High Wine arrangement

In de lente, zomer, herfst of winter - een high wine is altijd een goed idee! Bij More-Itz bieden wij een overheerlijk high-wine arrangement aan, waarmee u al vanaf twee personen kunt genieten van overheerlijke hapjes en wijnen van hoog niveau. Per seizoen zullen wij diverse hapjes en wijnen combineren, zodat u te allen tijde van het beste kunt genieten. Dit arrangement reserveert u al vanaf 2 personen, waarbij u twee uur lang kunt genieten.

Offerte aanvragen

High wine arrangement uitbreidingen

Wij begrijpen dat u voor of na de high wine nog zin heeft in MORE! Daarom bieden wij bij ons high wine arrangement diverse uitbreidingsmogelijkheden aan. Zo kunt u blijven overnachten bij een van onze partners. Dit is ideaal wanneer u na uw high wine nog wilt genieten van onze andere faciliteiten en nog niet de reis naar huis wilt maken. Voor de actievelingen onder ons valt dit arrangement ook te combineren met een sloepentocht. Deze prachtige tocht over het water ronddom de Biesbosch is zeker in de herfst en winterperiode de moeite waard. 

 

High wine arrangement inclusief overnachting

Wanneer u kiest voor een high wine in combinatie met overnachting betaalt u per persoon €110 op basis van een tweepersoons kamer. Inbegrepen in dit arrangement zit dan ook een overheerlijk ontbijt. 

 

High wine arrangement inclusief sloepentocht

Wanneer u kiest voor een high wine in combinatie met een sloepentocht betaalt u per persoon €97,50. Belangrijk om te weten is dat deze tocht vanaf minimaal 4 personen gaat! 

 

High wine arrangement inclusief sloepentocht en overnachting

Wanneer u kiest voor een high wine in combinatie met overnachting en een sloepentocht betaalt u per persoon €170,- op basis van een tweepersoons kamer. Indien u eveneens een overheerlijk ontbijt en dessert wenst kost dit arrangement €210,- pp. Houd er rekening mee dat ook in dit geval de sloepentocht pas vanaf minimaal 4 mensen gereserveerd kan worden. 

 

Boek en reserveer deze arrangementen nu via info@more-itz.nl

More-Itz high wine reserveren