Jubileum organiseren bij More-itz!

Er zijn natuurlijk verschillende jubilea die u kunt vieren in de privésfeer. Zo zijn er jubilea voor het huwelijk, zoals het platina (70), het gouden (50 jaar), het zilveren (25 jaar) jubileum of de koperen (12,5 jaar) versie. Maar er zijn ook jubilea voor mensen die een bijzondere leeftijd bereikt hebben. Wat de reden ook is, More-Itz is dé locatie voor de viering van een mooi jubileum met alles erop en eraan!

Offerte aanvragen 

Natuurlijke schoonheid bij More-Itz

Op de eerste etage hebben wij de beschikking over een volledig afgeschermde ruimte die prachtig is ingericht met warme natuurlijke materialen. In deze ruimte kunnen wij ruim 200 gasten ontvangen voor een onvergetelijk jubileumfeest, voor uw trouwdag, jubileum of het bereiken van een kroonjaar.

More-Itz jubileum vieren

ENTERTAINMENT

Een goed feest kan natuurlijk niet zonder entertainment. Standaard hebben wij professionele dj-apparatuur in huis. Daarnaast kunnen artiesten heel makkelijk inpluggen op onze professionele geluidsinstallatie. Combinaties van dj’s en analoge muzikanten zijn heel goed mogelijk. Wat dacht u van een dj met sax en percussie? Een winnende combinatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over de acts die wij kunnen aanbieden.

More-Itz jubileum entertainment

FOTOGRAAF

De omgeving van More-Itz is bijzonder geschikt voor het maken van foto’s. Wat denkt u van een prachtige familiefoto met al uw dierbaren bij een ondergaande zon op onze locatie. Het water en de jachthaven op de achtergrond geven inspirerende ingrediënten voor elke fotograaf. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een fotograaf die precies weet hoe deze elementen toegepast kunnen worden. Ook foto’s in de mooie natuur van de Biesbosch, zijn prachtige aandenkens aan een mooi jubileumevent.

More-Itz jubileum fotograaf

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de programma’s die wij voor uw jubileum evenement kunnen aanbieden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Wij laten u graag de bijzondere locatie zien met alle faciliteiten. Een jubileum is immers een eenmalige gebeurtenis. Een gebeurtenis die u niet ongemerkt voorbij wilt laten gaan!

Lees hier meer over More-Itz als evenementenlocatie. Itz More!

Tip! Op zoek naar een leuk cadeau voor een jubileum? Dan is de smakelijke More Itz cadeaubon misschien wel wat voor de jubilaris! Ontdek meer over de cadeaubon voor diner of lunch via deze pagina.

Offerte aanvragen

More-Itz offerte aanvragen