Familiedag organiseren in Brabant

Bij More-Itz hebben we hele leuke mogelijkheden om een fantastische familiedag te organiseren. Een familiedag is natuurlijk een event voor alle leeftijden. Een leuk samenzijn, waarbij er voor elke leeftijd een passende daginvulling gemaakt wordt.

Offerte aanvragen

Dagprogramma

Bij More-Itz kunnen we een programma samenstellen waarbij we hier rekening mee houden. Heerlijk varen met een sloep in de Biesbosch. Met zijn allen genieten van de fijne ligbedden of met de hele familie BBQ-en op het gereserveerde terras. Er zijn diverse mogelijkheden. Er is een aparte ruimte die gebruikt kan worden voor familiebijeenkomsten tot 200 personen. Het aangrenzende terras is uitermate geschikt om een kookworkshop of een cursus cocktailshaken te combineren met de familiereünie. Ook een wijnproeverij is een leuke activiteit om met familieleden te beleven. Proost! Ook kunt u de familiedag afsluiten met een heerlijk diner in ons restaurant.

More-Itz familiedag

Spelletjes voor de familiedag

Onze locatie in de omgeving van Breda heeft diverse opties om spelletjes te doen met de familie. Deze kunnen zowel binnen als buiten gespeeld worden Zo kunnen we Oudhollands spelletjes in het programma opnemen, maar ook de More-Itz escape room of een sportieve activiteit zoals fly- of wakeboarden. Opa en oma kunnen dan de prestaties van de kleinkinderen op het water uitstekend gadeslaan. More-Itz heeft een fantastisch panoramazicht over de rivier de Amer en de grootste binnenjachthaven van Europa, vanuit de verschillende ruimtes.

More-Itz wakeboarden brabant

Verjaardag vieren

Een leuk idee is natuurlijk de combinatie van de familiedag met een verjaardag van opa of oma die een respectabele leeftijd bereikt. Een mooi cadeau om op zo’n bijzonder moment de hele familie bij elkaar te brengen op een prachtige locatie. Voor alle leeftijden hebben wij voldoende mogelijkheden om een verjaardag tot een geslaagd feest te maken! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

More-Itz verjaardag vieren

Entertainment tijdens de familiereünie.

De ruimtes en accommodatie bij More-Itz zijn voorzien van diverse geluid- en lichtapparatuur. Deze staan volledig tot uw beschikking. We kunnen hier zowel DJ’s (voor bijv. lounge muziek) of analoge artiesten mee faciliteren. Heeft u behoefte aan advies bij de artistieke invulling? Wij denken graag met u mee. 

More-Itz familiefeest

Overnachtingsmogelijkheden

In de naaste omgeving werken wij samen met goede hotels voor een overnachting. Wij werken exclusief samen met zorgvuldig gekozen partners die al elke wens kunnen voldoen. Of uw voorkeur uitgaat naar een intiem bed and breakfast of liever een luxueus hotel, wij bieden alle mogelijkheden om uw familiedag tot een succes te maken. B&B in 't Riet bevindt zich bij ons in de straat en hotel Korenbeurs heeft vele mooie kamers. Met hotel Korenbeurs hebben wij een haal- en brengservice. Graag vernemen wij al uw wensen en informeren wij u over de talrijke opties.

Lees meer over privé overnachtingen

More-Itz overnachten bij Drimmelen

Offerte aanvragen

More-Itz familiedag reserveren