Kerstborrel coronaproof bij More-Itz

In de gezellige decembermaand wilt u natuurlijk met uw bedrijf een mooie borrel organiseren om de medewerkers te bedanken voor hun inzet. Bij More-Itz is het mogelijk om voor u en uw medewerkers een onvergetelijke coronaproof kerstborrel te organiseren. Wilt u een onvergetelijke kerstborrel voor uw bedrijf? Neem dan direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem direct contact op.

kerstborrel coronaproof

Huidige coronamaatregelen voor een kerstborrel

Wilt u tijdens de corona periode een kerstborrel organiseren? Inclusief de 1,5 maatregel? Bij More-Itz is het mogelijk! Maar eerst even een overzicht van de huidige maatregelen die betrekking hebben op een kerstborrel vanuit het RIVM:

  • Een vaste zitplek is verplicht. Dit mag ook een zitplek aan de bar zijn.
  • Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Voor horeca buiten geldt dat met kuchschermen 1,5 meter afstand houden niet verplicht is.
  • De horecagelegenheid is verplicht om bezoekers te vragen zich te registreren en vooraf een gezondheidscheck te doen.
  • Horecagelegenheden hebben beperkte openingstijden. Zij mogen open van 06:00 tot 00:00 uur.
kerstborrel coronaproof

Organiseer uw kerstborrel coronaproof op onze mooie locatie

More-Itz is gelegen aan de grootste binnen jachthaven van Europa met het natuurlijkgebied de Biesbosch aan de overkant. Wij hebben alles in het werk gezet om ervoor te zorgen dat u met uw bedrijf in veiligheid kan genieten van de kerstborrel. Om dit te realiseren, hebben we de volgende regels van het RIVM over genomen. U dient uw contactgegevens achter te laten zodat we u kunnen bereiken wanneer er iemand besmet raakt met corona.

Kom lekker borrelen bij More-Itz

Wilt u uw kerstborrel organiseren bij More-Itz? Dat kan! Neem dan vandaag nog contact op om de mogelijkheden met ons door te nemen.

kerstborrel coronaproof