Privé feesten organiseren

More-Itz biedt u de perfecte ruimte om uw feest te organiseren. De ruimtes lenen uitstekend voor verschillende soorten feesten. Waardoor de ruimte geheel naar uw wens kan worden ingedeeld. Ook kunt u aangeven hoe u graag wil dat de dag eruit gaat zien. De ruimtes kijken op drie punten uit op het water, waardoor More-Itz ook een unieke feestlocatie is!


Vraag uw offerte aan!

Trouwen bij More-Itz

More-Itz is de meest bijzondere en unieke trouwlocatie van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een flinke glimlach terugdenkt aan deze prachtige dag. More-Itz heeft alle faciliteiten in huis om u een zorgeloze dag te bezorgen. Daardoor kunt u zich volledig op uw speciale dag richten. Hoe heerlijk is dat! 

Lees verder over de trouwlocatie

Feestlocatie

U zoekt een bijzondere feestlocatie voor de viering van een 25-jarig huwelijk, jubileum, bijzondere verjaardag of familiereünie? Wellicht heeft u ook goede catering nodig voor deze unieke gebeurtenis. Dan stellen wij ons graag aan u voor. Ons doel is dat u zich volledig op uw gasten kunt richten en wij regelen alles daar omheen. 

Lees meer over de feestlocatie

Privé overnachten

Niets is meer ontspannen na een heerlijke dag genieten van al het moois wat More-Itz te bieden heeft, dan een passende overnachting in de buurt. Laat ons uw familiedag, jubileum of geslaagd feest compleet maken door een welgekozen overnachting voor u en uw gezelschap te boeken. Wij werken exclusief samen met zorgvuldig gekozen partners die al elke wens kunnen voldoen. Of uw voorkeur uitgaat naar een intiem bed and breakfast of liever een luxueus hotel, wij bieden alle mogelijkheden om uw uitje tot een succes te maken!

Lees meer over privé overnachtingen

Offerte aanvragen