Trouwlocatie Breda

De dag van jullie leven plannen vergt best wat organisatie en tijd. Wie nodigen jullie uit? Welke jurk en welk pak wordt er uitgekozen? En bovenal: op welke locatie willen jullie elkaar het ja-woord geven? Waar geven jullie het trouwfeest? Wij begrijpen als geen ander dat het nemen van beslissingen met betrekking tot jullie bruiloft dan ook niet altijd even makkelijk is. Gelukkig kunnen wij jullie alvast met één ding ondersteunen…


Wij bieden namelijk een romantische trouwlocatie in de buurt van Breda aan! Bent u op zoek naar een plek om te trouwen aan het water? Of wilt u een trouwfeest geven met een panorama uitzicht? More-Itz heeft het allemaal!

Uw wensen bespreken?  

Unieke trouwlocatie in de buurt van Breda

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocaties Breda of wilt u een huwelijksfeest geven in de buurt van Breda? Wij weten als geen ander dat smaken verschillen, en eenieder andere wensen heeft voor deze belangrijke dag. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze locatie zo multifunctioneel mogelijk te maken. Onze prachtige locatie, gelegen in het Biesbosch, heeft een 360-graden kijk over het water. Dit panorama uitzicht brengt dan ook een unieke ervaring met zich mee, en bezit alle facetten die een unieke romantische trouwlocatie nodig heeft.

 

Bent u op zoek naar een trouwfeest buitenlocatie? Of zoekt u een bijzondere en unieke trouwfeest locatie? More-Itz bevat meerdere binnen- en buitenruimtes, uitstekend geschikt voor jullie bruiloft. Van een zonovergoten terras, tot een trouwprieeltje op ons strand. Alles is bij ons mogelijk. Ook op dagen die gepaard gaan met een winterse kou of een herfstachtige bui, is trouwen bij More-Itz nog bijzonder. Wij beschikken namelijk over de mogelijkheid om ons buitenterras te overkappen. Zo is het tijdens ieder seizoen een feestje om bij ons te trouwen! Bekijk hier onze toptrouwlocatie.

Trouwfeest in de omgeving van Breda? Geen probleem!

Nadat jullie hebben genoten van een heerlijk diner, is het tijd om de tafels en stoelen aan de kant te schuiven! Genieten van de leukste live-entertainment, de heerlijkste muziek en de coolste DJ’s. Bij More-itz is no sky the limit!

 

Tevens is het ook mogelijk om, wanneer de bruiloft ergens anders heeft plaatsgevonden, alleen het trouwfeest bij More-Itz te organiseren. Onze event manager kan niet wachten om zijn vakkennis op jullie trouwfeest los te gooien!

 

Trouwlocatie in de buurt van Breda met overnachting

Na het knalfeest nog naar huis moeten rijden? Wij begrijpen dat u en uw gasten hier niet op zitten te wachten! Wij bieden u de mogelijkheid om te overnachten bij een van onze partnerhotels. Bekijk onze pagina voor een overnachting in de buurt van Breda. Zo bieden wij u de mogelijkheid om middenin de Biesbosch te overnachten.

Een leuk feitje over trouwen in Breda

Wist u dat het pas sinds 2019 mogelijk is om op elke willekeurig locatie in Breda te trouwen?

Bereikbaarheid trouwlocatie Brabant

Onze prachtige trouwlocatie bevindt zich in de buurt van Breda, wat gelegen is in de provincie Brabant. Het pand grenst aan de jachthaven van Drimmelen. Door deze centrale ligging zijn wij goed te bereiken vanaf diverse grote steden in Nederland en België. Omdat er regelmatig grote groepen op onze locatie langskomen hebben wij gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid naast en rondom onze locatie. More-Itz is uitstekend te bereiken via de A16 (richting Den Hout) wanneer je reist vanuit Breda of Rotterdam. Via de A59 wanneer je reist vanuit ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Maar ook via de E19 vanuit Antwerpen.

Zijn jullie op zoek naar dé perfecte trouwlocatie?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan op onze prachtige trouwlocatie in de buurt van Breda.

Offerte aanvragen