Familiedag organiseren in Brabant

Bij More-Itz hebben we veel leuke mogelijkheden om een fantastische familiedag te organiseren. Een familiedag is natuurlijk een evenement voor alle leeftijden. Een leuk samenzijn, waarbij er voor elke leeftijd een passende daginvulling gemaakt wordt.

Offerte aanvragen

U HEEFT ALLE RUIMTE

Er is een aparte ruimte die gebruikt kan worden voor familiebijeenkomsten tot 200 personen. Kleinere gezelschappen kunnen we uitstekend faciliteren met een afgeschermde ruimte. Er is veel met onze ruimtes mogelijk. Een aantal terrassen kunnen we overdekt maken, dus mocht het onverwachts gaan regenen is dat geen enkel probleem. We maken er dan een compleet verwarmde serre van. 

Daarnaast kunnen wij een maatwerkprogramma samenstellen dat naadloos past bij uw groepsgrootte en budget. Neem contact op voor meer informatie over de familiedagarrangementen.

More-Itz familiedag

ENTERTAINMENT

De ruimtes en accommodatie bij More-Itz zijn voorzien van geluid- en lichtapparatuur. Deze staan volledig tot uw beschikking. We kunnen hier zowel DJ’s (voor bijv. lounge muziek) of analoge artiesten mee faciliteren. Heeft u behoefte aan advies bij de artistieke invulling? Wij denken graag met u mee!

Ook hebben wij een projectiescherm waar u uitstekend foto’s of video’s op kan projecteren. Zo kunt u heerlijk oude tijden herleven terwijl u met de familie die oude foto's en homevideo’s weer terugziet. Herinneringen komen terug en mooie momenten worden opnieuw beleefd!

entertainment voor op jullie familiedag bij more itz

Offerte aanvragen

Wenst u ook?

More-Itz familiedag reserveren