More-Itz

Itz more than you can imagine

Over More-Itz 

More-Itz maakt het onmogelijke mogelijk. Hier is de ‘sky’ echt de ‘limit’. Een mondaine après skihut aan het water? Waarom niet! Zowel 's winters als 's zomers staan wij voor u klaar om u de beste service te bieden, samen met onze partners. Verruil de ski’s voor waterski’s en glijdt het water over in plaats van de sneeuw. Na het sporten komt u gezellig binnen ‘après-skiën’ bij een van onze open haarden. Lees verder over More-Itz en ontdek wat wij u allemaal kunnen bieden.


More-Itz is een beleving!

More-Itz is niet zomaar een restaurant, More-Itz is een experience. Hier wilt en moet u zijn geweest. Wij geloven dat wij de mooiste ligplaatsen hebben in de zomer. En zelfs in de winter is het een prachtige plek. Wij durven te wedden dat het in de winter net zo gezellig is, als in de zomer. Daarom blijven wij de gehele winter open, uiteraard wel met de open haarden en heaters aan. More-Itz is 360 graden en 365 dagen beleving.

over more itz
more itz diner

Meer dan u gewend bent

Met het merk More-Itz willen we een stap verder dan normaal. Wij willen meer, hoger en de standaard voorbij. More-Itz is meer dan gewoon een strandtent of après skihut. Verwacht meer beleving, meer uitdaging. Meer dan u ooit heeft meegemaakt. Gooi alles wat u kent over boord. More-Itz gaat u iedere dag en elke keer weer verbazen. Verwacht meer zomer, meer winter, meer feesten!

more itz diner

Shop till you drop

Bij More-Itz kunt u meer dan alleen genieten van het overheerlijke eten en de fijne wijnen. Dompel uzelf onder in de More-Itz lifestyle. U kunt bijvoorbeeld het meubilair dat u ziet staan, bij ons kopen. Ziet u iets staan wat u graag wilt aanschaffen? Vraag dan naar onze hardcopy catalogus, of bekijk deze online.

more itz restaurant
more itz personeel

More-Itz kleding

Naast ons meubilair, kunt u ook de kleding aanschaffen die onze gastvrouwen en -heren dragen. We hebben een uitgebreidere collectie in onze webshop staan. Ook hebben wij verschillende accessoires in onze webshop, zoals sjaals, badlakens, fleece dekens, plaids, etc. Kijk gerust eens rond en laat ons weten wat u ervan vindt!

more itz personeel

Vrijdagmiddag borrel

Wij van More-Itz willen u altijd weer wat nieuws laten beleven. Kom daarom op vrijdagavond gezellig naar More-Itz en wij zorgen dat het dak er vanaf gaat. Dit wordt een spectaculair feest, dat begint met een gratis glaasje bubbels van onze sponsor Lauren Perrier. Waar het eindigt? Dat weet niemand. Als u een spetterende vrijdagavond wilt, twijfel dan geen moment. Dit feest wilt u niet missen! Houdt onze site en facebookpagina goed in de gaten. Zo weet u precies wanneer het volgende feest zal plaatsvinden. 

more itz feest
more itz dansen

Thank God Itz More

More-Itz heeft een nieuwe concept geintroduceerd: THANK GOD ITZ MORE. Spectaculaire feesten met More DJ’s, More Bites, More Drinks. Thank God Itz More events zijn events die 1 à 2 keer per jaar plaatsvinden en is voor de bezoeker die luxe wenst in een premium environment. Don’t miss it als je meer wilt in het weekend. Thank God Itz More!

more itz dansen

Over ons chalet

Een Zwitsers chalet in de Biesbosch aan het water? U vindt het bij More-itz! In de winter een après-ski sfeer, in de zomer een gevoel van een luxe strandtent. Dus voor ieder wat wils. Ons fantastische pand is ontworpen door BINT architecten, die ervoor gezorgd hebben dat het gebouw perfect past in de omgeving, maar ook opvalt en de aandacht trekt in de prachtige jachthaven van Drimmelen.

more itz avond

Reserveer voor lunch of diner