Trouwlocatie Breda

De dag van jullie leven plannen vergt best wat organisatie en tijd. Wie nodigen jullie uit? Welke jurk en welk pak wordt er uitgekozen? En bovenal: op welke locatie willen jullie elkaar het ja-woord geven? Wij begrijpen als geen ander dat het nemen van beslissingen met betrekking tot jullie bruiloft dan ook niet altijd even makkelijk is. Gelukkig kunnen wij jullie alvast met één ding ondersteunen… Wij bieden namelijk een romantische trouwlocatie in de buurt van Breda aan!

Uw wensen bespreken? 

 

Unieke trouwlocatie in de buurt van Breda

Wij weten als geen ander dat smaken verschillen, en eenieder andere wensen heeft voor deze belangrijke dag. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze locatie zo multifunctioneel mogelijk te maken. Onze prachtige locatie, gelegen in het Biesbosch, heeft een 360-graden kijk over het water. Dit panorama uitzicht brengt dan ook een unieke ervaring met zich mee, en bezit alle facetten die een romantische trouwlocatie nodig heeft.

Daarnaast bevat More-Itz meerdere binnen- en buitenruimtes, uitstekend geschikt voor jullie bruiloft. Van een zonovergoten terras, tot een trouwprieeltje op ons strand. Alles is bij ons mogelijk. Ook op dagen die gepaard gaan met een winterse kou of een herfstachtige bui is trouwen bij More-Itz nog bijzonder. Wij beschikken namelijk over de mogelijkheid om ons buitenterras te overkappen. Zo is het tijdens ieder seizoen een feestje om bij ons te trouwen, en is er in tijden van corona ook de mogelijkheid om 1,5 meter afstand te houden. 

trouwlocatie breda
breda trouwlocaties

Faciliteiten

Wanneer jullie kiezen voor een trouwerij bij More-Itz kunnen jullie gebruik maken van onze uiteenlopende faciliteiten. Na het ja-woord kunnen jullie dan ook genieten van een overheerlijk diner met jullie dierbaren. Liever wat meer uitpakken? Dan is onze panorama verdieping een echte must! Geniet van de luxe van twee eigen bars, een buitenkeuken én een groot privé buitenterras. Hoe fijn is dat?

Vanzelfsprekend zullen wij voorafgaand aan deze bijzondere dag alle ins-and-outs doornemen, zodat jullie met een gerust hart kunnen voorbereiden. Graag horen wij al jullie wensen, zodat deze dag echt onvergetelijk wordt. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt, zo ook alle hapjes, drankjes en het diner. Onze chef-koks zullen prachtige gerechten maken van de hoogste kwaliteit. Bij More-Itz verzorgen wij dus echt alles op deze speciale dag. Klinkt dit als jullie droombruiloft?

breda trouwlocaties

Bereikbaarheid trouwlocatie Brabant

Onze prachtige trouwlocatie vlakbij Breda is gelegen aan de jachthaven van Drimmelen. Door deze centrale ligging zijn wij goed te bereiken vanaf diverse grote steden in Nederland en Belgie. Omdat er regelmatig grote groepen op onze locatie langskomen hebben wij gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid naast en rondom onze locatie. More-Itz is uitstekend te bereiken via de A16 (richting Den Hout) wanneer je reist vanuit Breda of Rotterdam, via de A59 wanneer je reist vanuit ’s-Hertogenbosch en Tilburg en via de E19 vanuit Antwerpen.

Zijn jullie op zoek naar jullie perfecte trouwlocatie? Zoek dan niet verder en plan een vrijblijvende rondleiding in op onze prachtige trouwlocatie in de buurt van Breda. Plan hieronder gemakkelijk een afspraak in!

Trouwlocatie brabant

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!