Privé feesten organiseren

More-Itz biedt u de perfecte ruimte om uw privé feest te organiseren. De ruimtes lenen uitstekend voor verschillende soorten feesten omdat de ruimte geheel naar uw wens kan worden ingedeeld. Ook kunt u aangeven hoe u graag wilt dat de dag eruit gaat zien. De ruimtes kijken op drie punten uit op het water waardoor More-Itz een unieke, sfeervolle feestlocatie is!

Vraag uw offerte aan!

Trouwen bij More-Itz

More-Itz is de meest bijzondere en unieke trouwlocatie van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een flinke glimlach terugdenkt aan deze prachtige dag. More-Itz heeft alle faciliteiten in huis om u een zorgeloze dag te bezorgen. Zo kunt u zich volledig op uw speciale dag richten. Hoe heerlijk is dat! 

Lees verder over de trouwlocatie

Privé overnachting

Na een heerlijke dag genieten van al het moois wat More-Itz te bieden heeft, is niets meer ontspannend dan een passende overnachting in de buurt. Laat ons uw familiedag, jubileum of geslaagd feest compleet maken door een welgekozen overnachting voor u en uw gezelschap te boeken. Wij werken exclusief samen met zorgvuldig gekozen partners die aan elke wens kunnen voldoen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een intiem bed-and-breakfast of liever een luxueus hotel, wij bieden alle mogelijkheden om uw uitje tot een succes te maken!

Lees meer over privé overnachtingen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen