Privé feesten organiseren

More-Itz biedt u de perfecte ruimte om uw privé feest te organiseren. De ruimtes lenen uitstekend voor verschillende soorten feesten omdat de ruimte geheel naar uw wens kan worden ingedeeld. Ook kunt u aangeven hoe u graag wilt dat de dag eruit gaat zien. De ruimtes kijken op drie punten uit op het water waardoor More-Itz een unieke, sfeervolle feestlocatie is!


Vraag uw offerte aan!

Trouwen bij More-Itz

More-Itz is de meest bijzondere en unieke trouwlocatie van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een flinke glimlach terugdenkt aan deze prachtige dag. More-Itz heeft alle faciliteiten in huis om u een zorgeloze dag te bezorgen. Zo kunt u zich volledig op uw speciale dag richten. Hoe heerlijk is dat! 

Lees verder over de trouwlocatie

trouwen
feestlocatie Drimmelen

Feestlocatie

U zoekt een bijzondere feestlocatie voor de viering van een 25-jarig huwelijk, jubileum, bijzondere verjaardag of familiereünie? Daar hoort natuurlijk uitstekende catering bij. Daarvoor bent u bij More-itz aan het juiste adres. Zo kunt u zich volledig op uw gasten richten en genieten van het feestje en zorgen wij voor voor alles daar omheen.  

Lees meer over de feestlocatie

feestlocatie Drimmelen

Privé overnachting

Na een heerlijke dag genieten van al het moois wat More-Itz te bieden heeft, is niets meer ontspannend dan een passende overnachting in de buurt. Laat ons uw familiedag, jubileum of geslaagd feest compleet maken door een welgekozen overnachting voor u en uw gezelschap te boeken. Wij werken exclusief samen met zorgvuldig gekozen partners die aan elke wens kunnen voldoen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een intiem bed-and-breakfast of liever een luxueus hotel, wij bieden alle mogelijkheden om uw uitje tot een succes te maken!

Lees meer over privé overnachtingen

zeilen

Offerte aanvragen