Unieke studentenfeest locatie

Uitkijken over het water terwijl je geniet van een ijskoud biertje of overheerlijke witte wijn? Dan is More-Itz the place-to-be! Wij beschikken over diverse ruimtes die uitstekend lenen voor een geweldig studentenfeest of gala. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche weten wij precies waar een evenementenlocatie aan hoort te voldoen. Daarom kunnen wij u garanderen dat uw feest bij More-Itz onvergetelijk zal worden. 

Klaar voor de More-Itz experience? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande button.

Faciliteiten 

Op onze feestlocatie is aan alles gedacht. Zo beschikken wij over diverse verdiepingen, waaronder een aparte feest verdieping. Op deze verdieping zijn diverse muziekinstallaties geïnstalleerd en kunt u gebruikmaken van zowel binnen- als buitenbarren, en van ons terras. Op deze manier hebben wij ervoor gezorgd dat uw studentenfeest bij More-Itz zowel in de zomer als in de winter kan plaatsvinden.

Omdat wij beneden beschikken over een bijzonder goede keuken is het verzorgen van eten tijdens het feest ook geen enkel probleem. Wij nemen dan ook alle zorgen uit handen en bieden te allen tijde ook een eventplanner aan. Dit kan nogal eens van pas komen bij grotere evenementen, zoals een lustrum gala of een jubileum.

Feestlocatie met overnachting

Wij willen dat u volledig kunt genieten van een studentenfeest bij More-Itz, zonder ook maar ergens op te hoeven letten. Zo vinden wij het belangrijk dat we ook diverse overnachtingsmogelijkheden aanbieden. Ondanks dat More-Itz goed bereikbaar is, kunnen wij goed begrijpen dat u na het evenement niet terug naar huis wilt rijden. Daarom werken wij samen met diverse hotels in de buurt, waardoor wij voor een scherp tarief overnachtingen kunnen regelen. Wij nemen alle zorgen uit handen, voor u en uw gasten.

More-Itz studentenfeest met overnachting

Vrijblijvende rondleiding

Op zoek naar een locatie voor een studentenfeest, lustrum, jubileum of gala, eventueel met overnachting? Zoek niet verder en vraag een vrijblijvende rondleiding aan op onze locatie! Onze ervaren eventplanner vertelt u graag alle ins-and-outs en de mogelijkheden. 

 

  

Offerte aanvragen

Wenst u ook?

More-Itz studentenfeest reserveren