Privé feesten organiseren

More-Itz biedt u de perfecte ruimte om uw privé feest te organiseren. De ruimtes lenen zich uitstekend voor verschillende soorten feesten omdat ze geheel naar uw wens kunnen worden ingedeeld. Ook kunt u aangeven hoe u graag wilt dat de dag eruit gaat zien. De ruimtes kijken op drie punten uit op het water waardoor More-Itz een unieke, sfeervolle feestlocatie is!

Vraag uw offerte aan!

Trouwen bij More-Itz

More-Itz is een van de meest bijzondere trouwlocaties van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een flinke glimlach terugdenkt aan deze prachtige dag. More-Itz heeft alle faciliteiten in huis om u een zorgeloze dag te bezorgen, waardoor u zich volledig op uw speciale dag kunt richten. Hoe heerlijk is dat?

Lees verder over de trouwlocatie

Privé overnachting

Na een heerlijke dag genieten van al het moois wat More-Itz te bieden heeft, geeft niets je meer ontspanning dan een passende overnachting in de buurt. Laat ons uw familiedag, jubileum of geslaagd feest compleet maken door een welgekozen overnachting voor u en uw gezelschap te boeken. Wij werken exclusief samen met zorgvuldig gekozen partners die aan elke wens kunnen voldoen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een intieme bed-and-breakfast of liever een luxueus hotel, wij bieden alle mogelijkheden om uw uitje tot een succes te maken!

Lees meer over privé overnachtingen

Offerte aanvragen