Vergaderarrangementen

Wilt u eens vergaderen in een andere setting dan u gewend bent? Dan zijn onze vergaderarrangementen precies wat u zoekt! Vergaderen op een unieke locatie brengt vaak inspirerende en innovatieve ideeën met zich mee. Genoeg reden dus om gebruik te maken van een vergader arrangement bij More-Itz. Bij More-Itz bieden wij diverse mogelijkheden tot vergaderen aan, van een private floor met 360-graden uitzicht over het water tot drijvend vergaderen met uw collega's. U kunt tevens uw vergadering uitstekend combineren met een overnachting, activiteit(en) diner of feest. Ontdek alle mogelijkheden of neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

Offerte aanvragen

Arrangement uitbreiding

Het arrangement is op verschillende manieren uit te breiden. Wat dacht u van een heerlijke wijnproeverij na een vergadering of een van de activiteiten om alle opgedane informatie op een relaxte manier te verwerken. Ook een vergadering met overnachting is een populair arrangement. Zo hoeft u na een drukke dag niet meer naar huis af te reizen. Bij More-Itz kunt u het zo uitgebreid maken als u zelf wilt!

  

Vergaderarrangement met overnachting

Wanneer u kiest voor een vergadering met overnachting betaalt u €75- per persoon. Deze prijs is gebaseerd op een 2 persoonskamer inclusief een kwalitatief ontbijt. Als u gebruik maakt van dit arrangement overnacht u bij een van onze partner hotels.

 

Vergadering in combinatie met een activiteit

We verzorgen verschillende activiteiten die u kunt reserveren voor na of voor de vergadering. Denk hierbij aan een vergadering in combinatie met een sloepentocht, kookworkshop of tuktuk chalenge.

   

Vergadering in combinatie met een lunch of diner

Als u ervoor kiest om een vergadering te organiseren waarbij u achteraf aanschuift voor een uitgebreide lunch of diner zijn hier verschillende mogelijkheden voor. De prijzen zullen variëren afhankelijk van de menusamenstelling waarvoor u kiest. 

Boek en reserveer deze arrangementen nu via info@more-itz.nl

Voor vergaderarrangementen prijzen neemt u ook contact op met More Itz.

More-Itz vergaderen met activiteit

More-Itz offerte aanvragen