Kick-off meeting

Het nieuwe jaar starten met een kick-off meeting om alle neuzen in de gelijke richting te krijgen. De unieke locatie aan de grootste binnenjachthaven van Europa, midden in de prachtige natuur van de Biesbosch biedt een perfecte setting voor een succesvolle kick-off meeting. U kunt de voorgenomen plannen communiceren en zorgen dat iedereen op de hoogte is van de missie, visie en strategie voor het aankomende jaar. Het zal de betrokkenheid vergroten en uw bedrijfsdoelen ten goede komen! Na afloop van de kick-off meeting samen een nieuwjaarsborrel drinken? Geen probleem! Of uitgebreid dineren en genieten van de culinaire hoogstandjes van de chef? Alles is mogelijk bij More-Itz! 


Offerte aanvragen

Kick-off Meeting Organiseren

Wilt u binnenkort een kick- off meeting organiseren? Kom dan langs bij More-Itz! Heeft u geen tijd of zin om dit allemaal zelf te regelen? Dan staat onze eventplanner voor u klaar! Bij More-Itz kunt u gemakkelijk uw kick-off meeting laten realiseren. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren en uitvoeren van deze meetings kunt u zich met een gerust hart focussen op waar het op deze dag echt om draait. Ons grote aanbod aan faciliteiten maakt het mogelijk dat wij zo goed als elke wens kunnen vervullen. Niets is te gek. 

Onze locatie is uitstekend geschikt voor grote en kleine groepen. Zo kunt u gebruikmaken van diverse vergaderzalen of er voor kiezen dat wij het restaurant omtoveren tot een waar kick-off meeting walhalla! Bij More-Itz draait het dan ook om één ding; het verzorgen van de beste kick-off meeting, zodat u en uw collega's knallend 2022 kunnen beginnen! 

kick off meeting
kick-off meeting locatie

Kick-off meeting locatie

In de winter is de Biesbosch op haar mooist. Het natuurgebied rondom More-Itz biedt eindeloze mogelijkheden om uw kick-off meeting tot een groot succes te maken. Een mooie winterse wandeling voorafgaand aan de vergadering? Of een winterse sloepentocht om de mooie omgeving vanaf het water te bewonderen? Om daarna met rode wangen op te warmen bij More-Itz en vol frisse ideeën de meeting te starten. Neem contact met ons op en wij zullen de perfecte kick-off meeting voor u organiseren!

kick-off meeting locatie

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.