Wakeboarden Brabant

Wakeboarden in Brabant | Sportief ingesteld? Zin in actie? En iets te vieren? Wij bieden in samenwerking met In Plané een spetterend wakeboard-programma. Ontspannen en inspannen gaan hier hand-in-hand!

Wakeboarden is hot! Zeker temidden van de Brabantse Biesbosch. Wij zien de laatste jaren een stijgende lijn in nieuwe, sportieve ‘dagjes’ toeristen. Zelfs bij slecht weer is het een vermakelijk uitje. Harde wind? Extra spannend! Wist je trouwens dat de instructeurs van In Plané zelf alleen bij slecht weer wakeboarden? Extra uitdagend! Maak jij het jezelf niet al te makkelijk?   


Groepsuitje


Wakeboarden heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen en is één van de snelst groeiende watersporten in Nederland. Logisch, want het is voldoening gevend om je lekker uit te leven op het water. Steeds meer mensen ontdekken het en zien een middag wakeboarden als sportief dagje uit!

Wakeboarden in Brabant is bij uitstek geschikt voor groepen. Er kunnen namelijk meerdere mensen op de boot. Hier kan heel de groep jouw watershow aanschouwen! Of zien hoe vaak je wel niet kopje onder gaat. Bedrijfsfeestje? Ook dan is het wakeboardprogramma een aanrader! Van wakeboarden krijg je namelijk een enorme kick. Het is een heerlijke uitlaatklep. Ook krijgt jullie teamspirit een enorme boost!

wakeboarden Brabant
Brabant wakeboarden

Help! Dit wordt mijn eerste keer.

Geen paniek! De professionele instructeurs van In Plané gaan jou helpen. De beginselen van wakeboarden zijn eenvoudig te leren. Echt waar. Zelfs als je nog nooit op een wakeboard hebt gestaan. Door de juiste instructies van de instructeurs op te volgen heb je de techniek van wakeboarden binnen de kortste keren onder de knie. Voldoende informatie en techniek vergaard? Dan mag je na een korte warming-up het water op! Zodra je er klaar voor bent zorgen wij voor voldoende snelheid om te kunnen ‘surfen’. Gaat het goed? Dan kunnen we de snelheid aanpassen. Zo blijft het voor iedereen uitdagend!

Kan een groepslid door omstandigheden niet deelnemen? Geen probleem! Hij of zij kan de sportievelingen uitstekend vanaf de boot aanschouwen. Wij bieden ook de mogelijkheid om lekker te relaxen in onze loungebanken met uitzicht op het waterspektakel.

Het programma: Welkom! Als jullie allemaal aanwezig zijn kunnen jullie gaan omkleden. Eerst nog iets eten en/of drinken? Nou vooruit! Als vervolgens iedereen is omgekleed worden alle waterinstructies doorgenomen. De instructeurs gaan daaropvolgend alle basistechnieken toelichten om ervoor te zorgen dat jij straks overeind blijft. Per boot vertrek je vervolgens onder leiding van een instructeur naar de waterskibaan. Jullie wisselen elkaar tijdens het wakeboarden af. Dit komt goed uit, je zult namelijk zelf ondervinden dat wakeboarden behoorlijk zwaar kan zijn.

Brabant wakeboarden

Klaar om te wakeboarden in Brabant?

Wakeboarden Brabant | Wij denken graag met u mee. Kan je niet wachten? Sta je te popelen om het water op te gaan? Neem dan contact op! Voor vriendengroepen van klein tot groot kunnen wij een compleet verzorgd arrangement aanbieden. Kom je met 4 of meer personen? Laat het ons weten! Ook voor een onvergetelijk bedrijfsuitje met alle collega’s kunnen wij u verschillende arrangementen aanbieden.