Open Toptrouwlocatie Route

Gaan jullie binnenkort trouwen? En zijn jullie nog op zoek naar een magische trouwlocatie? Voor bijzondere trouwlocaties in Noord-Brabant moet bij More-Itz zijn; gelegen in het Biesbosch. More-Itz is dé perfecte en orginele trouwlocatie voor jullie bruiloft.Bent u op zoek naar een trouwlocatie bij Drimmelen? Wilt u trouwen aan het water? Een Trouwfeest op het strand? Wij zorgen ervoor dat jullie op deze bijzondere dag niets ontbreekt. Wilt u weten waarom More-Itz een van de mooiste trouwlocaties is in Nederland? More-Itz doet op 14 april van 11:00 tot 16:00 uur mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Komen jullie ook een kijkje nemen?


Bent u benieuwd naar onze trouwlocatie aan het water? Meld je dan hier aan en bezoek onze unieke trouwlocatie!


Offerte aanvragen


Open trouwlocatie route

De perfecte dag

Onze romanische trouwlocatie midden in de Biesbosch, aan het water, biedt talloze mogelijkheden om de bruiloft van uw dromen uit te laten komen. Wij hebben alles in huis om van uw bruiloft een schitterende dag te maken die u en uw gasten nog lang zal bij blijven. Zo hebben wij een trouwprieel aan het water dat een intieme, speciale sfeer creërt met een garantie voor prachtige foto's! Wij verzorgen uw gehele dag, van het menu tot de aankleding van de ruimtes. Met recht een toptrouwlocatie!

Ook benieuwd wat More-Itz allemaal te bieden heeft voor uw trouwfeest?

Maak hier een afspraak voor een informatief gesprek over uw bruiloft. Graag staan wij u te woord en bespreken wij samen de mogelijkheden voor uw mooiste dag!

Uw wensen bespreken