Vrijgezellenfeest bij More-Itz

Wilt u een vrijgezellenfeest organiseren en bent u op zoek naar een geweldige locatie? Kom naar More-Itz! Organiseer een spetterend vrijgezellenfeest om te laten zien dat jullie nog steeds jong en wild zijn! Weet u nog niet helemaal wat voor activiteiten u wilt doen? Geen probleem! Bij More-Itz hebben we een aantal vrijgezellenfeest ideeën voor u op een rijtje gezet - ideeën die ook daadwerkelijk bij ons uitgevoerd kunnen worden. 

NEEM CONTACT OP

Eten en drinken

Een perfecte dag moet zo geregeld zijn dat iedereen een gevulde maag en een perfect alcoholpercentage in het bloed heeft. Daarbij kan het eten en drinken ook een leuk onderdeel van de activiteiten zijn. Zo kunt u een bier- of wijnproeverij regelen, een high wine, kaasfonduen of barbecueën. 

Geblinddoekt eten kan ook hilarische taferelen opleveren - zie maar eens vol zelfvertrouwen een hap te nemen van iets totaal onbekends. Vertrouwt u uw vrienden daar wel genoeg voor? Bij More-Itz horen we graag wat uw ideeën zijn voor het eten en drinken op het vrijgezellenfeest. We staan overal zo open mogelijk in - alles moet bij ons mogelijk zijn!

Vrijgezellenfeest ideeën eten en drinken

actief op het water

Wilt u graag lekker actief watersporten? Bij More-Itz regelen we graag deze activiteiten voor u.

FLYBOARDEN

FLYBOARDEN

Deze toffe activiteit zorgt voor een echte kick op het vrijgezellenfeestje. Tijdens het flyboarden sta je hoog boven het water, balancerend op stralen water die uit je board komen. Waarschijnlijk hebben de meeste aanwezigen op het feestje dit nog nooit gedaan, dus het geeft een spannende twist aan de dag. Het is leuk om te zien wie het langst ka...

Deze toffe activiteit zorgt voor een echte kick op het vrijgezellenfeestje. Tijdens het flyboarden sta je hoog boven het water, balancerend op stralen water die uit je board komen. Waarschijnlijk hebben de meeste aanwezigen op het feestje dit nog nooit gedaan, dus het geeft een spannende twist aan de dag. Het is leuk om te zien wie het langst kan blijven staan, of misschien zelfs trucjes kan op het board!

WAKEBOARDEN

WAKEBOARDEN

Wakeboarden is, net als flyboarden, een origineel idee voor het vrijgezellenfeest, waar de meeste mensen een unieke ervaring aan zullen overhouden. U staat hierbij op een plank die door het water om More-Itz heen voortgetrokken wordt door een boot. Als het u lukt om te blijven staan, zoeft u door de Biesbosch! Als het u niet lukt om te blijven s...

Wakeboarden is, net als flyboarden, een origineel idee voor het vrijgezellenfeest, waar de meeste mensen een unieke ervaring aan zullen overhouden. U staat hierbij op een plank die door het water om More-Itz heen voortgetrokken wordt door een boot. Als het u lukt om te blijven staan, zoeft u door de Biesbosch! Als het u niet lukt om te blijven staan, nou ja, dan zorgt u misschien voor veel vermaak bij de rest.. We bieden graag een wakeboard programma aan voor uw groep!

SLOEPEN BATTLE

SLOEPEN BATTLE

Deze wateractiviteit valt altijd erg goed in de smaak op vrijgezellenfeesten. U neemt het op tegen uw vrienden en vriendinnen in boten die jullie zelf besturen. Hierbij hebben wij een treasure hunt voor u opgezet; u zult via cryptische omschrijvingen, vragen en andere opdrachten alle punten moeten verzamelen. En dit terwijl u door de heerlijke o...

Deze wateractiviteit valt altijd erg goed in de smaak op vrijgezellenfeesten. U neemt het op tegen uw vrienden en vriendinnen in boten die jullie zelf besturen. Hierbij hebben wij een treasure hunt voor u opgezet; u zult via cryptische omschrijvingen, vragen en andere opdrachten alle punten moeten verzamelen. En dit terwijl u door de heerlijke omgeving van de Biesbosch vaart! Het is een waar avontuur, waarbij er samen- en tegengewerkt zal moeten worden.

RIB BOTEN

RIB BOTEN

Rib boten zouden voor een spetterende start van het vrijgezellenfeest kunnen zorgen. Deze snelheidsduivels gaan wel 90 km per uur over het water en kunnen zo groepen mensen ophalen om naar More-Itz te varen. We kunnen u komen ophalen in Rotterdam, Breda, Dordrecht of Den Bosch. Na de enerverende tocht meren jullie aan op onze eigen aanlegsteiger...

Rib boten zouden voor een spetterende start van het vrijgezellenfeest kunnen zorgen. Deze snelheidsduivels gaan wel 90 km per uur over het water en kunnen zo groepen mensen ophalen om naar More-Itz te varen. We kunnen u komen ophalen in Rotterdam, Breda, Dordrecht of Den Bosch. Na de enerverende tocht meren jullie aan op onze eigen aanlegsteiger, waarna meteen de feestlocatie is bereikt! Wij wachten jullie op met eten, drank en eventuele volgende activiteiten. 

activiteiten op het droge

Blijven u en de rest van de vrijgezelle feestvierders liever op het droge? Daar is natuurlijk ook genoeg te doen! Wij kunnen bijvoorbeeld met tuk tuks of scooters een mooie race door de prachtige omgeving organiseren. Gewoon toeren door al dat moois is natuurlijk een goede optie, maar het kan ook een stukje spannender worden gemaakt door er een heuse wedstrijd van te maken! 

Daarnaast bieden we bij More-Itz nog veel meer aan! Eigenlijk kunt u met praktisch al uw ideeën sparren met onze eventmanagers - er is vrijwel altijd wel iets mogelijk. Zo bieden wij inmiddels ook schapendrijven, Bubble Ball en Haka Dansen aan. Misschien heeft u wel een nieuw idee voor ons dat we voortaan vast aan kunnen bieden! In ieder geval proberen wij overal over mee te denken en alles mogelijk te maken. We willen altijd More!

ONTDEK ALLE ACTIVITEITEN

Vrijgezellenfeest ideeën: Bubble Ball

Overnachting

Op den duur zal het feest toch een keer afgelopen zijn (of niet?). Omdat wij begrijpen dat het niet altijd even leuk is nog vervoer naar huis te regelen, of dat jullie misschien wel helemaal geen zin hebben om naar huis te gaan, bieden wij een aantal overnachtingsopties aan in de omgeving. Wij werken samen met verschillende hotels en bed & breakfast in de omgeving. Als u wilt overnachten bij bijvoorbeeld Hotel Biesbosch, kunnen wij dit voor een zacht prijsje in het assortiment verwerken. Zo zijn alle vrijgezellenfeest ideeën gebundeld en geregeld, zodat zelfs u als organisatie een zorgeloze dag heeft!

Bereikbaarheid

Door onze centrale ligging tussen meerdere provincies zijn we zeer bereikbaar vanaf veel locaties. Zo is het vanaf plekken als Rotterdam, Dordrecht, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Utrecht, Gorinchem, Gouda, Den Haag, Antwerpen en Leiden maar 20-40 minuten rijden. Zelfs vanuit Amsterdam en Brussel bent u in iets meer dan een uur bij ons! Wij bieden bovendien ruime parkeergelegenheid, ook voor bussen. Als uw auto ietwat ver geparkeerd staat, komen wij u zelfs ophalen met een golfkarretje.

Vrijgezellenfeest ideeën More-Itz

Overtuigd?

We hopen jullie snel te ontmoeten voor een zinderende vrijgezellendag (of weekend). U kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen om te overleggen of we een goede match zijn voor uw plannen. Als u het formulier hieronder invult, nemen wij zelf zo snel mogelijk contact met u op. Wij staan klaar om u te helpen!

VRAAG HIERONDER DIRECT MEER INFORMATIE OP!

vrijgenzellenfeest locatie