Trouwen bij de nummer 1 uit de trouwlocatie top 100? Bij More-Itz bent u op het juiste adres!

Is uw partner de ware en gaat u binnenkort elkaar het JA-woord geven? Gefeliciteerd! Weet u al waar u het trouwfeest wilt organiseren? Kijk eens in de trouwlocatie top 100, hierin kunt u een prachtige locatie voor een trouwfeest vinden. En raad eens, More-Itz is de nummer 1 trouwlocatie! Met onze unieke toplocatie op een landtong in de Biesbosch en pal aan Europa's grootste binnen jachthaven aan het water en aan het strand. Wij garanderen dat u met een grote glimlach terugdenkt aan uw trouwdag.

Bel: 0162682758Reserveren

Wij hebben al veel trouwfeesten mogen organiseren en daar zijn wij erg trots op. Onze locatie leent zich uitstekend voor een huwelijksceremonie dankzij de luxe uitstraling en het prachtige uitzicht over het water en de jachthaven. Een trouwceremonie, spetterende receptie en een voortreffelijk diner sluit u af met een bruisend feest. Bij ons is het allemaal mogelijk. De wensen van het bruidspaar zijn onze rode draad voor de dag invulling. Wij willen dat u voor de rest van uw leven met plezier terugdenkt aan deze geweldige dag. Bij More-Itz heerst een informele sfeer in een luxe ambiance. U kunt elkaar het ja-woord geven op de kade onder het trouwprieel, terwijl u over het water uitkijkt of op het strand...

Een trouwfeest op een toplocatie organiseren, waar moet u beginnen?

Trouwen is ontzettend spannend. Daarom willen wij u in alles ontzorgen zodat u alleen maar hoeft te genieten op deze memorabele dag. Geniet van elkaar en familie en vrienden, maar ook van het uitzicht en het delicieuse eten en de luxe sfeer bij More-Itz. Ook alle andere facetten van het trouwfeest laat u aan ons over, zoals de fotograaf, hapjes, diner, drankjes, ceremonie en receptie. Wilt u graag live muziek tijdens het feest? Regelen we! Of een goede DJ die iedereen aan het dansen krijgt? Geen punt. Ons professionele team staat voor u klaar om alles tot in de puntjes te regelen. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte voor de trouwlocatie van uw dromen aan het water of aan het strand.

Bereikbaarheid van de trouwlocatie

U wilt vrienden en familie vanuit het hele land vragen voor de bruiloft. Dan is een centrale locatie prettig. Vanuit steden als Breda, Rotterdam, Gorinchem, Dordrecht, Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Utrecht en zelfs Antwerpen kunt u More-Itz binnen 40 minuten bereiken. Wij zijn gelegen in de kop van Noord-Brabant, en daardoor voor gasten uit Zuid-Holland, Brabant en zelfs België gemakkelijk te bereiken. Willen uw gasten graag overnachten in de buurt van de trouwlocatie? Ook dat is mogelijk en wij praten graag samen met u over de vele mogelijkheden die wij hierin te bieden hebben. Parkeren is ook geen enkel probleem en kan op één van de twee grote parkings waar wij over beschikken.