Trouwlocatie Breda

De dag van jullie leven plannen vergt best wat organisatie en tijd. Wie nodigen jullie uit? Welke jurk en welk pak wordt er uitgekozen? En bovenal: op welke locatie willen jullie elkaar het ja-woord geven? Waar geven jullie het trouwfeest? Wij begrijpen als geen ander dat het nemen van beslissingen met betrekking tot jullie bruiloft dan ook niet altijd even makkelijk is. Gelukkig kunnen wij jullie alvast met één ding ondersteunen…


Wij bieden namelijk een romantische trouwlocatie in de buurt van Breda aan! Bent u op zoek naar een plek om te trouwen aan het water? Of wilt u een trouwfeest geven met een panorama uitzicht? More-Itz heeft het allemaal!

Uw wensen bespreken?  

Unieke trouwlocatie in de buurt van Breda

Bij More-Itz begrijpen we dat smaken verschillen en dat iedereen andere wensen heeft voor zijn of haar bruiloft. Daarom hebben we onze locatie zo veelzijdig mogelijk gemaakt. Onze prachtige locatie, gelegen in de Biesbosch, biedt een panoramisch uitzicht over het water. Dit zorgt voor een unieke en romantische ervaring, precies wat je zoekt in een trouwlocatie.

Of je nu op zoek bent naar een buitenlocatie voor je trouwfeest of naar een bijzondere binnenruimte, bij More-Itz hebben we meerdere opties. Van een zonovergoten terras tot een trouwprieeltje op ons strand, alles is mogelijk. Zelfs tijdens de koudere seizoenen kunnen jullie bij ons trouwen, dankzij de mogelijkheid om ons buitenterras te overkappen. Zo wordt jullie bruiloft bij More-Itz een feest, ongeacht het seizoen! Bekijk hier onze toptrouwlocatie.

 

OFFERTE AANVRAGEN

TROUWFEEST IN DE OMGEVING VAN BREDA? GEEN PROBLEEM!

Na het diner is het tijd om de tafels en stoelen aan de kant te schuiven en te genieten van live-entertainment, geweldige muziek en de coolste DJ's. Bij More-Itz is er geen limiet aan het plezier!

Ook als jullie de ceremonie op een andere locatie hebben gehouden, kunnen jullie bij More-Itz terecht voor het organiseren van het trouwfeest. Onze event manager staat te popelen om jullie trouwfeest onvergetelijk te maken!

TROUWLOCATIE IN DE BUURT VAN BREDA MET OVERNACHTING

Na het knalfeest willen jullie natuurlijk niet naar huis hoeven rijden. Bij More-Itz begrijpen we dat. Daarom bieden we de mogelijkheid om te overnachten in een van onze partnerhotels. Zo kunnen jullie midden in de Biesbosch verblijven en nog even nagenieten van jullie bijzondere dag.

 

OFFERTE AANVRAGEN

Bereikbaarheid trouwlocatie Brabant

Onze prachtige trouwlocatie bevindt zich in de buurt van Breda, in de provincie Brabant. We zijn gelegen aan de jachthaven van Drimmelen, wat zorgt voor een centrale ligging. More-Itz is goed bereikbaar vanuit diverse grote steden in Nederland en België. We hebben voldoende parkeergelegenheid rondom onze locatie om grote groepen te ontvangen. Of je nu reist vanuit Breda, Rotterdam, 's-Hertogenbosch, Tilburg of Antwerpen, More-Itz is gemakkelijk te bereiken via de snelwegen A16, A59 en E19.

Zijn jullie op zoek naar dé perfecte trouwlocatie?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan op onze prachtige trouwlocatie in de buurt van Breda.

Offerte aanvragen