvragen

kerstborrel aan het water

Kerst

De unieke locatie aan het water geeft uw kerstborrel of eindejaarsborrel net dat beetje extra en met de ruime keuze aan culinaire hoogstandjes zal uw borrel of receptie gegarandeerd een succes zijn. Het prachtige interieur met een knipoog naar een ski chalet in St. Moritz creëert een warme en gezellige sfeer. Een intieme borrel in kleine kring of een uitgebreide receptie met een grote groep, bij More-Itz is alles mogelijk!

kerstborrel aan het water

Omgeving

De natuur rondom More-Itz is in december betoverend mooi en biedt tal aan mogelijkheden om uw kerstdagen nog mooier te maken. Wat dacht u van een prachtige wandeling voorafgaand of na uw bezoek aan More-Itz? Of een boottocht om de prachtige omgeving vanaf het water te bewonderen? Neem contact met ons op en wij zullen de perfecte dag voor u organiseren. Geef uw blijk van waardering voor het afgelopen jaar en kijk samen uit naar het aankomende jaar door gezellig met collega’s of relaties deze mooie, bijzondere tijd bij More-Itz te vieren. 

kerstborrel met diner

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.