Bedrijfsfeest organiseren bij More-Itz!

Time to party! Is het weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsfeest of hebben u en uw collega’s een bijzonder doel bereikt en willen jullie dit graag vieren? Dan is More-Itz de perfecte locatie voor jullie feest. Wij zorgen er samen met ons team van ervaren feest- en organisatiespecialisten voor dat jullie avond onvergetelijk wordt. Of u het nu wilt houden bij een intiem bedrijfsfeest of liever een spetterend knalfeest wilt geven, More-Itz maakt het mogelijk. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

Offerte

Onze unieke locatie en faciliteiten

Onze unieke locatie aan de jachthaven in Drimmelen is erg centraal gelegen en eenvoudig te bereiken vanaf verschillende steden. Zo zijn wij vanaf Dordrecht, Rotterdam, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch en Gorinchem binnen 20 à 40 minuten goed bereikbaar. Met ons oneindige uitzicht over het water en de ligging midden in de natuur kijkt u uw ogen uit. Daarnaast beschikken wij over diverse ruimtes die geschikt zijn voor verschillende gezelschappen. De ruimtes zijn geschikt voor ca. 200 personen, gemiddeld komt dit uit op ca. 900 personen op de hele locatie. Hierbij is het mogelijk om gebruik te maken van ons privé terras, waarbij uw collega’s ook buiten kunnen genieten van het bedrijfsfeest. Dit terras is voorzien van een buitenkeuken en een bar waardoor het ook mogelijk is om heerlijke hapjes en drankjes voor u te bereiden. Wij hebben alles in huis om uw feest tot een succes te maken!

Overtuigd?

Bent u overtuigd en ziet u uzelf al helemaal losgaan op de dansvloer? Dan komen wij graag met u in contact om samen te sparren over dé avond van het jaar. Uw personeel zal deze avond niet zomaar vergeten, er zal namelijk nog lang nagepraat worden over hoe fantastisch de avond was. Vraag een offerte aan en verzeker uzelf van een spetterend bedrijfsfeest!

Vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen