Vergaderarrangementen

Wilt u eens vergaderen in een andere setting dan u gewend bent? Dan zijn onze vergaderarrangementen precies wat u zoekt! Vergaderen op een unieke locatie brengt vaak inspirerende en innovatieve ideeën met zich mee. Genoeg reden dus om gebruik te maken van een vergader arrangement bij More-Itz. Bij More-Itz bieden wij diverse mogelijkheden tot vergaderen aan, van een private floor met 360-graden uitzicht over het water tot drijvend vergaderen met uw collega's. U kunt tevens uw vergadering uitstekend combineren met een overnachting, diner of feest. Ontdek alle mogelijkheden of neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.


Offerte aanvragen

vergaderruimte

Waar bestaat het arrangement uit?

Ons luxe vergader arrangement in Drimmelen geeft u de beschikking tot een eigen vergaderruimte. Hierbij heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten die onze ruimtes te bieden hebben. Denk hierbij aan een beamer of een geluidsinstallatie. Het is mogelijk een keuze te maken uit verschillende ruimtes. Wij beschikken zowel over een intieme boardroom geschikt voor zo’n 12 personen tot een grote sfeervolle vergaderruimte die plaats biedt voor maximaal 110 personen. Deze ruimte bevindt zich op de bovenste verdieping en bied vanaf 3 kanten inzicht over het water. Dit maakt het de ultieme plek om innovatieve en inspirerende besprekingen of lezingen te houden. Daarnaast hebben we op onze beneden verdieping aan de haveningang ergadermogelijkheden tot 250 man. Voor slechts €25,- per persoon reserveert u dit arrangement al voor één dagdeel. Bij dit arrangement zijn koffie, thee, water en koekjes. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om drijvend te vergaderen met maximaal 140 collega’s. De prijzen voor drijvend vergaderen zijn afhankelijk van de opstaplocatie. Dit kan bijvoorbeeld vanaf Rotterdam, Zwijndrecht, Dordrecht, Breda, Heusden, Waalwijk of Den Bosh. 

 

Omdat onze locatie erg centraal is gelegen in het noorden van Brabant, is onze locatie is vanaf verschillende steden makkelijk bereikbaar. Zo is het slechts 20 tot 40 minuten rijden vanaf Breda, Tilburg, Rotterdam of Antwerpen. Zo bieden wij een uitstekende uitvalsbasis voor een uniek vergaderarrangement in Breda en omstreken. 

vergaderruimte

Arrangement uitbreiding

Het arrangement is op verschillende manieren uit te breiden. Wat dacht u van een heerlijke wijnproeverij na een vergadering of een van de activiteit om alle opgedane informatie op een relaxte manier te verwerken. Ook een vergadering met overnachting is een populair arrangement. Zo hoeft u na een drukke dag niet meer naar huis af te reizen. Bij More-Itz kunt u het zo uitgebreid mogelijk maken als u zelf wilt!

  

Vergadering met overnachting

Wanneer u kiest voor een vergadering in combinatie met een overnachting betaalt u €75- per persoon. Deze prijs is gebaseerd op een 2 persoonskamer inclusief een kwalitatief ontbijt. Als u gebruik maakt van dit arrangement overnacht u bij een van onze partner hotels.

 

Vergadering in combinatie met aan activiteit

We verzorgen verschillende activiteiten die na- of voordien een vergadering kunt reserveren. Denk hierbij aan een vergadering in combinatie met een sloepentocht,  kookworkshop of tuktuk chalange.

   

Vergadering in combinatie met een lunch of diner

Als u ervoor kiest om een vergadering te organiseren waarbij u achteraf aanschuift voor een uitgebreide lunch of diner zijn hier verschillende mogelijkheden voor. De prijzen zullen variëren afhankelijk van de menusamenstelling waarvoor u kiest. 

Boek en reserveer deze arrangementen nu via info@more-itz.nl

vergaderruimte met vervoer
vergaderruimte met scherm

Vergaderarrangement Brabant

Onze locatie is gelegen in het prachtige natuurgebied van de Biesbosch en eenvoudig bereikbaar vanaf veel verschillende steden. Zo kunt u ons al binnen 20 à 40 minuten bereiken vanaf Rotterdam, Dordrecht, Breda, Den Bosch. Zelfs vanuit Amsterdam en Brussel bent u binnen 1 uur op onze locatie aanwezig. Heeft u geen zin om heen en weer te rijden en wilt u toch liever een vergaderlocatie met overnachting? Dan regelen wij dit bij een van onze partners! Zo is uw vergaderarrangement in brabant helemaal compleet!

vergaderruimte met scherm

Buiten vergaderen

Gezien de huidige situatie met COVID-19 is ook het regelen van een vergaderruimte voor velen wat lastiger. Mede om deze reden stellen wij ook een groot deel van ons (overdekte) terras beschikbaar voor vergaderingen / meetings. Deze ruimte grenst aan het binnen deel, zodat er een grote ruimte van kan worden gemaakt. Zo kan men met gepaste afstand deelnemen aan een vergadering, zonder dat het de efficientie van de meeting beïnvloed. Wilt u meer weten over de maatregelingen die wij hebben met betrekking tot COVID-19 hebben getroffen? Neem dan contact met ons op! 

buiten-vergaderen