Vrijgezellenfeest ideeën van More-Itz

Uw (beste) vriend of vriendin gaat trouwen. Wordt nu alles anders? Zijn jullie nu dan eindelijk volwassen en wat saaier geworden? Natuurlijk niet! Organiseer een spetterend vrijgezellenfeest om te laten zien dat jullie nog steeds jong en wild zijn! Bij More-Itz hebben we een aantal vrijgezellenfeest ideeën voor u op een rijtje gezet - ideeën die ook daadwerkelijk bij ons uitgevoerd kunnen worden. 

Eten en drinken

Een vrijgezellenfeest ideeën kunnen nog zo goed zijn - zonder eten en drinken wordt het geen geslaagde dag! Een perfecte dag moet zo geregeld zijn dat iedereen een gevulde maag en een perfect alcoholpercentage in het bloed heeft. Daarbij kan het eten en drinken ook een leuk onderdeel van de activiteiten zijn. Zo kunt u een bier- of wijnproeverij regelen, of een high wine, kaasfonduen of barbecuen. Geblinddoekt eten kan ook hilarische taferelen opleveren - zie maar eens vol zelfvertrouwen een hap te nemen van iets totaal onbekends. Vertrouwt u uw vrienden daar wel genoeg voor? Bij More-Itz horen we graag wat uw ideeën zijn voor het eten en drinken op het vrijgezellenfeest. We staan overal zo open mogelijk in - alles moet bij ons mogelijk zijn!

Vrijgezellenfeest ideeën eten en drinken

Wakeboarden

Wakeboarden is, net als flyboarden, een origineel idee voor het vrijgezellenfeest, waar de meeste mensen een unieke ervaring aan zullen overhouden. U staat hierbij op een plank die door het water om More-Itz heen voortgetrokken wordt door een boot. Als het u lukt om te blijven staan zoeft u door de Biesbosch! Als het u niet lukt om te blijven staan, nou ja, dan zorgt u misschien voor veel vermaak bij de rest.. We bieden graag een wakeboard programma aan voor uw groep! Net als het flyboarden, doen we dit doen we in samenwerking met Inplane, waardoor er een team van ervaren instructeurs klaarstaat om ervoor te zorgen dat iedereen het snel onder de knie krijgt.

Vrijgezellenfeest ideeën - Wakeboarden

Tuk tuk of scooter challenge

Blijven u en de rest van de vrijgezellige feestvierders liever op het droge? Daar is natuurlijk ook genoeg te doen! Met tuk tuks of scooters kan een mooie race door de prachtige omgeving worden georganiseerd. Gewoon toeren door al dat moois is natuurlijk een goede optie, maar het kan ook een stukje spannender worden gemaakt door er een heuse wedstrijd van te maken. Zo kunnen jullie afspreken bepaalde checkpoints af te vinken en doen wie er als eerste terug bij de hapjes en drankjes is. Wij helpen u graag mee met het uitvoeren van dit idee en kunnen dit volledig voor u regelen!

…. en nog veel meer!

Naast de hierboven omschreven activiteiten bieden we bij More-Itz nog veel meer aan! Eigenlijk kunt u met praktisch al uw ideeën sparren met onze eventmanagers - er is vrijwel altijd wel iets mogelijk. Zo bieden wij inmiddels ook schapendrijven, Bubble Ball en Haka Dansen aan. Misschien heeft u wel een nieuw idee voor ons dat we voortaan vast aan kunnen bieden! In ieder geval proberen wij overal over mee te denken en alles mogelijk te maken. We willen altijd More!

Vrijgezellenfeest ideeën: Bubble Ball

Vrijgezellenfeest ideeën More-Itz

Na de activiteiten.... feesten !

Nadat u en uw gezelschap de activiteit(en) beleefd hebben, kunt u bij ons terecht voor een avondprogramma. Ook hier is weer veel mogelijk. We bieden sitdown diners aan, maar ook walking dinners, sharing diners en we kunnen bovendien voor grote en kleine partijen barbecuen. Het barbecuen kan zelfs in de winter, op ons deels overdekte en verwarmde terras. Verdere leuke opties zijn bijvoorbeeld kaasfonduen of een high wine.

Na het eten kan er natuurlijk gefeest worden! We beschikken over meerdere af te huren ruimtes en u kunt zelfs een hele verdieping reserveren. In alle ruimtes zijn geluidsinstallaties, waardoor er makkelijk een dj of live band kan worden neergezet. Wij zorgen graag dat een van onze eigen feest dj’s voor de juiste sfeer komt zorgen, maar u kunt hier ook zelf voor zorgen als u wilt. De meeste ruimtes hebben zelfs hun eigen terras, waardoor jullie met jullie eigen groep kunnen genieten van het panorama uitzicht over de Biesbosch.

Overnachting

Op den duur zal het feest toch een keer afgelopen zijn (of niet?). Omdat wij begrijpen dat het niet altijd even leuk is nog vervoer naar huis te regelen, of dat jullie misschien wel helemaal geen zin hebben om naar huis te gaan, bieden wij een aantal overnachtingsopties aan in de omgeving. Wij werken samen met verschillende hotels en bed & breakfast in de omgeving. Als u wilt overnachten bij bijvoorbeeld Hotel Biesbosch, kunnen wij dit voor een zacht prijsje in het assortiment verwerken. Zo zijn alle vrijgezellenfeest ideeën gebundeld en geregeld, zodat zelfs u als organisatie een zorgeloze dag heeft!

Bereikbaarheid

Door onze centrale ligging tussen meerdere provincies zijn we zeer bereikbaar vanaf veel locaties. Zo is het vanaf plekken als Rotterdam, Dordrecht, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Utrecht, Gorinchem, Gouda, Den Haag, Antwerpen en Leiden maar 20-40 minuten rijden. Zelfs vanuit Amsterdam en Brussel bent u in iets meer dan een uur bij ons! Wij bieden bovendien ruime parkeergelegenheid, ook voor bussen. Als uw auto ietwat ver geparkeerd staat komen wij u zelfs ophalen met een golfkarretje.

Vrijgezellenfeest ideeën More-Itz

Overtuigd?

We hopen jullie snel te ontmoeten voor een zinderende vrijgezellendag (of weekend). U kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen om te overleggen of we een goede match zijn voor uw plannen. Als u het formulier hieronder invult nemen wij zelf zo snel mogelijk contact met u op. Wij staan klaar om u te helpen!

VRAAG HIERONDER DIRECT MEER INFORMATIE OP!

vrijgenzellenfeest locatie