Wakeboarden Brabant

Wakeboarden in Brabant | Sportief ingesteld? Zin in actie? En iets te vieren? Wij bieden in samenwerking met In Plané een spetterend wakeboard-programma. Ontspannen en inspannen gaan hier hand-in-hand!

Wakeboarden is hot! Zeker temidden van de Brabantse Biesbosch. Wij zien de laatste jaren een stijgende lijn in nieuwe, sportieve ‘dagjes’ toeristen. Zelfs bij slecht weer is het een vermakelijk uitje. Harde wind? Extra spannend! Wist je trouwens dat de instructeurs van In Plané zelf alleen bij slecht weer wakeboarden? Extra uitdagend! Maak jij het jezelf niet al te makkelijk?   

Groepsuitje


Wakeboarden heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen en is één van de snelst groeiende watersporten in Nederland. Logisch, want het is voldoening gevend om je lekker uit te leven op het water. Steeds meer mensen ontdekken het en zien een middag wakeboarden als sportief dagje uit!

Wakeboarden in Brabant is bij uitstek geschikt voor groepen. Er kunnen namelijk meerdere mensen op de boot. Hier kan heel de groep jouw watershow aanschouwen! Of zien hoe vaak je wel niet kopje onder gaat. Bedrijfsfeestje? Ook dan is het wakeboardprogramma een aanrader! Van wakeboarden krijg je namelijk een enorme kick. Het is een heerlijke uitlaatklep. Ook krijgt jullie teamspirit een enorme boost!

Klaar om te wakeboarden in Brabant?

Wakeboarden Brabant | Wij denken graag met u mee. Kan je niet wachten? Sta je te popelen om het water op te gaan? Neem dan contact op! Voor vriendengroepen van klein tot groot kunnen wij een compleet verzorgd arrangement aanbieden. Kom je met 4 of meer personen? Laat het ons weten! Ook voor een onvergetelijk bedrijfsuitje met alle collega’s kunnen wij u verschillende arrangementen aanbieden.


Offerte aanvragen