EVENTS BIJ MORE ITZ

Bij More-Itz kan u terecht voor de lekkerste bites, leuke sharing lunches, diners en high wines. Daarnaast zijn wij ook het gehele jaar open voor privé en zakelijke feesten. Geregeld zorgt More Itz ervoor dat onze waardevolle Itz More gasten kunnen genieten van heerlijk eten in feestelijke sferen! Nieuwsgierig geworden naar de opkomende events? Lees dan snel verder!

 RESERVEER direct

Itz party time!

PAST EVENTS

31.12 OUD & NIEUW PARTY Itz 2024!

Exclusief op uitnodiging: een bijeenkomst voor vrienden en bekenden tegen een tarief van 100 euro per persoon. 
 

Brunch

Geniet om de 6 weken van onze geweldige zondagmiddagbrunches bij More Itz, met artiesten, entertainment en heerlijke hapjes. Afgelopen maarrt hebben wij onze eerste brunch van het jaar gehad! Mis de volgende niet!

Bekijk de foto's via:

BRUNCH MAART 2024

Bekijk de foto's van vorig jaar via:

Brunch september 2023 Brunch april 2023

Dine & Dance 

In de herfst en winter, 's avonds, hebben we geregeld gezellige Dine & Dance avonden. Geen entree, maar wél geweldige DJ's, een leuke sfeer en heerlijke hapjes. Bij More Itz draait het om genieten!

Halloween Itz Spooky Seeason!

Eind oktober, voor het eerst, vierden we Halloween bij More Itz. Iedereen was prachtig verkleed, met geweldige DJ's en heerlijke hapjes. Het was absoluut 'More' dan we hadden verwacht!

Bekijk de foto's via:

Halloween FEEST 2023

18.11 dine & dance

Heerlijke bites and beats! Entree gratis. Dance More!
Vanaf 19.00

17.12 The More-itz brunch Itz More!

Reserveer nu alvast uw plek voor de brunch op 17 december. Geniet van veel entertainment en heerlijke hapjes voor slechts 89,50 euro per persoon.
Inloop 13.00

Bekijk de foto's via:

KERST BRUNCH 2023

RESERVEREN

Wenst u ook?