Luxe en gezellig restaurant midden in de Biesbosch

Bent u op zoek naar een luxe en gezellig restaurant op een unieke toplocatie? Dan móet u kennismaken met More-Itz. Deze gezellige brasserie is gevestigd op een landtong in natuurpark de Biesbosch. Aan drie zijdes heeft u uitzicht op het water en een prachtige haven met luxe jachten. Wanneer u het terras op komt lopen, krijgt u het gevoel dat u bij een luxe beachclub in Marbella, St. Tropez of Ibiza binnenstapt. More-Itz heeft dezelfde vibe. In de zomer serveren wij met veel plezier kreeft, fruits de mer, king krab en langoustines. In het najaar maakt al dit lekkers plaats voor ons schitterende herfstmenu, waarbij wildgerechten met truffel en kaasfondue onze herfstkaart sieren. Het knisperende geluid van de openhaarden naast wildgerechten en heerlijke wijnen uit onze kelder zorgen voor een heerlijke herfstavond. De omgeving rondom More-Itz is betoverend. Ga een wandeling in de natuur van de Biesbosch maken en laat je fascineren door de verkleurende bladeren. Buiten op ons terras staat er een kampvuur klaar en kunt u opwarmen met een warme chocomel of iets sterkers. Geniet van luxe gerechten op onze herfstkaart in een sfeervolle ambiance.

Bel: 0162682758Reserveren

Gezellig restaurant geïnspireerd op een Zwitsers chalet

Luxe restaurant aan het water

Onze gezellige brasserie doet u denken aan een luxe Zwitsers chalet, warm en voorzien van een trendy interieur. Er is veel gebruik gemaakt van hout, natuurtinten, dierenhuiden, geweien aan de muur en het haardvuur staat in de winter altijd aan. Het is niet alleen een toplocatie voor een heerlijke lunch of diner, ook zakelijke klanten kunnen hier terecht. More-Itz beschikt niet enkel over een prachtig en gezellig restaurant, het is tevens een evenementenlocatie voor wanneer u een perfecte herfstborrel of winterborrel wilt organiseren. Ga van tevoren een leuke activiteit doen met het team of personeel en kom vervolgens genieten van een luxe winter BBQ op ons overdekte terras dat voorzien is van heaters. U zult niks tekort komen bij More-Itz, want More-Itz staat voor meer. Een DJ tijdens de herfstborrel? Geen probleem, niks is te gek voor ons.

Kom de winterkaartgerechten proeven bij More-Itz

In de zomer kunt u genieten van smaakvolle gerechten zoals King Crab, kreeft, fruits de mer, kaviaar en andere luxe gerechten. In de herfst en winter vervangen we het ene zwarte goud voor het andere. Proef de lekkerste wildgerechten met truffel en kies voor een bijpassende wildwijn. Wij heten u graag welkom in onze luxe en gezellige brasserie, waar u voortreffelijk met familie of vrienden kunt dineren. Onze toplocatie maakt de hele ervaring nog specialer. Wist u dat iedere zaterdag en zondag een lounge DJ aanwezig is bij de openhaard?

Bereikbaarheid van More-Itz

Luxe restaurant More-Itz

More-Itz is gelegen op een landtong in de Biesbosch, omgeven door water en beeldschone natuur. Vanuit Brabant en Zuid-Holland zijn wij prima bereikbaar, maar ook vanuit België bent u binnen vijf kwartier bij onze gezellige brasserie. Parkeergelegenheid is er voldoende, ook wanneer u een herfstborrel organiseert. U kunt ons binnen 15 a 30 minuten bereiken vanuit de volgende steden:

  • Rotterdam
  • Breda
  • Den Bosch
  • Tilburg
  • Dordrecht
  • Oisterwijk
  • Vught
  • Antwerpen
  • Oosterhout

Bel: 0162682758Reserveren

Laatste update: 26 oktober 2022

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Zakelijk Kerstdiner | Restaurant in Drimmelen | Romantisch Dineren | Exclusief wild eten