Kennisbank

Kerstborrel organiseren in Breda

Wilt u dit jaar een geweldige kerstborrel organiseren, in de buurt van Breda? More-Itz heeft dé perfecte ruimte om uw kerstborrel of eindejaarsborrel te organiseren. Onze ruimtes lenen zich uitstekend voor verschillende soorten feesten en onze locatie is ook nog eens goed bereikbaar.

Lees meer

vergaderlocatie Breda

More-Itz beschikt over diverse luxueuze vergaderruimtes die uitkijken op de Biesbosch en de jachthaven. Ontdek waarom More-Itz meer is dan een inspirerende vergaderlocatie voor Breda en omgeving.

Lees meer

Links

trouwlocatie - gerelateerd.nl

vergaderlocatie - gerelateerd.nl

trouwlocatie - uwstart.nl

vergaderen - uwstart.nl

trouwen - uwstart.nl

trouwlocatie - Boogoolink.nl

Lees meer

Feestlocatie Breda

Bent u op zoek naar een mooie feestlocatie in de buurt van Breda? Zoek dan niet verder dan More-Itz. Onze bijzondere feestlocatie is geschikt voor de viering van een 25-jarig huwelijk, jubileum, bijzondere verjaardag, vrijgezellenfeest of familiereünie.

Lees meer

Origineel Bedrijfsfeest

Bent u op zoek naar een toplocatie voor een bedrijfsfeest? Zoek niet verder. More-Itz kan u alles bieden wat u nodig heeft om een spectaculair bedrijfsfeest te organiseren. More-Itz is centraal gelegen in de kop van Noord-Brabant en daardoor gemakkelijk bereikbaar vanuit de Randstad, Brabant, Vlaanderen en Zuid-Holland.

Lees meer

Top Trouwlocatie

Zoekt u een toptrouwlocatie voor de bruiloft van uw dromen? More-Itz maakt het waar. Bent u op zoek naar romantische trouwlocaties? Onze prachtige locatie in de Biesbosch is dé perfecte locatie voor uw bruiloft.

Lees meer

Personeelsuitje Organiseren

Op zijn tijd ontspannen naast het werk zorgt voor betere resultaten op de werkvloer. Een personeelsuitje is essentieel voor een ontspannen sfeer bij de medewerkers. More-Itz is de perfecte locatie voor een personeelsuitje! Niet alleen vanwege de bereikbaarheid en het grote assortiment aan arrangementen, maar ook omdat wij veel ervaring hebben op het gebied van het organiseren van luxe personeelsuitjes.

Lees meer

Luxe en gezellig restaurant

Bij More-Itz belandt u in een fijn restaurant op een schitterende locatie. U heeft bij ons panorama uitzicht over de Biesbosch en een haven met luxe jachten. Ons terras heeft een heerlijke beach vibe, compleet met strandbedden en DJ.

Lees meer

Feestlocatie Brabant

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een locatie voor een jubileum of voor een ceremonie? More-Itz is dé perfecte feestlocatie voor u. Bij ons kunt u belangrijke gebeurtenissen vieren, zoals een huwelijksjubileum. Wij beschikken over een toplocatie aan het water en voorzien u van een compleet en zorgeloos feest in een luxe ambiance.

Lees meer

Origineel personeelsfeest Breda

Of u nu graag de medewerkers wilt verrassen of een succes of jubileum wilt vieren, wij staan voor u klaar om het meest spetterende personeelsfeest ooit te organiseren. The sky is the limit voor ons! Een geslaagd personeelsfeest betekent bovendien tevreden medewerkers.

Lees meer

Evenementenlocatie Brabant

Een bedrijfsdag organiseren kost tijd, geld en vaak een hoop moeite. Allereerst moet u een perfecte evenementenlocatie vinden waar de bedrijfsdag plaats kan vinden. Bij More-Itz bent u hiervoor op het juiste adres. Onze mondaine après skihut is gelegen op een toplocatie, aan het natuurpark de Biesbosch. U kijkt uit op rivier de Amer en op de grootste binnen jachthaven van Europa.

Lees meer

Vergaderlocatie Rotterdam

U wilt een inspirerende en rustgevende vergaderruimte huren nabij Rotterdam, maar waar moet u zoeken? Bij More-Itz bent u hiervoor op het goede adres. Wij beschikken over luxe vergaderruimtes die een uniek uitzicht bieden over Europa's grootste binnen jachthaven en het natuurpark de Biesbosch.

Lees meer

Luxe vergaderlocatie Brabant

Een goede vergaderruimte zoeken binnen uw bedrijf is vaak al een hele klus, laat staan wanneer u een vergaderlocatie zoekt buiten de deur. Zoekt u een inspirerende vergaderzaal op een luxe en unieke locatie in Brabant? More-Itz is gelegen nabij natuurpark De Biesbosch en wordt aan drie kanten omringd door water.

Lees meer

Exclusief wild eten

Heerlijk genieten van exclusief wild eten in een ontspannen sfeer? Bij More-Itz zit u goed. Loopt bij u het water in de mond bij het zien van de herfstkaart met overheerlijke wildgerechten? Kom dan genieten in een mooie ambiance van heerlijk exclusief wild eten.

Lees meer

Kerstbrunch Breda

Kerstbrunch Breda | Tijdens de feestdagen staat lekker eten en drinken met de familie, vrienden, collega's of zakenrelaties centraal. Dit betekent dat men vaak uren in de keuken staat om het juiste gerecht op tafel te zetten, waar iedereen van kan genieten.

Lees meer

Bijzondere cursuslocatie

Wilt u graag voor uzelf en uw cursisten eens gebruik maken van een bijzondere cursuslocatie in plaats van een standaard ruimte? Bij ons bent u hiervoor aan het goede adres. More-Itz is een mondaine après skihut, gevestigd op een landtong in nationaal park de Biesbosch.

Lees meer

Pasen

Vier Pasen bij More-Itz!

Kom met Pasen heerlijk eten en drinken bij More-Itz! Zowel op Eerste Paasdag (zondag 17 april) als Tweede Paasdag (maandag 18 april) zijn wij gewoon geopend vanaf 12:00 uur.

Lees meer

Zakelijke Kerstdiner

Zodra het einde van het jaar nadert kunnen we vaak maar aan één ding denken: kerst! De kerstdagen draaien onder andere om gezelligheid, geluk en gezondheid. En wat is er leuker dan dit bijzondere moment samen met uw collega’s te vieren tijdens een overheerlijk zakelijk kerstdiner bij More-Itz?

Lees meer

Uit eten in de Biesbosch

Uit eten gaan doet u natuurlijk in het zonnige en gezellige Brabant! Onze tip: ga uit eten in Drimmelen. Gelegen op een prachtige locatie aan de Biesbosch vindt u hier het restaurant More-Itz.

Lees meer

Romantisch Dineren in Brabant

Uitkijkend over het water en genieten van de ondergaande zon. Hoe romantisch wil je het hebben? Bij More-Itz kan je samen met jouw geliefde genieten van een romantisch diner. En dit alles, op de mooiste plek in Brabant!

Lees meer

Bedrijfsfeest Breda

Wilt u een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren dat tot in de puntjes verzorgd is? Een unieke locatie zoals collega’s nog nooit gezien hebben? Een uitstekende bereikbaarheid vanuit Brabant, Randstad en België? Bij More-Itz bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Teamuitje aan het water

Een teamuitje organiseren gaat verder dan een dagje vermaak. Een origineel teamuitje zorgt ervoor dat de dagelijkse routine doorbroken wordt en dat collega’s elkaar beter leren kennen. Het bevordert de communicatie onderling. Ieder jaar blijft een lastige taak om een leuk teamuitje te bedenken. Maar bij More-Itz niet!

Lees meer

Familiedag met overnachting

Elk jaar is het weer feest: de familiedag staat op de planning! Een familiedag organiseren is anders dan andere groepsactiviteiten. Het moet passen bij zowel jong als oud. Bent u dit jaar aangesteld om de jaarlijkse familiedag te organiseren? Leuk, maar waar moet u beginnen? U kent uw familie het beste, dus wij willen graag samen met u een perfect programma samenstellen.

Lees meer

Locatie eindejaarsborrel

Bedank het personeel voor een succesvol en geweldig jaar of proost met het hele team op een voorspoedig nieuw jaar. Bij More-Itz is het mogelijk om op een feestelijke en gezellige manier het glas te heffen. More-Itz staat bekend als een van de meest opvallende evenementenlocaties die onlangs zijn geopend.

Lees meer

Groepsuitje

Groepsuitje | Organiseer je binnenkort een vrijgezellenfeest, familie-uitje of verjaardagsfeest? Of wil je gewoon met al je vrienden een leuk dagje uit? Dat kan. Bij More-Itz kan je letterlijk alle kanten op.

Lees meer

Restaurant in Drimmelen

Na een lange dag wandelen door de Biesbosch, varen met de sloep over het prachtige water of simpelweg omdat je wilt genieten van wat luxe. More-Itz is hét restaurant in Drimmelen dat dineren naar een hoger niveau tilt.

Lees meer

Mooiste terras aan het water in Rotterdam

Dit jaar is More-Itz genomineerd voor het mooiste terras aan het water. Wij doen dus mee aan de verkiezing van de terras top 100 en bieden u het mooiste terras van Nederland. More-Itz ligt op een landtong in natuurpark de Biesbosch en kijkt uit over het water en Europa's grootste binnen jachthaven.

Lees meer

Kerstbrunch Rotterdam

De feestdagen komen er weer aan. De tijd waarin lekker eten en drinken met familie en vrienden centraal staat. Iedereen kijkt uit naar deze tijd van het jaar. Gezellig de kerstboom optuigen en overal hoort u kerstnummers.

Lees meer

Feestlocatie Brabant

Bent u op zoek naar een mooie feestlocatie in Brabant? Zoek dan niet verder dan More-Itz.
Onze locatie is geschikt voor de viering van een 25-jarig huwelijk, jubileum, bijzondere verjaardag, vrijgezellenfeest of familiereünie.

Lees meer

Bedrijfsuitje Rotterdam

Een bedrijfsuitje is essentieel voor een organisatie. Het helpt de werknemers ontspannen en het bevordert de onderlinge communicatie en sfeer tussen medewerkers aanzienlijk. Het groepsgevoel wordt versterkt wanneer medewerkers goed met elkaar kunnen communiceren. Een bedrijfsuitje is daarom erg goed voor de betrokkenheid van de medewerkers.

Lees meer

More-Itz Corona

Sinds corona staat ons leven nogal op zijn kop. Wij hebben ons uiterste best gedaan om ons restaurant zo in te richten dat er aan alle corona maatregelingen gedacht is. Bij More-Itz is het mogelijk om tijdens corona te trouwen.

Lees meer

Barbecue organiseren Biesbosch

Bent u aangewezen om dit jaar een personeelsbarbecue te organiseren en bent u op zoek naar een toplocatie hiervoor? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Ons mondaine strandpaviljoen, waar het u aan niets zal ontbreken, is gevestigd in Brabant

Lees meer

Bruiloft locatie

Een bruiloft wordt vaak gezien als een van de mooiste dagen van uw leven. Daarom wilt u er tijdens deze dag natuurlijk een spetterend feest van maken met familie en vrienden. Deze speciale dag zal in het teken staan van gezelligheid, romantiek en liefde.

Lees meer

Bokbier en Beaujolais

In de zomer kunt u bij More-Itz genieten van luxe zomerse gerechten, zoals kreeft, fruits de mer, kaviaar en krab. In de winter verruilen we deze gerechten voor luxe wildgerechten, zoals hertenbiefstuk, wildstoofpotjes, parelhoen, konijn of patrijs.

Lees meer

Uitstapje met overnachting

Wilt u binnenkort een uitstapje organiseren met overnachting voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest? Moet het een onvergetelijke ervaring zijn? Bij ons kunt u alle kanten uit. U kunt het water op of toch aan land blijven.

Lees meer

Moederdag brunch

Wilt u uw moeder graag in de watten leggen en verrassen met iets speciaals tijdens Moederdag? Kom samen, of met het hele gezin, genieten van een heerlijke Moederdag brunch op onze toplocatie. Wij serveren gerechten van de beste kwaliteit waar u geen genoeg van kunt krijgen. Uw moeder wordt bij ons compleet in het zonnetje gezet.

Lees meer

Mooiste wintersportchalet van Zuid-Holland

More-Itz is gelegen op een landtong aan natuurpark de Biesbosch. Hier kijkt u uit over één van Europa’s grootste binnen jachthavens en rivier de Amer, verlengde van rivier de Maas. Dankzij onze ligging in het noorden van provincie Noord-Brabant zijn wij erg gemakkelijk te bereiken voor bezoekers uit Zuid-Holland en het westelijke gedeelte van Brabant.

Lees meer

Meeting

Are you looking for an inspiring and relaxing meeting room? Then More-Itz is the perfect meeting location for you. With us you will find beautiful luxury meeting rooms with a breathtaking, unique view of the marina of Drimmelen and the Biesbosch where you can enjoy the fresh air.

Lees meer

panoramisch uitzicht

Wat is er nou mooier dan een panorama uitzicht over een van de meest bijzondere natuurgebieden van Nederland? More-Itz is al eerder genomineerd voor het mooiste terras aan het water en dit is natuurlijk niet zonder reden!

Lees meer

Gender reveal party bij More-Itz

Vier deze heerlijke dag samen met je vrienden en familie bij More-Itz! een gender reveal party kan op zoveel manieren ingevuld worden. Wij helpen je graag er een bijzondere dag van te maken.

Lees meer

VALENTIJNSDAG BIJ MORE ITZ

Vier de dag van de liefde bij More Itz! 14 Februari is het weer zo ver. Geniet van onze heerlijke valentijnsmenu's.

Lees meer

PASEN bij More-Itz

Vier uw Paasweekend bij More Itz. Een heerlijk verzorgde Paasbrunch, -lunch of -diner. 

Lees meer

ACTIVITEITEN PAASWEEKEND

De leukste activiteiten in en rondom de jachthaven van Drimmelen. Maak jouw Paasweekend compleet!

Lees meer

Moederdag vieren bij restaurant More itz

Geniet van een heerlijke moederdag brunch, lunch of diner bij restaurant More Itz in de jachthaven van Drimmelen. Luxe genieten op ons overdekte terras. 

Lees meer

top trouwlocatie 

Sinds 2017 is More-Itz opgenomen in het Toptrouwlocatie netwerk. Bekijk hier alle opties voor uw droombruiloft!

Lees meer

VALENTIJNSMENU

Ontdek het overheerlijke valentijnsmenu van More Itz.

Lees meer

herfstdiner

Een veelzijdig en sfeervol herfstdiner bij More Itz Drimmelen.

Lees meer

KoNINGSDAG

Vier een feestelijk koningsdag bij More Itz! 

Lees meer

KERST 2022

Vier een zakelijk kerstfeest bij More Itz in 2022!

Lees meer

KERSTMENU

Ontdek het overheerlijke menu van More Itz gedurende de kerstdagen.

Lees meer

VADERDAG vieren bij restaurant More itz

Op Zondag 18 juni is het weer tijd om alle vaders in het zonnetje te zetten; vaderdag 2023! Geniet van een overheerlijke vaderdag lunch bij More itz.

Lees meer

FEESTLOCATIE: VERJAARDAG LOCATIE MORE ITZ

Bent u of is een dierbare binnenkort jarig en wilt u dit groots vieren? Kies dan voor feestlocatie More Itz voor een feest van klein tot groot formaat.

Lees meer

vergaderlocatie huren bij more itz

Op zoek naar een geschikte vergaderlocatie? Bekijk dan de diverse mogelijkheden van More Itz. Onze ruimtes zijn aan te passen op uw wensen

Lees meer

VIS ETEN IN DE BIESBOSCH: ONTDEK DE SMAAK VAN DE ZEE BIJ RESTAURANT MORE ITZ AAN DE HAVEN

Ontdek de smaak van de zee en geniet van visgerechten in de Biesbosch. Kom vis eten bij More Itz, dé culinaire bestemming aan de haven.

Lees meer

BOOT HUREN IN DE BIESBOSCH: ETEN BIJ MORE ITZ! 

Ontdek de Biesbosch per boot! Geniet van de natuur en sluit af bij More Itz in Drimmelen. Reserveer nu en maak uw avontuur compleet! 

Lees meer

BEREIKBARE TROUWLOCATIE NEDERLAND: MORE ITZ

Een droomlocatie in de Biesbosch. Panorama-uitzicht, Ibiza-stijl terras en uitstekende keuken. Ontdek nu!

Lees meer

ZAAL HUREN: UNIEKE TROUWLOCATIE MORE ITZ

Bent u of is iemand in uw omgeving binnenkort jarig? Bij More Itz bent u voor intieme en grote partijen aan het juiste adres! Centraal gelegen locatie. 

Lees meer

TROUWLOCATIES: WAAR HOUDT U REKENING MEE?

Tips voor de perfecte bruiloftslocatie. Ligging, capaciteit, catering, voorzieningen, en meer. Ontdek More Itz, dé trouwlocatie in Brabant!

Lees meer

Restaurant in de buurt: ontdek More Itz!

Bent u op zoek naar een restaurant in de buurt waar het voelt alsof u op vakantie bent? Ontdek dan More Itz in Drimmelen. Dat is pas vakantievieren!

Lees meer

Heidag organiseren: wat zijn de voordelen?

Heidag bij More Itz: Creativiteit, teambuilding, en inspiratie op een rustige locatie in de Biesbosch. Ontdek de voordelen nu! 

Lees meer

VERJAARDAG VIEREN IN ROTTERDAM: FEESTLOCATIE MORE ITZ!

Op zoek naar een bijzondere plek om uw verjaardag te vieren in de regio Rotterdam? Ontdek More Itz in Drimmelen, waar luxe, topklasse menu's, en een adembenemend uitzicht op de Brabantse Biesbosch samenkomen voor een onvergetelijke verjaardag!

Lees meer

HALAL RESTAURANT ALS FEESTLOCATIE: ONTDEK MORE ITZ!

Wij houden rekening met uw dieetwensen tijdens een evenement. Ontdek hier meer!

Lees meer

Exclusieve bedrijfsfeesten bij More-Itz: Een complete gids

Een uniek bedrijfsfeest organiseren? Bij More-Itz bent u aan het juiste adres! Lees hier een complete gids voor exclusieve bedrijfsfeesten.

Lees meer

Trouwen in stijl: perfecte bruiloften bij more-itz

Ontdek de unieke charme van trouwen in stijl bij More Itz, inclusief catering en speciale arrangementen.

Lees meer

Vergaderen in stijl: Een oase van rust in de Biesbosch

Vergaderen bij More Itz: Leer waarom More Itz de ideale locatie is voor zakelijke vergaderingen, met moderne faciliteiten en een inspirerende omgeving.

Lees meer

Een high tea bij more-itz: ervaar luxe en verfijning

Ontdek een wereld van luxe en verfijning met het High Tea menu bij More-Itz, waar elke hap een verrukkelijke belevenis is die de zintuigen prikkelt.

Lees meer

verjaardagsfeest organiseren bij more-itz: ontdek de mogelijkheden

Bij More-Itz bieden wij een unieke en ongeëvenaarde ervaring voor het vieren van speciale gelegenheden, en uw verjaardag verdient niets minder dan het beste. Ontdek hier de mogelijkheden!

Lees meer

Familiedag voor alle leeftijden: Het ultieme samenzijn bij More-Itz

Beleef de ideale familiedag bij More-Itz met activiteiten die generaties verbinden. Een dag om samen te zijn!

Lees meer

Romantische trouwlocatie aan het water bij More-Itz!

Bent u op zoek naar een romantische trouwlocatie? Ontdek de unieke charme en luxe van More-Itz en breng uw droombruiloft tot leven! 

Lees meer