Strandtent Brabant | More-Itz

Wat is er nu lekkerder dan tijdens een warme zomerdag van de zon genieten onder het genot van hapje en een drankje bij More-Itz. Ons restaurant wordt tijdens de zonnige dagen omgetoverd tot bruisende strandtent in Brabant. Met de locatie aan het water en de beschikking over een “prive” strandje beleeft u een ultiem relaxte dag in onze strandtent. Plof neer op een van onze luxe strandbedden en krijg een echt vakantiegevoel. Op ons zonovergoten terras waarbij gebruik is gemaakt van lichte kleuren en een zonnige uitstraling voelt het voor even of u niet meer in Nederland bent maar bij een luxueuze strandresort in Ibiza. Kortom, bij ons zit u altijd goed, en zeker als de zon schijnt! Ervaar het zelf en reserveer snel bij de heetste beachclub van Brabant!


Reserveer hier

Wat maakt onze strandtent in Brabant zo uniek?

More-Itz is een unieke locatie om uw zomerse dag door te brengen. Het is niet alleen gelegen aan het water maar beschikt ook over een eigen strandje met loungebedden die uitzicht bieden op de jachthaven van Drimmelen. Terwijl u in de zon ligt geniet u van onze strandservice, waarbij uw hapjes en drankjes tot aan de bedjes worden gebracht. Dat is nog is service! Er zijn in en om het restaurant verschillende activiteiten te boeken zoals een bootje huren, wakeboarden of een verfrissende scootertocht. Zo kunt u zich de hele dag vermaken in de buurt van de Biesbosch. Daarnaast is het grote voordeel wanneer u uit de stad komt en u een strandtent wilt bezoeken niet eerst naar de kust hoeft af te reizen. Maar ook in Brabant het ultieme zomergevoel kunt ervaren in onze beachclub.

Onze locatie

Ons restaurant is erg centraal gelegen aan de rivier de Amer in de Biesbosch. Vanaf verschillende steden zoals Breda, Dordrecht en Den Bosch zijn wij binnen een half uur te bereiken. Ons restaurant is gelegen aan de jachthaven van Drimmelen wat het ook mogelijk maakt om ons per boot te bezoeken. Kom een dag tot rust bij onze luxueuze strandtent in Brabant en ervaar hoe het is om ultiem te genieten!