De leukste herfstuitjes bij More-Itz!

De bladeren gaan verkleuren, de herfst gaat weer beginnen. En dat betekent dat het weer tijd wordt voor originele herfstuitjes! Voor velen is de herfst de mooiste tijd van het jaar. De kleuren in de natuur, het overheerlijk Bokbier, de spannende winterzeilwedstrijden en de start van het wildseizoen. Wilt u hier ook optimaal van genieten? Wij doen alvast de openhaarden en de kaarsjes aan! Bij More-Itz ademen wij herfstsferen. Profiteer daarom ook in de herfst samen met uw collega's, vrienden of familie van de uitstekende service, het overheerlijke eten, de originele uitjes en de prettige ambiance bij More-Itz!


Offerte aanvragen

Omgeving

Door de prachtige locatie in de Biesbosch in Drimmelen is More-Itz the place to be in de herfst. Na een belangrijke vergadering of meeting is er niets lekkerder dan je hoofd leegmaken met een herfstwandeling of herfstuitje bij More-Itz. Waan jezelf in de herfstsferen bij More-Itz, terwijl ons ervaren personeel klaar staat om van uw herfstuitje een onvergetelijke ervaring te maken. Vier deze prachtige tijd bij More-Itz!

Herfstuitjes bij More-Itz

Herfstuitjes | Wilt u samen met uw collega’s genieten van de leukste herfstuitjes? Neem dan nu contact met ons op middels het contactformulier of vraag telefonisch een vrijblijvende offerte aan voor een herfstuitje bij More-Itz.

Laatste update: 24 oktober 2022

Offerte aanvragen