Binnenkort een uitstapje met overnachting op de planning? Wij helpen u met organiseren!

Wilt u binnenkort een uitstapje organiseren met overnachting voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest? Moet het een onvergetelijke ervaring zijn? Bij ons kunt u alle kanten uit. U kunt het water op of toch aan land blijven. Wij weten dat een groepsuitje organiseren ontzettend veel tijd kan kosten. Wat gaat de activiteit worden? Waar moet het plaatsvinden? Juist, al deze vragen blijven in uw hoofd spoken. Wij bieden graag onze hulp aan zodat u een onvergetelijk uitstapje kunt organiseren zoals u nog nooit heeft ervaren. Wij kunnen alle activiteiten vanuit een centrale locatie compleet en verzorgd aanbieden. Overnachten in de buurt? Geen probleem! Slechts op 5 minuten van ons vandaan kunt u overnachten in ons partner hotel. Wij werken exclusief samen met zorgvuldig gekozen partners die aan al onze wensen en hoge standaarden voldoen.

Bel: 0162682758Reserveren

Work hard, play more! Het aanbod van uitstapjes is enorm bij More-Itz

More-Itz is de perfecte locatie voor binnen- en buitenactiviteiten. Binnen kunt u bijvoorbeeld een kookworkshop of Social Media workshop organiseren, maar buiten zijn de mogelijkheden eindeloos. Met de natuur van de Biesbosch in de achtertuin, hebben wij tal van activiteiten te bieden. Wilt u na de activiteit feestelijk genieten van een BBQ bij ons? Zelfs dat is mogelijk! Wij verzorgen een complete barbecue met verfrissende drankjes, dikke tournedos, de mooiste zalmen, gamba's, prachtige goed gevulde salades en knapperig brood voor alle deelnemers van het uitstapje. Een uitstapje met overnachting erbij? Verblijf in ons partner hotel als u weet dat het uitstapje erg laat gaat worden. Dit hotel biedt 65 tweepersoonskamers op slechts 5 minuten afstand. Wij reiken vaak ook fietsen uit en taxi's zijn ook geen probleem. Bij More-Itz bieden wij onderstaande uitstapjes aan:

  • Tuk Tuk Challenge: Ga met een Thaise Tuk Tuk de race aan en zorg ervoor dat u langs alle checkpoints komt. Wie als eerste bij de finish is en de meeste checkpoints heeft afgevinkt, heeft gewonnen.
  • Scooter Challenge: Deze challenge is idem als de Tuk Tuk challenge, maar dan met een andere GPS route en op scooters. Wie is er het snelste met alle checkpoints afvinken?
  • Varen: Verken de natuur van de Biesbosch vanaf het water. De gids is de schipper en vertelt u alles over dit natuurpark indien u dat wenst. Wat meer spanning en sensatie gewenst? Kies dan voor de rib boot en ga met 90 km per uur het water over.
  • Wandeltocht: Ga een wandeltocht maken door de vestingstadjes Heusden of Geertruidenberg. Het is ook mogelijk om door de Biesbosch een grote wandeling te maken, met of zonder een gids. Zo ontdekt u de flora en fauna van dit prachtige natuurpark.

Uitstapje met overnachting watersport

more itz, more!

Wij bieden graag de leukste en nieuwste activiteiten aan. Daarom hebben wij sinds kort enkele activiteiten toegevoegd aan onze arrangementen die erg tof zijn als uitstapje. Zo kunt u vanaf nu bijvoorbeeld de activiteiten Bubble Ball, schapendrijven, Haka Dans of treasure hunt organiseren als uitstapje. Plezier gegarandeerd! Dit is eens een ander uitstapje dan varen of een barbecue. In de winter kunt u bij More-Itz komen schapendrijven. Dit doet u niet met een hond maar met elkaar! Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een winter sloepentocht. Kom vervolgens heerlijk binnen opwarmen in onze chalet waar u het gevoel krijgt dat u op wintersport in Zwitserland bent. Het gebruik van natuurlijke materialen en details zorgt voor een alpine sfeer. Wist u dat we nog veel meer activiteiten hebben? Vraag naar de mogelijkheden.

Locatie en bereikbaarheid van More-Itz

Vanuit Rotterdam, Breda, Tilburg, Den Bosch, Dordrecht, Gorinchem, Utrecht, Eindhoven en Waalwijk bent u binnen 40 minuten op de locatie van het uitstapje. Indien u ook een overnachting wenst na het uitstapje, kunt u bij ons partner hotel overnachten. Wij hebben ook een haal- en brengservice van en naar ons partner hotel. Zelfs vanuit Antwerpen is More-Itz prima bereikbaar. Wij ontvangen veel Benelux partijen, omdat Drimmelen precies tussen Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam en Brussel ligt. Parkeren is in de winter gratis; in de zomer betaalt u €2,50 per auto per dag. Het beste parkeert u op de grote parking aan het begin van de haven, van daaruit is het maar 4 à 5 minuten lopen naar ons. Desgewenst kunnen wij u ophalen met ons golfkarretje.

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Bijzonder uiteten in Brabant | Bokbier en Beaujolais | Groepsuitje | Luxe en gezellig restaurant | Vrijgezellenfeest Brabant