Biesbosch activiteiten bij More-Itz

De Biesbosch is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het prachtige nationale park is gelegen tussen de plaatsen Werkendam, Drimmelen en Dordrecht. Het park is een van de grootste trekpleisters voor toeristen in West-Brabant en is geschikt voor prachtige vaar- en wandeltochten. Daarnaast zijn er nog een tal van andere rustgevende en sportieve activiteiten in Brabant en rondom de Biesbosch voor alle leeftijden! Ook bij More-Itz kunt u terecht voor diverse activiteiten. Alles is mogelijk!

Uw wensen bespreken

Wat te doen in en rondom de Biesbosch?

Bent u op zoek naar originele ideeën voor activiteiten in Brabant voor volwassenen? Of benieuwd naar diverse teambuildingsactiviteiten in de Biesbosch? Rustgevende of juist sportieve uitjes? Wij zetten alle activiteiten in de Biesbosch en bij More-Itz voor u op een rij.

Groepsactiviteiten in de Biesbosch

Voor het organiseren van een leuk en origineel bedrijfsuitje, teambuilding uitje of andere groepsactiviteit kunt u terecht in en rondom de Biesbosch bij More-Itz. Wist u dat u bij  More-itz een bedrijfsuitje op maat kunt creëren? Reserveer hier uw bedrijfsuitje op maat.

 

Kookworkshop

Wilt u een uniek teamuitje organiseren in de Biesbosch? Kom langs bij More-Itz voor een culinaire kookworkshop in onze buitenkeuken. Vanaf hier heeft u fantastisch uitzicht over de rivier. Uiteraard gaat u aan de slag met voortreffelijke ingrediënten, worden de smaakpupillen geprikkeld en kunt u de kookkunsten van andere op de proef stellen. Na de workshop krijgt u de mogelijkheid om de zelfgemaakte gerechten samen op te eten. Klinkt als een geslaagde dag, vind u niet?

 

Escape room Biesbosch

More-Itz biedt een van de populairste groepsactiviteiten in Nederland aan, namelijk escape from More-Itz.  Bij More-Itz kunt u terecht voor een spannende escape room. We sluiten de bovenverdieping af, u dient samen te ontsnappen door middel van het oplossen van puzzels, het kraken van cryptische omschrijvingen en het leggen van verbanden. De perfecte groepsactiviteit om teambuilding te stimuleren. Nadat u bent ontsnap uit de escaperoom kunt u gelijk plaats nemen voor een aansluitende borrel en/of diner.

Fotozoektocht

Een van de leukste manieren om de Biesbosch te ontdekken is door samen met een groep, aan de hand van foto’s, een weg door de Biesbosch te wanen. Ga het water op door het doolhof van kreken en ontdek te voet het recreatiegebied De Hollandse Biesbosch.  Dit spel daagt de groep uit om alles te weten te komen over de Biesbosch, zoals: de planten, de dieren en de cultuurhistorie. Het spel is voor een deel per fluisterboot/ kano en een deel te voet. 

 

Offerte aanvragen

Rustgevende activiteiten

In alle rust de natuur bekijken? De Biesbosch wordt gekenmerkt door haar prachtige natuur. Het park is een avontuurlijk doolhof van rivieren, eilandjes met wilgenbossen en kreken met glashelder water. Ook In de Biesbosch zijn er verschillende rustgevende activiteiten voor het hele gezin!

 

Wandelen in de Biesbosch (en rondom)

Het natuurgebied van de Biesbosch is de perfecte plek voor een rustgevende wandeling. Laat u onderdompelen in de prachtige natuur en kom volledig tot rust. Ontdek al het moois dat de Biesbosch te bieden heeft. Met elke wandeling is geen dag hetzelfde door al het nieuw dat u ontdekt. Bekijk de verschillende wandelroutes die de Biesbosch te bieden heeft, zoals: Aakvlaai (2,5 km), De Worp (4,5 km) en voor de mensen die het groots willen aanpakken: Oostwaardpad 9 (21 km).Naast een wandeling door de Biesbosch is het ook mogelijk om een stadswandeling te maken door de vestingstadjes Geertruidenberg of Heusden. Dit kunt u combineren met een tocht over het water of over het land met scooters of tuk tuks. Sloepentocht

Verken de Biesbosch per sloep. Bij More-itz kunt u ook per sloep genieten van de prachtige flora en fauna van de Biesbosch. U kent de sloeptocht zowel in de winter als in de zomer doen. Voor de beste ervaring raden wij u aan om in de winter een van de wintersloeptochten te doen. Rond deze tijd van het jaar is de Biesbosch op haar mooist. Kom na de sloepentocht gezellig bij ons opwarmen met een High Tea of een kaasfondue arrangement! Bekijk hier meer informatie over bijpassende sloeptocht arrangementen.

 

Fluisterboottocht

Fluisterend de natuur ontdekken? Stap in Drimmelen op een fluisterboot voor een echte natuurbeleving! Tijdens deze twee uur durende tocht begeeft u zich in de natuur, zonder deze te verstoren. Het geeft u de mogelijkheid om zo dicht mogelijk bij het pure leven van de dieren te komen. Op de fluisterboot is een gids van Staatsbosbeheer aanwezig. Deze vaartocht is niet alleen mooi, maar ook educatief. Voor zowel jong als oud!

 

Contact

Sportieve activiteiten

Naast dat de Biesbosch wordt gekenmerkt door haar prachtige natuur, neemt het niet weg dat er ook in dit gebied ontzettend veel leuke sportieve activiteiten worden georganiseerd. Houdt u van wat meer actie? Dan zijn deze activiteiten in de Biesbosch en vlakbij Drimmelen zeker geschikt voor u.

 

Kanoën in de Biesbosch

Een avontuur van dichtbij ervaren? Huur dan een kano en ontdek al het wonderschone dat de Biesbosch heeft te bieden. Voor zowel beginnende als ervaren kanovaarders zijn er diverse routes te volgen. De Biesbosch heeft voor kanoërs drie bewegwijzerde routes, namelijk: één vanaf het Biesboschcentrum Dordrecht en twee vanaf de Natuurpoort Visserhang.

 

Rib boot

Bent u op zoek naar actie en houdt u van een adrenaline kick? Altijd al met 80 tot wel 100 k/m per uur over het water willen scheuren? Kom dan rib boot varen bij More-Itz! Met deze snelle boten worden spectaculaire tochten georganiseerd.  Vertrek vanaf More-Itz of stap op in Rotterdam, Breda of Den Bosch. Binnen 50 minuten bent u in Drimmelen! Goed om te weten, de rib boten varen alleen bij daglicht.

 

Tuk tuk of scooter challenge

Een leuke activiteit om Brabant te verkennen is middels een tuk-tuk of scooter challenge. Race met een van deze vervoersmiddelen en een GPS door het rivieren- en dijkenlandschap. Daarnaast kunt u ook zelf uw route bepalen! Maak er een challenge van door checkpunten aan te wijzen. Wie als eerste terug is en alle checkpunten heeft afgevinkt heeft gewonnen!Fly- en wakeboarden bij More-Itz

In de Biesbosch kunt u niet alleen wandelen en varen, er is nog meer actie te beleven op het water. Kom bij More-Itz flyboarden of wakeboarden op het water. Andere mogelijkheden op het water zijn: bommetjes maken, waterskiën, bandvaren en suppen. Wilt u liever niet nat worden? Geen probleem! Wij beschikken over pontons waaruit u de sportievelingen kunt bekijken. Bekijk hier meer informatie over flyboarden bij More-Itz. 

Biesbosch activiteiten bij More-Itz

In en rondom de Biesbosch zijn genoeg activiteiten te doen voor een compleet dagje uit voor zowel volwassenen als kinderen. Combineer een van deze activiteiten met een lunch, diner of borrel bij More-Itz! Wilt u meer informatie over de verschillende activiteiten in de Biesbosch die wij organiseren of wilt u een reservering maken? Neem dan contact met ons op!

Contact