vergaderlocatie Breda

Evenementenlocatie More-Itz, gelegen in Drimmelen, is in alle opzichten spectaculair te noemen. Door de aanwezigheid van een luxe jachthaven, het aangelegde strand met witte strandbedden en de smaakvolle inrichting waant u zich op Ibiza. Binnen heeft More-Itz een warme sfeer gecreëerd met veel hout en dierenhuiden en heeft het de uitstraling van een heus Zwitsers chalet. Het is de ideale plek om te vergaderen, brainstormen en presentaties te geven. More-Itz beschikt over diverse luxueuze vergaderruimtes die uitkijken op de Biesbosch en de jachthaven. Deze ruimtes beschikken uiteraard over een beamer met scherm, geluidsinstallatie, Wifi en een flipover om alle ideeën op uit te schrijven. Zo kunt u comfortabel aan het werk met uw team. More-Itz is meer dan een inspirerende vergaderlocatie voor Breda en omgeving.

Bel: 0162682758Reserveren

Vergaderruimte voor groepen

More-Itz beschikt over 3 moderne vergaderruimtes voor uw bijeenkomst: een kleine ruimte, een middel ruimte en een grote ruimte. De ruimtes verschillen van grootte, waardoor u hier voor verschillende doeleinden terecht kunt. De kleine vergaderzaal is perfect voor vergaderingen en brainstormsessies voor kleine groepen tot 16 personen. De middelgrote vergaderzaal biedt plaats aan maximaal 40 personen, en de grote ruimte biest plaats aan maximaal 90 personen. Deze ruimte is ideaal voor een uitgebreide presentatie met eventueel een gezellige borrel als afsluiter. Aangrenzend is een ruim opgezet terras, waar groepen zich kunnen opsplitsen of heerlijk kunnen relaxen. Het terras is voorzien van heaters, waardoor u ook in het voor- of najaar heerlijk buiten kunt vertoeven.

vergaderlocate in breda

vergaderen in breda op locatie

Inspirerende vergaderlocatie aan het water

Na een inspirerende dag van vergaderen of brainstormen kunt u afsluiten met een heerlijk diner in ons luxe restaurant. U kunt er ook voor kiezen nog een activiteit met het team te ondernemen, zoals een wandeling door de Biesbosch of, nog leuker, varen over het water. Bekijk het complete aanbod aan activiteiten op onze website. Geniet van de schitterende omgeving die dit Natuurpark te bieden heeft. Wilt u graag met een kleine groep in de buurt overnachten omdat de cursus of teamdag langer dan één dagdeel duurt? Dat is geen enkel probleem. Wij verwijzen u graag naar ons partner hotel, zodat u de volgende ochtend geen reistijd heeft en fris en uitgerust aan de dag kunt beginnen.

Bereikbaarheid van deze unieke vergaderlocatie

Als u op zoek bent naar een bijzondere, rustige en inspirerende locatie om te vergaderen of een brainstormsessie te houden, bent u bij More-Itz aan op het juiste adres. Dit prachtige paviljoen is schitterend geconstrueerd en ingericht en kijkt aan 3 kanten uit over het water en de jachthaven van Drimmelen. Hoewel je hier kunt genieten van het uitzicht op het natuurpark en boten, is de locatie in slechts 20 minuten te bereiken vanuit Breda of Den Bosch. Perfect dus voor wie de stad en de drukte even achter zich wil laten en graag in alle rust wil overleggen of vergaderen. Het is ook mogelijk om hier te borrelen en dineren, of een compleet verzorgde lunch te organiseren. Bespreek gerust met ons uw wensen en onze gemotiveerde en vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat alles voor u tot in de kleinste details geregeld wordt.

vergaderlocatie in breda omgeving