Vier uw werk jubilea bij More-Itz!

Het behalen van een 5-jarig, 10-jarig, 25-jarig of zelfs 40-jarig jubileum in dienst is in deze snelle tijden steeds meer een prestatie van formaat. Een prestatie waar zowel medewerkers als management trots op mogen zijn. Ook een pensionering na jarenlang dienstverband is een mooi moment om stil te staan bij de prestaties die in al die jaren zijn geleverd. En waar kan dat beter dan op de zonovergoten locatie van More-Itz?!

Vraag nu de offerte aan voor uw werkjubileum

Muzikale ondersteuning bij het jubileum

De verschillende ruimtes van More-Itz zijn allen voorzien van uitgebreide geluid- en lichttechnieken. Op deze manier worden speeches, voordrachten en toespraken goed versterkt, zodat ze helder hoorbaar zijn voor alle aanwezigen. Een lounge-dj, een jazzband of singer/songwriter kan tevens een hele mooie toevoeging zijn aan een jubileum evenement. We hebben een brede selectie van artiesten ter beschikking die wij kunnen boeken voor een geslaagd evenement.

More-Itz jubileum met muziek

Aanvullende activiteiten

Wilt u uw jubileum extra speciaal maken met een aanvullende activiteit? Bij More-Itz kunnen wij aansluitende mooie verrassende combinaties bedenken met activiteiten zowel op het water als op land. Van met een grote sloep varen in de Biesbosch met culinaire hoogstandjes aan boord tot sportief de Haka dans leren, More-Itz zorgt voor een ervaring om niet te vergeten! De mogelijkheden zijn eindeloos!

ONTDEK HIER MEER ACTIVITEITEN

Offerte aanvragen

More-Itz offerte aanvragen