Zwitserse kaasfondue

Het wordt koud buiten en dat betekent dat we binnen de warmte en gezelligheid opzoeken. Een goede manier om het met familie en vrienden gezellig te maken, is een lekkere Zwitserse kaasfondue. Bij More-Itz kunt u tijdens de wintermaanden terecht voor een heerlijke kaasfondue. Door de prachtige ligging en sfeer van More-Itz, lijkt het net alsof je op je eigen skichalet in Zwitserland bent. Uiteraard is het mogelijk om de kaasfondue te combineren met heerlijke wijnen die perfect passen bij de kazen in de kaasfondue. Alles wordt in het werk gezet om voor u en uw gezin een onvergetelijke avond te creëren.


Offerte aanvragen

Zwitserse kaasfondue

Traditionele Zwitserse kaasfondue

Bij More-Itz is het mogelijk om van een overheerlijke traditionele Zwitserse kaasfondue te genieten. Maar wat maakt deze traditionele kaasfondue zo lekker? Ten eerste komt dat door de kazen die in deze kaasfondue gaan. De volgende kazen gaan in deze kaasfondue: Gruyère, Appenzeller, Zwitserse Emmentaler, Vacherin Fribourgeois. Door deze kazen krijgt de traditionele Zwitserse kaasfondue haar unieke smaak. Uiteraard is het mogelijk om deze kaasfondue te combineren met overheerlijke wijnen die perfect aansluiten bij de kazen.

Klassieke Zwitserse kaasfondue

De klassieke Zwitserse kaasfondue bevat twee bekende Zwitserse kazen: Gruyère, en Zwitserse Emmentaler. Uiteraard is het mogelijk om bij deze kaasfondue een heerlijke wijn te drinken. Enkele wijnen die we schenken bij een kaasfondue zijn: Sauvignon, Chardonnay of de Merlot. De klassieke Zwitserse kaasfondue wordt geserveerd met heerlijke knapperige aardappeltjes, groenten en vleeswaren. Zodoende is er voor iedereen wat lekkers.

Heeft u speciale wensen of allergieën? Laat het ons vooral weten, wij doen er alles aan om het voor u zo aangenaam mogelijk te maken.

Zwitserse kaasfondue

Uitbreiding van het Zwitserse kaasfondue arrangement

Wilt u na het diner nog nagenieten van onze warmte en gezellige sfeer? Dat kan! Zo is het mogelijk om bij een van onze partners een overnachting te boeken. Dit komt goed uit als u na het diner geen zin meer hebt om nog naar huis te rijden. Ook is het mogelijk om vooraf of na het diner te genieten van de prachtige natuur rondom ons prachtige restaurant.

Kaasfondue met wijnarrangement inclusief overnachting

Wanneer u kiest voor een kaasfondue in combinatie met een wijnarrangement inclusief overnachting, betaalt u per persoon €99,50. Deze prijs is berekend op basis van een tweepersoonskamer. Na uw overnachting geniet u ook nog eens van een overheerlijk ontbijt.

Kaasfondue met wijnarrangement inclusief sloepentocht

Wanneer u kiest voor een kaasfondue in combinatie met een wijnarrangement inclusief een sloepentocht, betaalt u per persoon €89,50. Deze sloepentocht is te boeken vanaf 4 personen.

Kaasfondue met wijnarrangement inclusief sloepentocht en overnachting

Wanneer u kiest voor het totaalpakket geniet u van al het moois wat More-Itz te bieden heeft. U betaalt voor een kaasfondue inclusief het wijnarrangement, een sloepentocht en een overnachting €139,50 per persoon. Deze prijs is berekend op basis van een tweepersoonskamer inclusief een overheerlijk ontbijt. Houd er wel rekening mee dat de sloepentocht alleen vanaf 4 personen gereserveerd kan worden.

Boek en reserveer deze arrangementen nu via info@more-itz.nl

Traditionele zwitserse kaasfondue