Teambuilding activiteiten bij More-Itz

Teambuildingactiviteiten zijn onmisbaar binnen de huidige bedrijfstructuur. De woordcombinatie zegt het al, het bouwen van een team. Een term die je de afgelopen jaren steeds vaker hoort, en dat zal in de toekomst niet anders zijn. Niet gek, teambuilding activiteiten versterken namelijk de onderlinge communicatie. Deze communicatie heeft weer grote invloed op je teamprestatie. Dus wil je als team presteren? Dan ga je voor teambuilding! Maar hoe zorg je voor de optimale teambuilding? En wat levert teambuilding nu precies op? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.


contact

Teambuilding is essentieel 

Teambuilding is essentieel. Niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook in het gezin, je relatie, en in je vriendengroep is teambuilding onmisbaar. Door middel van teambuilding kan je namelijk bereiken dat mensen beter naar elkaar gaan luisteren, elkaar corrigeren, feedback geven en dat mensen meer van elkaar kunnen hebben. Dit zijn dé basis ingrediënten voor een dreamteam.

Mensen die fulltime werken zien op doordeweekse dagen hun collega’s vaker dan dat ze hun familie, vrienden en zelfs hun partner zien. Maar is dit een garantie voor een optimale teambuilding? Nee. Garantie voor een ‘wij’-gevoel? Misschien. Doordat collega’s elkaar niet goed kennen kan er onbegrip bestaan. Dit kan weer zorgen voor miscommunicaties en een slechte werksfeer. Dit wil je toch niet? Maar hoe kan je op een leuke manier zorgen voor teambuilding met een ‘wij’-gevoel?

teambuilding activiteiten
teambuilding activiteiten Breda

Activiteiten

Door een leuke groepsactiviteit uit te voeren heeft iedereen dezelfde focus. Alle neuzen dezelfde kant op. Regelmatig een doorsnee teamuitje organiseren kan daarom een groot aandeel hebben in het ‘wij-gevoel’. Samen een unieke ervaring delen of een groepsactiviteit doen zorgt voor persoonlijke communicatie maar uiteindelijk ook voor een goede werksfeer, en dat is je doel. Teambuilding realiseer je namelijk niet via mails, (vaak) saaie pauzes of tijdens vergaderingen. Het samen zijn met je collega’s in een informele sfeer op neutraal terrein zorgt ervoor dat je elkaar op een andere manier leert kennen. Teambuilding realiseer je in groepsverband. Teambuilding realiseer je door te doen. Teambuilding realiseer je bij More-Itz!

More-Itz biedt naast haar prachtige uitzicht, heerlijk eten en loungeopties gave groepsarrangementen. Ideaal om aan jullie teambuilding te werken. Lets go! Ga je voor arrangementen op het water zoals fly- of wakeboarden, rondvaart per sloep of rondvaart per rib boot? Of wil je het droog houden en ga je voor arrangementen op het droge zoals de tuk tuk- of scooter challenge, boswandelingen, stadswandeling of escaperoom challenge? Bij More-Itz kan het allemaal.  

teambuilding activiteiten Breda

Teambuilding activiteiten resultaat

Teambuilding activiteiten | Zowel onze water- als droge arrangementen staan garant voor samenwerken en het verbeteren van onderlinge communicatie tussen collega’s. Ook dragen onze arrangementen bij aan het vergroten van zelfvertrouwen en het verhogen van de onderlinge vertrouwen.

Kan je niet wachten om als groep te werken aan jullie teambuilding en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of vraag telefonisch een vrijblijvende offerte aan voor de leukste teambuilding activiteiten!