Zakelijk kerstdiner arrangement

De maand december staat natuurlijk in het teken van de kerstdagen. En wat is er gezelliger dan een overheerlijk kerstdiner samen met uw collega's om het jaar af te sluiten? Bij More-Itz bieden wij daarom een luxe kerstdiner aan, speciaal voor u en uw collega's! Kom lekker dineren en genieten van een prachtig uitzicht. Dit alles volledig in een winter wonderland setting. Onze gehele locatie zal vol staan met grote en kleine kerstbomen, en onze 11 grote openhaarden zullen een knisperend, warm gevoel geven. Wilt u reserveren voor een zakelijk kerstdiner of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

Arrangement uitbreiden

Natuurlijk is het arrangement geheel naar wens uit te breiden. Zo is het aantal gangen en drankenarrangement allemaal bespreekbaar. Wilt u van het zakelijk kerstdiner een ultiem spektakel maken? Wat dacht u van een kerstdiner terwijl u geniet van fijne muziek. Het is mogelijk om bij More-Itz uw kerstdiner compleet te maken met een dj, pianist of activiteit. U kunt een zakelijk kerstdiner bij More-Itz zo gek maken als u zelf wilt. Alles is bij ons bespreekbaar!

  

Een zakelijk kerstdiner arrangement in combinatie met een overnachting

Als u ervoor kiest om na een zakelijk kersdiner te overnachten in een van onze partner hotels betaalt u per persoon €90,-. Deze prijs is gebaseerd op een 2-persoonskamer inclusief kwalitatief ontbijt.

  

Een zakelijk kerstdiner in combinatie met een activiteit

Wilt u voor- of achteraf gebruikmaken van een van de activiteiten die wij aanbieden? Dan bieden wij verschillende mogelijkheden om dit te doen. Zo kunt u vooraf aan boord stappen van een sloep of het landschap ontdekken tijdens een tuk tuk challenge. Prijzen zijn op aanvraag.

  

Een zakelijk kerstdiner in combinatie met een feest

Naast de mogelijkheid om als bedrijf uw kerstdiner bij More-Itz te organiseren, bieden wij ook de optie om de avond feestelijk af te sluiten tijdens een spetterend feest. Kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal personen en faciliteiten.

 

Boek en reserveer deze arrangementen nu via info@more-itz.nl