Bedrijfsuitje 

Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor uw bedrijfsuitje? Dan bent u bij More-Itz op het goede adres. Onze locatie is gelegen aan het water in de prachtige natuur van de Biesbosch. Over uw personeelsuitje zal nog lang worden nagepraat. Wij hebben zowel binnen- als buitenruimtes beschikbaar waar u tot 200 medewerkers kunt verwelkomen. Informeer direct naar de beschikbaarheid van de ruimtes op de door u gewenste dag! 

Vraag een offerte aan

Bijzonder bedrijfsuitje op maat

More-Itz heeft een luxe uitstraling, waarbij u aan drie kanten over het water uitkijkt. We liggen aan één van de grootste jachthavens van Europa, waardoor er vele mogelijkheden op het water zijn voor uw bedrijfsuitje. Zo hebben wij verschillende partners waarmee we een uniek en spetterend personeelsuitje voor uw bedrijf creëren. Het programma wordt geheel op maat gemaakt voor u, waarin al uw wensen worden meegenomen. Op deze manier bent u verzekerd van een succesvol bedrijfsuitje. 

More-Itz bedrijfsuitje op maat

Arrangementen op het water:

Fly- en wakeboarden

Voor de actieve sportievelingen is het mogelijk om voor, tijdens of na het bedrijfsfeest zich op het water te begeven. Zij kunnen daar bijvoorbeeld fly- of wakeboarden, maar er zijn nog meer combinaties mogelijk. Denk hierbij aan bommetjes, waterskiën, watertuben en suppen. Genoeg opties mogelijk! Heeft u geen zin in een nat pak? U kunt vanaf de pontons uw collega’s aanschouwen in hun water. Lees hier meer informatie over flyboarden.


Rondvaart per sloep

Met een sloep de Biesbosch verkennen? Ook dit is mogelijk. U vaart door de prachtige Biesbosch, het 3enatuurgebied van Nederland. Laat u alles door de gids vertellen over het prachtige natuurgebied.


Rondvaart per rib boot

Altijd al met een snelle rib boot over het water willen scheuren? Maak het personeelsfeestje helemaal compleet door met de rib boot richting More-Itz te varen en stap op in Rotterdam, Breda of Den Bosch. Na afloop van uw personeelsfeest wordt u met de touringcar naar huis gebracht. Andersom is ook een optie natuurlijk.

Bedrijfsuitje bij More-Itz in de Biesbosch
Bedrijfs activiteiten bij More-Itz in de Biesbosch

Personeelsuitje bij More-Itz

Arrangementen op het droge:

Tuk tuk challenge

Kent u die leuke tuk tuks uit Thailand? die hebben wij ook bij More-Itz! U kunt een leuke tuk tuk challenge aangaan met uw collega’s. Verken het rivieren- en dijklandschap met behulp van een GPS. De juiste route vind je door de GPS goed te volgen. Wie wint de challenge, door als eerste terug te zijn, nadat alle checkpoints zijn afgevinkt.


Scooter challenge

Dezelfde challenge, maar een ander vervoersmiddel, per scooter ga je alle punten langs door het volgen van de gps. We hebben een prachtige buitenkeuken op de bovenverdieping, waar u een kookworkshop kunt volgen. Tijdens het koken heeft u waanzinnig uitzicht over de Biesbosch en de jachthaven.


Boswandeling 

Een verfrissende wandeling maken voor of na het feestje en kom meer te weten over de flora en fauna van de Biesbosch.


Escaperoom challenge

Wilt u die borrel of diner verdienen? Aan de hand van cryptische omschrijvingen en het kraken van puzzels kunt u ontsnappen van de afgesloten bovenverdieping. Welk team heeft als eerst de sleutel gevonden en weet succesvol te ontsnappen uit de escaperoom?


Stadswandeling

Een stadswandeling door de vestingstadjes Heusden of Geertruidenberg kunt u gemakkelijk combineren met een vaarttocht, de tuk tuk of scooter challenge. Dit kan natuurlijk ook per touringcar, precies wat u wilt!

Reserveer nu uw leuke bedrijfsuitje!   

Borrelen na de activiteiten

More-Itz is bij uitstek de plek om voor de activiteit te verzamelen en uw buik te vullen met alle heerlijke gerechten. Om vervolgens de opgebouwde brandstoffen weer te verbruiken tijdens een van de vele leuke activiteiten die bij More-Itz plaatsvinden. Na het bedrijfsuitje, kunt u nog een heerlijk hapje of een drankje nuttigen. Samen met collega's kunt u borrelen in een van de binnen- of buitenruimtes. Bekijk hier al onze biesbosch activiteiten.  

More-Itz bedrijfsuitje met borrel

Een onvergetelijk origineel bedrijfsuitje in Brabant

Vanuit Rotterdam, Dordrecht, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem zijn wij binnen 20 à 40 minuten goed bereikbaar. Ook vanuit het Vlaamse Gewest zijn wij qua bereikbaarheid een prima locatie om uw personeelsfeest te houden. Indien u tijdens uw personeelsuitje wenst te beschikken over projectoren, beamers, elektronische schoolborden, geluidsinstallaties, etc, hebben wij die beschikbaar. Net zoals dj’s en dj-apparatuur. Graag vernemen wij al uw wensen. Wij verzorgen alles van A tot Z voor een leuk teamuitje in Brabant Bel (0162) 682 758 of mail naar info@more-itz.nl.

More-Itz onvergetelijk bedrijfsuitje

Offerte aanvragen

More-Itz offerte aanvragen