LUXE EN GEZELLIG RESTAURANT TEMIDDEN VAN DE BIESBOSCH

Bent u op zoek naar een luxe restaurant op een unieke toplocatie? Maak kennis met More-Itz, een gezellige brasserie gevestigd op een landtong in natuurpark de Biesbosch. Met uitzicht op het water en een prachtige haven met luxe jachten aan drie zijden, geeft het terras van More-Itz u het gevoel alsof u binnenstapt bij een luxe beachclub in Marbella, St. Tropez of Ibiza. De vibes zijn vergelijkbaar.

In de zomer verwennen wij u graag met kreeft, fruits de mer, king krab en langoustines. In het najaar maken deze lekkernijen plaats voor ons schitterende herfstmenu, met wildgerechten, truffel en kaasfondue die onze herfstkaart sieren. Het knisperende geluid van de openhaarden naast de heerlijke wijnen uit onze kelder zorgt voor een betoverende herfstavond. De omgeving rondom More-Itz is magisch. Maak een wandeling in de natuur van de Biesbosch en laat u fascineren door de verkleurende bladeren. Buiten op ons terras staat een kampvuur klaar waar u kunt opwarmen met een warme chocomel of iets sterkers. Geniet van onze luxe gerechten in een sfeervolle ambiance.

Reserveren

PROEF de winterkaartgerechten  More-Itz

In de zomer kunt u genieten van smaakvolle gerechten zoals King Crab, kreeft, fruits de mer, kaviaar en andere luxe gerechten. In de herfst en winter vervangen we het ene zwarte goud door het andere. Proef de heerlijkste wildgerechten met truffel en kies een bijpassende wijn. We heten u graag welkom in onze luxe en gezellige brasserie, waar u voortreffelijk kunt dineren met familie of vrienden. Onze top locatie maakt de hele ervaring nog specialer. Wist u dat er elke zaterdag en zondag een lounge-DJ aanwezig is bij de openhaard?

Bereikbaarheid van More-Itz

More-Itz is gelegen op een landtong in de Biesbosch, omgeven door water en beeldschone natuur. Vanuit Brabant en Zuid-Holland zijn wij prima bereikbaar, maar ook vanuit België bent u binnen vijf kwartier bij ons luxe restaurant. Parkeergelegenheid is er voldoende, zelfs wanneer u een herfstborrel organiseert. U kunt ons binnen 15 tot 30 minuten bereiken vanuit de volgende steden:

  • Rotterdam
  • Breda
  • Den Bosch
  • Tilburg
  • Dordrecht
  • Oisterwijk
  • Vught
  • Antwerpen
  • Oosterhout

CONTACT Reserveren