Status COVID-19: Meer informatie, klik hier.

Kerstborrel coronaproof bij More-Itz

In de gezellige decembermaand wilt u natuurlijk met uw bedrijf een mooie borrel organiseren om de medewerkers te bedanken voor hun inzet. Bij More-Itz is het mogelijk om voor u en uw medewerkers een onvergetelijke coronaproof kerstborrel te organiseren. Wilt u een onvergetelijke kerstborrel voor uw bedrijf? Neem dan direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem direct contact op.

kerstborrel coronaproof

Huidige coronamaatregelen voor een kerstborrel

Wilt u tijdens de coronaperiode een kerstborrel organiseren? Bij More-Itz is het mogelijk! Maar eerst even een overzicht van de huidige maatregelen die betrekking hebben op een kerstborrel vanuit het RIVM:

  • Het is niet verplicht 1,5 meter afstand te houden.
  • Vanaf 13 jaar is een coronatoegangsbewijs verplicht. Vanaf 14 jaar moet het coronatoegangsbewijs met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.
  • Er is geen coronatoegangsbewijs nodig op het terras.
  • De horecagelegenheid is verplicht om bezoekers te vragen zich te registreren en vooraf een gezondheidscheck te doen.
  • Er geldt geen maximaal aantal bezoekers.
    • Wordt de kerstborrel binnen gehouden en heeft (een deel) van de bezoekers geen vaste zitplaats? Dan geldt de bezoekersnorm van 75% van de reguliere capaciteit.
  • Horecagelegenheden hebben beperkte openingstijden. Zij mogen open van 06:00 tot 00:00 uur.
  • Entertainment, zoals live muziek, is toegestaan.
kerstborrel coronaproof

Organiseer uw kerstborrel coronaproof op onze mooie locatie

More-Itz is gelegen aan de grootste binnen jachthaven van Europa met het natuurlijkgebied de Biesbosch aan de overkant. Wij hebben alles in het werk gezet om ervoor te zorgen dat u met uw bedrijf in veiligheid kan genieten van de kerstborrel. Om dit te realiseren, hebben we de regels van het RIVM over genomen. Wilt u de zakelijke kerstborrel organiseren op een prachtige locatie? Dan is More-Itz de plek waar u moet zijn!

Ontdek hier onze unieke en betoverend mooie locatie voor de Kerstborrel. 

Kom lekker borrelen bij More-Itz

Wilt u uw kerstborrel organiseren bij More-Itz? Dat kan! Neem dan vandaag nog contact op om de mogelijkheden met ons door te nemen.

Contact opnemen

kerstborrel coronaproof