Terras More-Itz

Wij hebben voor u het mooiste terras van Nederland gecreëerd. More-Itz ligt op een landtong in de Biesbosch. Hierdoor heeft u aan drie zijdes  panoramisch uitzicht over het water. We grenzen aan rivier de Amer, de Biesbosch en de jachthaven. Met ons deels overdekte terras kunt u in alle jaargetijden en onder alle weersomstandigheden buiten zitten. Hierdoor geniet u het hele jaar door van het buitengevoel! Onze romantische terrassen zijn voorzien van heaters, openhaarden, twee buitenbars en er is zelfs een buitenkeuken. Bijna wekelijks worden er leuke evenementen georganiseerd, zoals de after workparty op vrijdag en lazy sundayafternoons. Houd onze website en facebookpagina goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

Zonnen op het strand

In onze strandtent kunt u in de zomer genieten van de zon op heerlijke loungebanken en zonnebedden. Als u na uw vergadering even wenst weg te dommelen of wilt genieten van de zon, dan kan dat bij More-Itz! Ook als u geen geschikte kleding bij u hebt, kunt u zonnen. In onze shop kunt u namelijk uw zakelijke kledij achterlaten en u steken in meer zomerse kleding. Als u op een zonnebed gaat liggen zonnebaden, lijkt het even of u zich op het strand bevindt. Daarnaast heeft het terras een douche faciliteit en verscheidene andere faciliteiten. Zo kunt u gemakkelijk tijdens het zonnen even onder de douche stappen om af te koelen. Ook hebben we voldoende stoelen en banken, hierdoor kunt u lekker in de zon zitten.

Hét terras in Brabant: More-Itz in Drimmelen

Ons terras aan het water is gelegen in het prachtige natuurgebied van de Biesbosch te Noord Brabant. Deze goed bereikbare locatie is centraal gelegen voor verschillende steden. Zo kunt u ons al binnen 20 à 40 minuten bereiken vanaf Rotterdam, Dordrecht, Breda of Den Bosch. Zelfs vanuit Amsterdam en Brussel bent u binnen 1 uur op onze locatie aanwezig. Ofwel, zeker de moeite waard om een heerlijke zomerse dag door te brengen op ons gezellige terras!

Reserveren

Wenst u ook?