Status COVID-19: Meer informatie, klik hier.

Business

De toplocatie voor uw zakelijk event

Bedrijfsuitjes & Vergaderen

De perfecte locatie voor uw bedrijfsevenement


Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor een vergadering of uw bedrijfsuitje? Dan bent u bij More-Itz op het goede adres. Onze locatie is gelegen aan het water in de prachtige natuur van de Biesbosch. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw vergaderingen of bedrijfsfeest. Wij hebben zowel binnen- als buitenruimtes beschikbaar waar u tot 200 medewerkers kunt verwelkomen.


Offerte aanvragen

Vergaderen

More-Itz is een bijzondere vergaderlocatie gelegen aan de rand van de Biesbosch. De ruimte heeft aan drie kanten uitzicht op het water. Het uitzicht zorgt voor een relaxte omgeving. Hierdoor kunt u in een ontspannen sfeer vergaderen en brainstormen. More-Itz is gelegen aan één van de grootste jachthavens van Europa, waardoor er altijd een mooi uitzicht is op de gracieuze boten die daar liggen. Doordat de inrichting van het pand is geïnspireerd op de Zwitserse skichalets, is er veel gebruik gemaakt van hout. De warmte die dit hout uitstraalt geeft een rustig gevoel, waardoor u zich volledig kunt toespitsen op het nemen van belangrijke beslissingen.

Lees meer

zakelijke vergadering
zakelijke evenementen

Evenementen

Wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar voor evenementen in de volgende drie formaten: klein tot 16 man, middel tot 40 man of groot tot 90 man. U kunt zelf kiezen welke ruimte geschikt is voor de zakelijke bijeenkomst. Wij zijn voorzien van de meest moderne faciliteiten. Denk bijv. aan beamers, projectoren of geluidsinstallaties. Alles wat nodig is om een succesvolle vergadering te realiseren. Grenzend aan de vergaderruimtes hebben wij een prachtig afgezonderd terras waar we na afloop diverse mogelijkheden hebben voor een maatwerk diner zoals lopend buffet, BBQ of à la carte.

Lees meer

zakelijke evenementen

Bedrijfsuitjes

More-Itz heeft een luxe uitstraling, waarbij u aan drie kanten over het water uitkijkt. We liggen aan één van de grootste jachthavens van Europa, waardoor er vele mogelijkheden op het water zijn voor uw bedrijfsuitje. Zo hebben wij verschillende partners waarmee we een uniek en spetterend personeelsuitje voor uw bedrijf creëren. Het programma wordt geheel op maat gemaakt voor u, waarin al uw wensen worden meegenomen. Op deze manier bent u verzekerd van een succesvol bedrijfsuitje.

Lees meer

zakelijk bedrijfsfeest
zakelijke heidag

Heidag

More-Itz is de perfecte locatie om een heidag te organiseren. Vaak wordt de welbekende heidag georganiseerd op een unieke en rustgevende locatie. Al deze aspecten zijn terug te vinden op onze locatie. Zo kunt u vergaderen in een van onze prachtige vergaderruimtes met uitkijk op de wateren. En u kunt na afloop van de vergadering een wandeltocht maken in de Biesbosch. Alles is mogelijk. 

Lees meer over de heidag

zakelijke heidag

Personeelsfeest

Wilt u een weergaloos personeelsfeest organiseren? Dan is More-Itz de perfecte plek. Onze locatie biedt een fantastisch uitzicht op de wateren van de Biesbosch en de jachthaven. Daarmee is More-Itz een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. Uw medewerkers en collega’s zullen hier nog tijden over napraten.

Lees meer over een personeelsfeest

zakelijke feesten
zakelijke evenementen organiseren

Zakelijk overnachten

Wij begrijpen als geen ander dat het erg comfortabel is om na een zakelijke meeting, bedrijfsfeest of vergadering in de buurt te kunnen overnachten. Dit scheelt u een hoop zorgen met betrekking tot vervoer en biedt u de rust en ontspanning van een hotelovernachting. Wij werken samen met een gevarieerde selectie aan partners waardoor wij per aanvraag de perfecte combinatie kunnen maken. Alles is mogelijk bij More-Itz! Wij garanderen u een onbezorgde zakelijke meeting of bedrijfsfeest.

Lees meer over zakelijk overnachten

zakelijke evenementen organiseren

Offerte aanvragen