Vergaderlocatie met overnachting

Wij begrijpen als geen ander dat het erg comfortabel is om na een zakelijke meeting, bedrijfsfeest of vergadering in de buurt te kunnen overnachten. Dit scheelt u een hoop zorgen met betrekking tot vervoer! More-Itz is dé vergaderlocatie met overnachting die u, naast inspirerende en bijzondere vergaderruimtes, volledig ontzorgt met de rust en ontspanning van een hotelovernachting. s' Ochtends niet hoeven haasten en 's avonds niet opzien tegen de terugreis na een belangrijke bespreking zal uw vergadering tot een succes maken. Om alles uit uw meerdaagse bijeenkomst te halen is het wenselijk om na de besprekingen een ontspannen avond en nacht door te brengen bij een van onze partners, zodat de volgende dag weer fris en effectief begonnen kan worden.

Neem contact met ons op voor alle details en we zullen het met alle plezier voor u in orde maken.

Vergaderlocatie met overnachting in Brabant!

Na een bedrijfsfeest bieden wij de mogelijkheid in de buurt te overnachten zodat het feest compleet wordt, zonder na te hoeven denken over vervoer naar huis. U kunt dus onbezorgd genieten van alle heerlijke culinaire hapjes en drankjes, en dansen tot de late uurtjes. Wij werken samen met een gevarieerde selectie aan partners waardoor wij per aanvraag de perfecte combinatie kunnen maken. Van rustgevend, sfeervol landhuis tot luxehotel, alles is mogelijk bij More-Itz. Ook beschikken wij over een haal- en brengservice van en naar onze partner hotels. Wij garanderen u een onbezorgde zakelijke meeting, vergadering of bedrijfsfeest.

Wilt u uw vergadering combineren met een activiteit zoals een boottochtje of een wandeltocht? Of heerlijk dineren na een vergadering? Bij ons is alles mogelijk! Wij werken uitsluitend met producten van hoge kwaliteit. Deze verse producten worden met liefde door onze excellente koks voor u bereid. 

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, en geniet van onze bijzondere vergaderlocatie met overnachting. 

vergaderen met overnachting
vergaderruimte met overnachting

Een unieke locatie: vergaderen met overnachting in Drimmelen

Onze vergaderruimtes zijn uniek en bieden daarom de perfecte gelegenheid voor uw vergadering. De luxe en inspirerende ruimtes beschikken over een beamer, geluidsinstallatie en projectoren. Hier hoeft u zich dus in ieder geval niet druk om te maken. Wij beschikken over vergaderruimtes in verschillende soorten en maten, van klein tot groot. Zo kunt u in de kleinste ruimte met maximaal 16 personen gebruik maken van onze faciliteiten en in de grootste ruimte met 120 personen. U kunt voorafgaand met ons het aantal personen bespreken zodat alles goed kan worden voorbereid. 

Daarnaast zijn onze ruimtes stijlvol ingericht met veel licht en houtwerk wat een inspirerende omgeving creëert, zodat u en uw team goed kunnen brainstormen. De ruimtes zijn geïnspireerd door de Zwitserse skichalets wat een rustgevende sfeer uitstraalt. Uitkijkend op het water en de jachthaven van Drimmelen heeft u ook nog eens een adembenemend uitzicht.

vergaderruimte met overnachting

De bereikbaarheid

More-Itz is gelegen in het prachtige natuurgebied van de Biesbosch en eenvoudig bereikbaar vanaf veel verschillende steden. Zo kunt u ons al binnen 20 à 40 minuten bereiken vanaf Rotterdam, Dordrecht, Breda, Den Bosch. Zelfs vanuit Amsterdam en Brussel bent u binnen 1 uur op onze locatie aanwezig. Heeft u geen zin om heen en weer te rijden en wilt u toch liever een vergaderlocatie met overnachting? Wat is er dan beter dan verblijven in een van onze luxueuze partner hotels? Wij regelen het graag voor u en zorgen ervoor dat uw dag aan al uw wensen voldoet!

Uw wensen bespreken? 

Neem contact met ons op voor alle details en we zullen het met alle plezier voor u in orde maken.