Arrangementen

Bij More-Itz bieden wij diverse arrangementen aan. Deze arrangementen kunnen zowel zakelijk als privé gebruikt worden. Ideaal voor uw teamuitje, personeelsuitje of familiedag! Tijdens onze unieke arrangementen beleeft u een avond of dag die u nooit meer zult vergeten. Heeft u persoonlijke wensen? Dan horen wij dit graag! Bekijk hieronder de diverse arrangementen, reserveer direct of neem contact met ons op voor meer informatie!


Offerte aanvragen

High Wine

High Wine bij More-Itz

In de lente, zomer, herfst of winter, een high wine is altijd een goed idee! Bij More-Itz bieden wij een overheerlijk high-wine arrangement aan, waarin u al vanaf twee personen kunt genieten van overheerlijke hapjes en wijnen van hoog niveau. Per seizoen zullen wij diverse hapjes en wijnen combineren, zodat u te allen tijde van het beste kunt genieten. Dit arrangement reserveert u al vanaf 2 personen, waarbij u twee uur lang kunt genieten. Meer weten? Bekijk dan hier alle informatie over ons high wine arrangement!

High Wine

Kaasfondue arrangement

Wat is er nou lekkerder in de winter dan een kaasfondue, overheerlijke wijnen en een warme openhaard? Dat dachten wij dus ook! Wij brengen graag de huiskamersferen naar jullie toe in ons prachtige restaurant. Geniet van onze heerlijke traditionele, Zwitserse kaasfondue met of zonder truffel, terwijl u heerlijk warm plaatsneemt naast onze openhaard. Combineer onze kaasfondue met ons wijnarrangement voor het ultieme genot. Mocht u geen genoeg krijgen van onze warme sferen, dan is het tevens mogelijk om dit arrangement te combineren met een sloepentocht en/of overnachting in de buurt. Zo ervaart u een dag vol bijzondere impressies, vaart u door de mooiste kleuren en kunt u nadien genieten met roden wangen aan de openhaard. Meer weten? Bekijk dan hier alle informatie over ons kaasfondue arrangement!

Kaasfondue arrangement
Sloepentocht arrangement

Sloepentocht arrangement

Veel mensen denken dat een sloepentocht enkel geschikt is tijdens zomerse temperaturen. Maar niets is minder waar! Middels ons sloepentocht arrangement geniet u van al het moois dat de Biesbosch tijdens de herfst- en wintermaanden te bieden heeft. Ideaal voor zowel privé als zakelijk. Nadien kunt u genieten van een overheerlijk diner en wanneer gewenst overnachten bij een van onze partners. Natuurlijk kunnen deze activiteiten in een volgorde naar keuze, zodat u uw dag naar eigen wensen kunt inplannen. Meer weten over ons sloepentocht arrangement? Bekijk hier meer informatie.

Sloepentocht arrangement

Vergader arrangement

Wilt u eens in een andere setting vergaderen dan u gewend bent? Wij begrijpen dat maar al te goed! Vergaderen op een unieke locatie brengt vaak inspirerende en innovatieve ideëen met zich mee. Genoeg reden dus om gebruik te maken van een vergader arrangement bij More-Itz. Bij More-Itz bieden wij diverse mogelijkheden tot vergaderen aan, van een private floor met 360-graden uitzicht over het water tot drijvend vergaderen met uw collega's. U kunt tevens uw vergadering uitstekend combineren met een overnachting, diner of feest. Meer weten over deze mogelijkheden? Bekijk dan hier alle informatie!

Vergader arrangementen
kerstdiner arrangement

Zakelijk kerstdiner arrangement

De maand december staat natuurlijk in het teken van de kerstdagen. En wat is er gezelliger dan een overheerlijk kerstdiner samen met uw collega's om het jaar af te sluiten? Bij More-Itz bieden wij daarom een kerst diner aan, speciaal voor u en uw collega's! Kom lekker dineren en genieten van een prachtig uitzicht. Dit alles volledig in een winter wonderland setting. Onze gehele locatie zal vol staan met grote en kleine kerstbomen, en onze 11 grote openhaarden zullen een knisperend, warm gevoel geven. Meer weten over onze zakelijk kerstdiner arrangement? Bekijk dan hier meer informatie!

kerstdiner arrangement