Trouwlocatie Breda

De dag van jullie leven plannen vergt best wat organisatie en tijd. Wie nodigen jullie uit? Welke jurk en welk pak wordt er uitgekozen? En bovenal: op welke locatie willen jullie elkaar het ja-woord geven? Wij begrijpen als geen ander dat het nemen van beslissingen met betrekking tot jullie bruiloft dan ook niet altijd even makkelijk is. Gelukkig kunnen wij jullie alvast met één ding ondersteunen… Wij bieden namelijk een romantische trouwlocatie in de buurt van Breda aan!

Uw wensen bespreken?  

Unieke trouwlocatie in de buurt van Breda

Wij weten als geen ander dat smaken verschillen, en eenieder andere wensen heeft voor deze belangrijke dag. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze locatie zo multifunctioneel mogelijk te maken. Onze prachtige locatie, gelegen in het Biesbosch, heeft een 360-graden kijk over het water. Dit panorama uitzicht brengt dan ook een unieke ervaring met zich mee, en bezit alle facetten die een unieke romantische trouwlocatie nodig heeft.

 

Daarnaast bevat More-Itz meerdere binnen- en buitenruimtes, uitstekend geschikt voor jullie bruiloft. Van een zonovergoten terras, tot een trouwprieeltje op ons strand. Alles is bij ons mogelijk. Ook op dagen die gepaard gaan met een winterse kou of een herfstachtige bui, is trouwen bij More-Itz nog bijzonder. Wij beschikken namelijk over de mogelijkheid om ons buitenterras te overkappen. Zo is het tijdens ieder seizoen een feestje om bij ons te trouwen! Bekijk hier onze toptrouwlocatie.

trouwlocatie breda
breda trouwlocaties

Alles op één locatie | bruiloft in de buurt van Breda

Vanzelfsprekend zullen wij voorafgaand aan deze bijzondere dag alle ins-and-outs doornemen, zodat jullie zonder zorgen kunnen voorbereiden. Graag horen wij al jullie wensen, zodat deze dag echt onvergetelijk wordt. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt, zo ook alle hapjes, drankjes, het diner en het trouwfeest. Onze chef-koks zullen prachtige gerechten maken van de hoogste kwaliteit. Bij More-Itz verzorgen wij dus echt alles op deze speciale dag. Klinkt dit als jullie droombruiloft?

Ook in tijden van corona kunt u uw bruiloft met een gerust hart aan ons overlaten. Het is bij ons mogelijk om coronaproof te trouwen. Bekijk hier meer informatie over 'coronaproof trouwen'

 

Faciliteiten | wij hebben alles in huis voor uw bruiloft

Wanneer jullie kiezen voor een trouwerij bij More-Itz kunnen jullie gebruik maken van onze uiteenlopende faciliteiten. Na het ja-woord kunnen jullie dan ook genieten van een overheerlijk diner met jullie dierbaren. Liever wat meer uitpakken? Dan is onze panorama verdieping een echte must! Geniet van de luxe van twee eigen bars, een buitenkeuken én een groot privé buitenterras. Ook kunnen jullie, figuurlijk, het dak eraf blazen met een trouwfeest! Hoe leuk is dat?

breda trouwlocaties

Trouwfeest in de omgeving van Breda? Geen probleem!

Nadat jullie hebben genoten van een heerlijk diner, is het tijd om de tafels en stoelen aan de kant te schuiven! Genieten van de leukste live-entertainment, de heerlijkste muziek en de coolste DJ’s. Bij More-itz is no sky the limit!

 

Tevens is het ook mogelijk om, wanneer de bruiloft ergens anders heeft plaatsgevonden, alleen het trouwfeest bij More-Itz te organiseren. Onze event manager kan niet wachten om zijn vakkennis op jullie trouwfeest los te gooien!

 

Trouwlocatie in de buurt van Breda met overnachting

Na het knalfeest nog naar huis moeten rijden? Wij begrijpen dat u en uw gasten hier niet op zitten te wachten! Wij bieden u de mogelijkheid om te overnachten bij een van onze partnerhotels. Bekijk onze pagina voor een overnachting in de buurt van Breda.Zo bieden wij u de mogelijkheid om middenin de Biesbosch te overnachten.

trouwen in de buurt van Breda

Een leuk feitje over trouwen in Breda

Wist u dat het pas sinds 2019 mogelijk is om op elke willekeurig locatie in Breda te trouwen?

Bereikbaarheid trouwlocatie Brabant

Onze prachtige trouwlocatie bevindt zich in de buurt van Breda, wat gelegen is in de provincie Brabant. Het pand grenst aan de jachthaven van Drimmelen. Door deze centrale ligging zijn wij goed te bereiken vanaf diverse grote steden in Nederland en België. Omdat er regelmatig grote groepen op onze locatie langskomen hebben wij gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid naast en rondom onze locatie. More-Itz is uitstekend te bereiken via de A16 (richting Den Hout) wanneer je reist vanuit Breda of Rotterdam. Via de A59 wanneer je reist vanuit ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Maar ook via de E19 vanuit Antwerpen.

Zijn jullie op zoek naar dé perfecte trouwlocatie?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan op onze prachtige trouwlocatie in de buurt van Breda.