Sloepentocht

Veel mensen denken dat een sloepentocht enkel geschikt is tijdens zomerse temperaturen. Maar niets is minder waar! Middels ons sloepentocht arrangement geniet u van al het moois dat de Biesbosch tijdens de herfst- en wintermaanden te bieden heeft. Ideaal voor zowel privé als zakelijk. Nadien kunt u genieten van een overheerlijk diner en wanneer gewenst overnachten bij een van onze partners. Natuurlijk kunnen deze activiteiten in een volgorde naar keuze, zodat u uw dag naar eigen wensen kunt inplannen. Nodig uw familie, vrienden of zakelijke contacten uit en ervaar zelf hoe relaxed het is om een dagje te ontspannen op het water.

Offerte aanvragen

Arrangement uitbreiding

Om uw dag helemaal compleet te maken kunt het sloepentocht arrangement zo uitgebreid mogelijk maken zoals u zelf wilt. Combineer de sloepentocht bijvoorbeeld met een highwine of met een kaasfondue arrangement. Stap zo vanaf de boot bij ons binnen in het restaurant en kom even bij van alle mooie indrukken die u tijdens de rondvaart heeft opgedaan. Daarnaast is het ook mogelijk een sloepentocht te combineren met een vergadering, zo kunt u al uw opgedane ideeën goed verwerken of samen verder brainstormen op de boot. Hieronder vindt u verschillende voorbeelden van onze samengestelde arrangementen.

 

Het sloepentocht arrangement inclusief highwine

Wanneer u kiest voor een sloepentocht in combinatie met een highwine betaalt u €97,50 per persoon. U kunt deze sloepentocht reserveren voor minimaal 4 personen. 

 

Het sloepentocht arrangement inclusief kaasfondue 

Wanneer u ervoor kiest de sloeptocht in combinatie met een kaasfondue en wijnarrangement betaalt u €99,50 per persoon.

 

Boek en reserveer deze arrangementen nu via info@more-itz.nl

Let op, dit arrangement is alleen in combinatie met één van de andere arrangementen te boeken. 

More-Itz sloepentocht and more