Arrangementen

Bij More-Itz bieden wij diverse arrangementen aan. Deze arrangementen kunnen zowel zakelijk als privé gebruikt worden. Ideaal voor uw teamuitje, personeelsuitje of familiedag! Tijdens onze unieke arrangementen beleeft u een avond of dag die u nooit meer zult vergeten. Heeft u persoonlijke wensen? Dan horen wij dit graag! Bekijk hieronder de diverse arrangementen, reserveer direct of neem contact met ons op voor meer informatie!

Offerte aanvragen

Kaasfondue arrangement

Wat is er nou lekkerder in de winter dan een kaasfondue, overheerlijke wijnen en een warme openhaard? Dat dachten wij dus ook! Wij brengen graag de huiskamersferen naar jullie toe in ons prachtige restaurant. Geniet van onze heerlijke traditionele Zwitserse kaasfondue met of zonder truffel, terwijl u warm plaatsneemt naast onze openhaard. Combineer onze kaasfondue met ons wijnarrangement voor het ultieme genot. Mocht u geen genoeg krijgen van onze warme sferen, dan is het tevens mogelijk om dit arrangement te combineren met een sloepentocht en/of overnachting in de buurt. Zo ervaart u een dag vol bijzondere impressies, vaart u door de mooiste kleuren en kunt u nadien genieten met rode wangen aan de openhaard. Meer weten? Bekijk dan hier alle informatie over ons kaasfondue arrangement!

More-Itz kaasfondue arrangement

Vergader arrangement

Wilt u eens in een andere setting vergaderen dan u gewend bent? Wij begrijpen dat maar al te goed! Vergaderen op een unieke locatie brengt vaak inspirerende en innovatieve ideëen met zich mee. Genoeg reden dus om gebruik te maken van een vergader arrangement bij More-Itz. Bij More-Itz bieden wij diverse mogelijkheden tot vergaderen aan, van een private floor met 360-graden uitzicht over het water tot drijvend vergaderen met uw collega's. U kunt tevens uw vergadering uitstekend combineren met een overnachting, diner of feest. Meer weten over deze mogelijkheden? Bekijk dan hier alle informatie!

More-Itz vergader arrangement

Offerte

More-Itz offerte aanvragen