Jubileum huwelijk/verjaardag

Er zijn natuurlijk verschillende jubilea die u kunt vieren in de privésfeer. Zo zijn er jubilea voor het huwelijk, zoals het platina (70), het gouden (50 jaar), het zilveren (25 jaar) jubileum of de koperen (12,5 jaar) versie. Maar er zijn ook jubilea voor mensen die een bijzondere leeftijd bereikt hebben. Wat de reden ook is, More-Itz is dé locatie voor de viering van een mooi jubileum met alles erop en eraan!

Offerte aanvragen 

Natuurlijke schoonheid bij More-Itz

Op de 1e etage hebben wij de beschikking over een volledig afgeschermde ruimte die prachtig is ingericht met warme natuurlijke materialen. In deze ruimte kunnen wij ruim 200 gasten ontvangen voor een onvergetelijk jubileumfeest, voor uw trouwdag jubileum of het bereiken van een kroonjaar.

More-Itz jubileum vieren

Terras en catering

De locatie heeft aan drie zijdes een geweldig uitzicht over de haven en de rivier de Amer. Schepen en mooie jachten varen hier voorbij terwijl u kunt genieten van heerlijke gerechten uit onze riante keuken. Een ongelofelijk rustiek uitzicht over het water. Het terras dat aan 2 kanten is gesitueerd kan gebruikt worden voor een heerlijke BBQ. De binnenruimte heeft de beschikking over een zeer luxe bar waar de meest bijzondere dranken te verkrijgen zijn, een must voor een geslaagde anniversary party! In de winter is het goed vertoeven bij de grote openhaard, terwijl u in de zomer kunt genieten van het buitenterras. Voor elk jaargetijde de juiste oplossing!

More-Itz jubileum catering

Entertainment

Een goed feest kan natuurlijk niet zonder entertainment. Standaard hebben wij professionele dj-apparatuur in huis. Daarnaast kunnen artiesten heel makkelijk inpluggen op onze professionele geluidsinstallatie. Combinaties van dj’s en analoge muzikanten zijn heel goed mogelijk. Wat dacht u van een dj met sax en percussie? Een winning combination. Neem contact met ons op voor meer informatie over de acts die wij kunnen aanbieden.

More-Itz jubileum entertainment

Fotograaf

De omgeving van More-Itz is bijzonder geschikt voor het maken van foto’s. Wat denkt u van een prachtige familiefoto met al uw dierbaren bij een ondergaande zon op onze locatie. Het water en de jachthaven op de achtergrond geven inspirerende ingrediënten voor elke fotograaf. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een fotograaf die precies weet hoe deze elementen toegepast kunnen worden. Ook foto’s in de mooie natuur van de Biesbosch, zijn prachtige aandenkens aan een mooi jubileumevent.

More-Itz jubileum fotograaf

Offerte aanvragen

More-Itz offerte aanvragen