Ontdek More-Itz: het mooiste terras aan het water in de buurt van Rotterdam

Dit jaar is More-Itz genomineerd voor het mooiste terras aan het water. Wij doen dus mee aan de verkiezing van de terras top 100 en bieden u het mooiste terras van Nederland. More-Itz ligt op een landtong in natuurpark de Biesbosch en kijkt uit over het water en Europa's grootste binnen jachthaven. Dit zorgt voor een maritiem sfeertje.

Ons zomers terras is voorzien van de meest comfortabele strandbedden, maar ook aan heaters, buitenhaarden, een buitenbar en buitenkeuken is gedacht. Zo kunt u altijd genieten van een zonsondergang op ons overdekt terras zonder het koud te krijgen. Bijna iedere week worden er bedrijfsborrels georganiseerd of een leuk evenement. Kom genieten op het mooiste terras aan het water in de buurt van Rotterdam en strijk neer op de witte strandbedden en ervaar het gevoel van Ibiza.

Reserveren

More-Itz doet mee met de Terras top 100

Ieder jaar wordt de terras top 100 georganiseerd door Misset. Wij hopen dit jaar met onze terrassen heel hoog te eindigen in deze top 100. Op onze mooiste terrasen is het goed vertoeven, zowel op de bovenverdieping als beneden aan het water. U kunt 's avonds genieten van onze uitmuntende menukaart met Fruits de Mer, kingcrab en oesters. Wij koken enkel met de mooiste en meest verse producten. Zelfs bij minder weer kunt u op onze overdekte terrassen genieten van het buitenleven en de heerlijke gerechten die bereid worden door onze topchefs.

Mooiste strandpaviljoen

Geniet van een gastronomische ervaring op een toplocatie

Wilt u een avond heerlijk recreëren en dineren? More-Itz heeft ontzettend veel te bieden. U kunt bij ons Zwitsers racletten of kaasfonduen in de winter, of wat dacht u van een high wine? Natuurlijk heeft u altijd de mogelijkheid om a la carte te bestellen. Als u houdt van kwaliteit wijnen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij schenken ieder jaar weer de beaujolais primeur, oftewel de eerste wijn uit het Beaujolais gebied. Het bijzondere aan de Gamay-druif die hier groeit, is dat de druiven maar enkele maanden voordat de wijn uitkomt geplukt zijn waardoor deze druiven geen lange rijping hebben gehad. Het resultaat is een paarskleurige wijn met veel fruittonen. Bent u de eerste die hem proeft? Wij hebben deze wijn natuurlijk als eerste voor u klaarliggen.