More-Itz

Wij beschikken over een prachtige locatie aan de jachthaven van Drimmelen, waar u kunt ontspannen, recreëren en dineren. Verblijf zomers op ons schitterende terras, lunch of diner in onze brasserie en bovenal: ontspan!

Naast het restaurant beschikken wij ook over een prachtige verdieping met panorama uitzicht, dat zich perfect leent voor bedrijfsfeesten en/of -uitjes, vergaderingen of voor privéfeesten


Reserveren lunch & dinerOfferte aanvragen voor ruimte

Over More-Itz

More-Itz maakt het onmogelijke mogelijk. Hier is de ‘sky’ echt de ‘limit’. Een mondaine après skihut aan het water? Waarom niet! Zowel 's winters als 's zomers staan wij voor u klaar om u de beste service te bieden, samen met onze partners. Verruil de ski’s in voor waterski’s en glijdt het water over in plaats van de sneeuw. Na het sporten komt u gezellig binnen ‘après-skiën’ naast een van onze lekker warme open haarden. Lees verder over More-Itz en ontdek wat wij u allemaal kunnen bieden.

Lees meer over wat wij u allemaal kunnen bieden

more itz Drimmelen
more itz reserveren

Zalen

More-Itz beschikt over prachtige ruimtes die u kunt huren voor uiteenlopende gelegenheden. We hebben verschillende ruimtes die zich perfect lenen voor een bedrijfs- of privéfeestje. Daarnaast is de boardroom perfect voor een creatieve heisessie. Wilt u met een grotere groep een plenaire sessie houden? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Lees meer over onze zalen

more itz reserveren

Brasserie

Voor uw lunch of diner kunt u terecht bij More-Itz. Wij hebben een uitgebreide kaart met verschillende soorten gerechten. Uiterst zorgvuldig gekozen ingrediënten maken uw maaltijd tot een prachtig geheel. Laat uw smaakpapillen strelen en geniet! Wilt u meer weten over het restaurant en wat wij aanbieden?  

Lees meer over wat wij aanbieden

more itz Breda
more itz Biesbosch

Terras

Wij hebben voor u het mooiste terras van Nederland gecreëerd. More-Itz ligt op een landtong in de Biesbosch. Daardoor heeft u aan drie zijdes uitzicht op het water. We grenzen aan rivier de Amer, de Biesbosch en de jachthaven.

Lees meer over ons terras

more itz Biesbosch

Offerte aanvragen