More-Itz brasserie

Brasserie More-Itz heeft een uitgebreide keuken. Ons team staat elke dag voor u klaar om verrukkelijke gerechten te bereiden. Op de eerste etage is er een aparte keuken aanwezig. Deze kan gehuurd worden voor uiteenlopende evenementen. Zo kunt u er een feestje geven, vergaderen of gebruik maken van de ruimte voor private dining. In deze tweede keuken kunt u ’s zomers BBQ-en. In de winter is de keuken beschikbaar voor Zwitsers racletten en heerlijke kaasfonduen. Deze ruimtes kunnen separaat worden gehuurd. Ze beschikken beiden over een eigen bar en over alle moderne presentatiefaciliteiten. Beide verdiepingen beschikken over een groot buitenterras. Wij willen een thuisgevoel creëren voor al onze gasten, dit doen wij door de sfeer, gezelligheid en de uitstekende service van gastheren- en vrouwen. 

Bekijk menukaart

Over brasserie More-itz

Brasserie More-Itz is een luxe en eigentijdse brasserie, gelegen aan de sfeervolle jachthaven van Drimmelen. Op deze unieke locatie beschikken wij over een prachtig uitzicht omringt door de natuur. Tijdens de zomermaanden toveren wij ons restaurant om tot een luxueuze strandtent, waar u op ons zonovergoten terras geniet van de lekkerste lunchgerechten. Of warm tijdens de donkere winterdagen op bij de openhaard met een warme chocomel en een stukje appeltaart in onze Zwitserse skichalet. Kortom een bezoekje aan brasserie More-Itz staat garant voor een dag optimaal genieten in een zorgeloze en huiselijke sfeer.

More-Itz brasserie lunch en diner

Locatie brasserie More-Itz

De locatie van onze brasserie is de uitgelezen plek voor een heerlijk diner of lunch aan de jachthaven van Drimmelen. Gelegen aan het natuurpark de Biesbosch en de rivier de Amer heeft u uitzicht op de mooiste jachten en groene omgeving. Daarnaast beschikken wij ook over loungebedden op ons eigen strandje waar u heerlijk kunt relaxen in het zonnetje.

Onze locatie is centraal gelegen en eenvoudig bereikbaar vanuit verschillende steden. Zo bent u binnen 20 tot 40 minuten rijden op onze locatie vanaf de steden, Dordrecht, Rotterdam, Breda, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch en Gorinchem. Ook vanaf andere locaties zijn wij eenvoudig te bereiken per auto, boot of fiets. Er zijn bij de jachthaven een ruim aantal aan parkeergelegenheden beschikbaar waar u kunt parkeren op 4 minuten loopafstand van ons restaurant. Indien gewenst kunnen wij u met een golfkarretje ophalen. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken en wij doen er alles aan om uw More-Itz ervaring onvergetelijk te maken!

Neem contact met ons op!

More-Itz brasserie in Drimmelen

Reserveer nu!

Wenst u ook?

More-Its reserveren